Статус:
Повідом.: 1056
Повідом.: 1056
Ну что только что резерв+ обновил данные, странное то что откуда они знают мою профессию? откуда они ее взяли?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
усі громадяни України віком 18-60 зобов'язані оновити свої дані (протягом шістдесяти днів від сьогодні 18 травня 2024 року) або в електронному застосунку або в ТЦК або в ЦНАП. особи з інвалідністю (всіх груп) можуть бути мобілізованими виключно за власним бажанням. якщо у вас статус особи з інвалідністю довічно, то вас все одно можуть направити на проходження ВЛК і при проходженні ВЛК вас можуть визнати придатним. але рішення МСЕК про надання статусу особи з інвалідністю залишається діючим і без вашої особистої згоди вас не зможуть мобілізувати, незважаючи на рішення ВЛК.
ППП (польовий помивочний пункт)?Ну так а ми що робимо просто зараз??
а мне только что юрист сказал, инвалидов не обязуют проходить комисию влк, они должны от мсэка подвязать болячку, это до 2022 года, если вовремя войны получил инвалидность тем надо идти проходить влк.
Пункт зайобаностіППП (польовий помивочний пункт)?
что за тупость? например я инвалид с детства, группа пожизненая, по зрению. Меня направляют на влк. Прохожу влк, и они говорят я придатный, ну посвичення что я инвалид, я откузуюсь служить. Что мне тогда делать? списать могут снять с облику? получается я не рыба не мяса.не першій сторінці теми вже надав відповідь щодо осіб з інвалідністю. хто не довіряє мені, може відкрити п.2 ч.1 ст.23 Закону України "Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію" де вказано: не підлягають призову на військову службу під час мобілізації військовозобов’язані визнані в установленому порядку особами з інвалідністю або відповідно до висновку військово-лікарської комісії тимчасово непридатними до військової служби за станом здоров’я на термін 6-12 місяців (з наступним проходженням військово-лікарської комісії).
Никогда на всякие христианские шоу по телевизору не попадал? Там орут Господу помолимся! А потом Аллилуйя! Он исцелился! Вот примерно так работает ВЛК сейчаспривіт якщо я інвалід, 3 група встановив додаток вів всі дані що просили, ну зараз в новинах пишуть що незабаром з'явиться направлення на влк проходження, я отримував інвалідність ще до повномасштабної війни, мені потрібно буде йти і проходити комісію?
Отримуєте відстрочку від мобілізації на термін дії свідоцтва про інвалідність, до наступного МСЕКу.что за тупость? например я инвалид с детства, группа пожизненая, по зрению. Меня направляют на влк. Прохожу влк, и они говорят я придатный, ну посвичення что я инвалид, я откузуюсь служить. Что мне тогда делать? списать могут снять с облику?
В такую харю точно снайпер не промажет
а як жеж
він же свій. українець. кварталівець.В такую харю точно снайпер не промажет
так, це тупість. які до мене претензії? спрямовуйте претензії до своїх депутатів, до власноручно обраної влади. спочатку обирають йолопів і зрадників, а потім дивуються.что за тупость? например я инвалид с детства, группа пожизненая, по зрению. Меня направляют на влк. Прохожу влк, и они говорят я придатный, ну посвичення что я инвалид, я откузуюсь служить. Что мне тогда делать? списать могут снять с облику? получается я не рыба не мяса.
Тогда надо будет с ними качаться. Но вообще инвалидов вроде сейчас не мобилизуют, причем с любой группой инвалитности.что за тупость? например я инвалид с детства, группа пожизненая, по зрению. Меня направляют на влк. Прохожу влк, и они говорят я придатный, ну посвичення что я инвалид, я откузуюсь служить. Что мне тогда делать? списать могут снять с облику? получается я не рыба не мяса.
так группа пожизненная без перекомиссии.Отримуєте відстрочку від мобілізації на термін дії свідоцтва про інвалідність, до наступного МСЕКу.
В тцк не знают о твоей инвалидности.а влк это обычный медосмотр. Приходишь.показываешь свои справки и идёшь дальше по своим делам.так группа пожизненная без перекомиссии.
Вот так?:
Та бля в наш век всеобщей поголовной цифровизации уже могли бы всё знать, по крайней мере сделать запрос официальный в собесы или ПФ по всем инвалидам, и после получения реестра инвалидов - вычеркнуть их из своих хотелок и списков!В тцк не знают о твоей инвалидности
ты в какой стране живешь?Та бля в наш век всеобщей поголовной цифровизации уже могли бы всё знать, по крайней мере сделать запрос официальный в собесы или ПФ по всем инвалидам, и после получения реестра инвалидов - вычеркнуть их из своих хотелок и списков!