Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Резерв+

• Автор теми Автор теми Ah
  • Дата створення Дата створення
Всім привіт. Можливо хтось підкаже, чи у когось було таке.
Є можливість влаштуватись з бронюванням, але.
У мене немає військового квитка (і не було), останній раз був в воєнкоматі років 12 назад.
Я не встановлював резерв+, тобто не оновлював дані взагалі.
Чи зможе рободавець мене забронювати? Або це неможливо без тцк і влк?

У мене немає військового квитка (і не було), останній раз був в воєнкоматі років 12 назад.
Без тцк и влк можливо. А вот без актуального ВОДа из личного опыта нет.

Скорее всего на 17 тыс ты уже попал, если сам придешь, то скидка будет 50%, если служить то обещают не штрафовать,но это не точно....
Как он может забронировать, если в базе тебя нет?

Чи зможе рободавець мене забронювати?
50 на 50.

Через
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
(еВОД; через портал дані не оновлюються, тільки йде запит із реєстрів). Якщо там немає чорної стрічки щодо наявного порушення і там зазначено, що військозобов'язаний, то показуєш його роботодавцю з питанням можливості бронювання, якщо ти оновиш контактні дані. Якщо так, то ставиш Резерв+, проходиш авторизацію через банк і потім зазначаєш свої контактні дані (з банка інфо може підтягнутися застаріла, тому краще власноруч правильно зазначити з наявної форми). У разі успішного оновлення даних отримуєш новий еВОД, pdf версію надаєш роботодавцю. Як тільки отримаєш бронь, то вирішуєш свої проблеми з ТЦК (отримати паперовий ВОД, пройти ВЛК, можливо також розведуть на штраф).

У противному випадку питання вирішувати тільки через ТЦК, а тут як карта по тобі ляже.

Дякую. Цікаво. Алеж ВОД можна отримати тільки пройшовши ВЛК?
Ну если его не было, то скорей всего на влк пошлют. Но если получится в Резерве электронный ВОД сформировать, то он вроде как равносилен бумажному. И тогда теоретически можно бронироваться, для этого влк не нужна. Но тут еще момент, на предприятии могут упереться - подавай им только бумажный ВОД. Короче, в твоей ситуации квест еще тот наверно будет.

Скорее всего на 17 тыс ты уже попал, если сам придешь, то скидка будет 50%, если служить то обещают не штрафовать,но это не точно....
Как он может забронировать, если в базе тебя нет?
Откуда ты знаешь, что нет, может есть. Он еще через Резерв или Дию это не проверял.

)))
Скандал у Калуші! У центрі міста дівчина зачитала вірш для ТЦК!

«Ви в нас «здорові і пухнасті», а також «справжні кабани», які «не йдуть служити», хоча маєте зброю та форму. Скажіть, чого на схід не їдете? Може, тому, що сикуни?».

Ну если его не было, то скорей всего на влк пошлют. Но если получится в Резерве электронный ВОД сформировать, то он вроде как равносилен бумажному. И тогда теоретически можно бронироваться, для этого влк не нужна. Но тут еще момент, на предприятии могут упереться - подавай им только бумажный ВОД. Короче, в твоей ситуации квест еще тот наверно будет.
если 12 лет не был в тцк, то скорее всего штраф, плюс влк пошлют.... вопрос только в том он сам пойдет и получит скидку, или его туда приволокут.

Та он срочку отслужил, а потом еще и на военку записался) Я и удивился, наши отслужившие из институтской группы в день военки дополнительным выходным наслаждались.
фанат служить....

Откуда ты знаешь, что нет, может есть. Он еще через Резерв или Дию это не проверял.
Не знаю, чи в розшуку я чи ні, але працював як ФОП і повісток не отримував. Тут і питання ще одне, чи буду я у розшуку? Це більш реторичне, тому що в воєнкоматі був 12 років тому, але дані не оновлював. От і шакую тут інфу по форуму, може у когось подібне було)

Не знаю, чи в розшуку я чи ні, але працював як ФОП і повісток не отримував. Тут і питання ще одне, чи буду я у розшуку? Це більш реторичне, тому що в воєнкоматі був 12 років тому, але дані не оновлював. От і шакую тут інфу по форуму, може у когось подібне було)
а чего боишься резерв поставить? нужно было всем обновить данные, поэтому вряд ли повестка что то значит, это кто обновил, тех на повестки сажают, а у тебя и так штраф будет.
Для тебя худший вариант если поймают, вот это будет тогда веселье, могут любую вос выписать, будешь летчиком ф16.....
кстати по закону повестку ты можешь и лично не получать, главное тебе ее отправить, и это значит что ты ее уже получил.

а чего боишься резерв поставить? нужно было всем обновить данные, поэтому вряд ли повестка что то значит, это кто обновил, тех на повестки сажают, а у тебя и так штраф будет.
Для тебя худший вариант если поймают, вот это будет тогда веселье, могут любую вос выписать, будешь летчиком ф16.....
не ставив резерв, бо з тих даних, що знайшов на той момент, якщо не мав ВОД, то автоматично будеш у розшуку, а ще і штраф через відсутність ВОД. І на той момент були зовсім інші плани)

не ставив резерв, бо з тих даних, що знайшов на той момент, якщо не мав ВОД, то автоматично будеш у розшуку, а ще і штраф через відсутність ВОД. І на той момент були зовсім інші плани)
На той момент штрафів не було, штрафи є на цей момент:D

Вопросов два.
1. Скільки років?
2. Нахрєна роботодавцю такой гємор з твоїм працевлаштуванням? Узкій спеціаліст?

Назад
Зверху Знизу