интересно как он в Дии авторизацию по фейсу проходита як жеж
я свой ход сделал, как дальше - покажет времяКак обычно, тема на полчаса растянулась на два дня. Ну теперь все забронированные и ахвицеры, наконец-то, смогут наиграться вдоволь.
Сказав, що тільки після таксюків на ланосах з ХФКошевой уже обновил данные?
з гіпоталамусом скоріше.Это со щитовидкой что-то?
зарплату хоть платят?
То мені можна звалювати в СЗЧ і сміливо гуляти?
З військового обліку мене виключено, за даними системи, я вірно зрозумів??
Так точно!зарплату хоть платят?
Ну так а ми що робимо просто зараз??а если еще и билеты в баню продавать и сопутствующим мыльно-рыльным товаром подбарыживать...
А ще якісь виплати є?!Зарплатню, бойові, оздоровчі
То для дозаправки КШНВ водоюА хез. Подвесной потолок делаете, судя по стремянке?
Є, швидше за все, але я не звертався і не отримувавГрош
А ще якісь виплати є?!
Матеріальна допомога чи щось таке!?
а як жепривіт якщо я інвалід, 3 група встановив додаток вів всі дані що просили, ну зараз в новинах пишуть що незабаром з'явиться направлення на влк проходження, я отримував інвалідність ще до повномасштабної війни, мені потрібно буде йти і проходити комісію?
Да. Я уже боюсь в резерв данные вводитьпривіт якщо я інвалід, 3 група встановив додаток вів всі дані що просили, ну зараз в новинах пишуть що незабаром з'явиться направлення на влк проходження, я отримував інвалідність ще до повномасштабної війни, мені потрібно буде йти і проходити комісію?
Резерв плюс это онлайн повестка.когда человек ,через это приложение указывает свои данные .он выписывает себе повестку.а инвалидность нужно в тцк показать и пройти влк .только влк поставит все точки на ІДа. Я уже боюсь в резерв данные вводить. Сегодня в цнап зашёл ради интереса спросил, они когда данные мои обновляют инвалидность тоже обновят? Сказали нет, надо пиздовать в тцк, спрашиваю а зачем к вам тогда? Говорят чтобы обновить и подтвердить мои данные. Хотел опять спросить,а почему инвалидность не вносят, но передумал
усі громадяни України віком 18-60 зобов'язані оновити свої дані (протягом шістдесяти днів від сьогодні 18 травня 2024 року) або в електронному застосунку або в ТЦК або в ЦНАП. особи з інвалідністю (всіх груп) можуть бути мобілізованими виключно за власним бажанням. якщо у вас статус особи з інвалідністю довічно, то вас все одно можуть направити на проходження ВЛК і при проходженні ВЛК вас можуть визнати придатним. але рішення МСЕК про надання статусу особи з інвалідністю залишається діючим і без вашої особистої згоди вас не зможуть мобілізувати, незважаючи на рішення ВЛК.
ППП (польовий помивочний пункт)?Ну так а ми що робимо просто зараз??
а мне только что юрист сказал, инвалидов не обязуют проходить комисию влк, они должны от мсэка подвязать болячку, это до 2022 года, если вовремя войны получил инвалидность тем надо идти проходить влк.
Пункт зайобаностіППП (польовий помивочний пункт)?
Никогда на всякие христианские шоу по телевизору не попадал? Там орут Господу помолимся! А потом Аллилуйя! Он исцелился! Вот примерно так работает ВЛК сейчаспривіт якщо я інвалід, 3 група встановив додаток вів всі дані що просили, ну зараз в новинах пишуть що незабаром з'явиться направлення на влк проходження, я отримував інвалідність ще до повномасштабної війни, мені потрібно буде йти і проходити комісію?