Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Це вони тебе шукають. відстрочку у бусіку отриммаєшПівгодини вже.
Це вони мені отсрочку оформляють?
Ніхуя не працює, хоча у відділі кадру ВНЗ дані в ЄДЕБО сьогодні двічи перевірялиНу, шо, онлайн-отсрочка в Резерве заработала. Пускай и на месяц позже обещанного (с 7 августа по плану) и после массовых жалоб , но заработала. Учителям не придется бегать ножками в ТЦК, уже легче.
Запрацювало вчора близько 17-ї години. Так, для викладачів і науковців.Ніхуя не працює, хоча у відділі кадру ВНЗ дані в ЄДЕБО сьогодні двічи перевіряли
І вона не для вчителів, а для "наукових, науково-педагогічних та педагогічних працівників закладів вищої, фахової передвищої, професійної освіти, наукових установ та організацій".
Вчителів загальноосвітніх школ ця процедура ігнорує
А я ТЦКашніку показував з написом "потребує оновлення" його влаштувало?Мінє тоже пріказалі обновіть сторінку.
Обновіл.
Подробиць я не знаю але у черзі про такий випадок розповідали. Штрафу вдалось уникнути.Всем привет
Подскажите, может было у кого, что тцк объявили в розыск по причине не став на військовий облік за місцем оформлення ВПО. При этом данные обновил вовремя, влк пройдено ( по месту прописки / обмежено придатний).
Впо оформил в 22 году в Киеве, пока лежал в больнице. Как выписали, сразу вернулся в Харьков. Выявили нарушение 26.08.25. Будет за это штраф?
Что делать в этом случае?
Хотелось бы подробностей конечноПодробиць я не знаю але у черзі про такий випадок розповідали. Штрафу вдалось уникнути.
Сказали, що штраф виписали за порушення обліку ВПО. Я перепитав чи довелось платити штраф. Більше нічо не питавХотелось бы подробностей конечно
ПонятноСказали, що штраф виписали за порушення обліку ВПО. Я перепитав чи довелось платити штраф. Більше нічо не питав
По идее да. Он же все это время как ВПО бабки получал?Впо оформил в 22 году в Киеве, пока лежал в больнице. Как выписали, сразу вернулся в Харьков. Выявили нарушение 26.08.25. Будет за это штраф?
Впо мужикам уже как почти два года не платятПо идее да. Он же все это время как ВПО бабки получал?
Тогда совсем непонятно, лень что-ли было в Дие одну кнопку нажать. За эти два года.Впо мужикам уже как почти два года не платят
Платить штраф, или нанимать ' аблаката', хотя неизвестно что дешевле будет?....Что делать в этом случае?