Статус: Офлайн
Повідом.: 34431
Повідом.: 34431

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ну да. Это типичный глем-рок.Ты по имиджу не подходишь, слишком гламурен.
Ну да. Это типичный глем-рок.
Как ты думаешь, удастся ли у него сольная карьера?
Ага. Для клиентов, обладающих специфическим вкусом.Ну, разве что в качестве гастрольной ****и.
Бразильський письменник Пауло Коельйо заявив, що ніколи не підтримував кандидатуру Юлії Тимошенко на президентських виборах. Про це він написав у своєму Twitter.
"Я ніколи не записував жодних повідомлень з підтримкою її кандидатури. Навіть якщо вона подобається мені як людина, українська політика - це не моя справа", - заявив Коельйо.
Тимошенко просто переплутала Паоло Коельо з Паоло Лазаренко.(С)теперь вот с с Куэльо лабуда вышла.
Нихуясе, весь свiт ***рит по-украински!"Я ніколи не записував жодних повідомлень з підтримкою її кандидатури. Навіть якщо вона подобається мені як людина, українська політика - це не моя справа", - заявив Коельйо.
Ещё один разобрался.Я понял, Юля ниучем ниуноват.
Шварценеггер їде на форум Тимошенко, щоб підтримати її кандидатуру.
Холст, масло, 2019
Чо сразу "наебали". По результатам голосования, все в их рукахНаебали тёлок. ШикалЯдку хоть купят?
Спасибо! Со стороны такого организма как ты это не хилый комплимент.Ты опередил всех своих братов порохообразных. Поздравляю.
Если исходит от дегенерата, то да.Первый среди *****ов комплимент?
Чо сразу "наебали". По результатам голосования, все в их руках![]()