Резерв+

• Автор теми Автор теми Ah
  • Дата створення Дата створення
Ну що, отримав я повістку для уточнення данних. Залишилось півтори доби, а там як буде.

потому что разраб отдыхает -
Один із розробників застосунків для мобілізації відпочиває за кордоном і публікує про це дописи в Instagram

Романа Ланського, співзасновника IT-компанії Strimco, яка розробляла застосунки «Резерв+» та «Армія+», помітили на Балі.

Ланський пояснив свою поїздку тим, що у нього накопичилося багато проблем зі здоров'ям.
Ну взагалі то заброньованим можна виїжджати за кордон у відрядження та в офіційну відпустку. У мене друг так в Болгарію їздив.

Ну взагалі то заброньованим можна виїжджати за кордон у відрядження та в офіційну відпустку. У мене друг так в Болгарію їздив.
скажем так ... "все животные равны, но некоторые ровнее" ...
организация должна взять на себя документальную обязанность о том, что поехавший в отпуск, вернётся в Украину.
для верхнего и высшего звена управления нашей организации это вряд ли проблема.
а отвечать за средний/нижний класс никто не собирается.
особенно учитывая, что уже были случаи поехать в отпуск и нафиг не вернуться ...
так что ...

скажем так ... "все животные равны, но некоторые ровнее" ...
организация должна взять на себя документальную обязанность о том, что поехавший в отпуск, вернётся в Украину.
для верхнего и высшего звена управления нашей организации это вряд ли проблема.
а отвечать за средний/нижний класс никто не собирается.
особенно учитывая, что уже были случаи поехать в отпуск и нафиг не вернуться ...
так что ...
Так що мій друг, який не є вищим або середнім керівництвом без проблем їздив. Організація не бере на себе відповідальність, потрібен лише дозвіл від керівництва + документи про офіційну відпустку і т.д. Ну і звісно ж, ніяких проблем з тцк та бронюванням. Все.

Організація не бере на себе відповідальність, потрібен лише дозвіл від керівництва + документи про офіційну відпустку і т.д. Ну і звісно ж, ніяких проблем з тцк та бронюванням. Все.
якщо не повернеться хтось, у фірми будуть трабли з подальшим бронюванням співробітників.

Так що мій друг, який не є вищим або середнім керівництвом без проблем їздив. Організація не бере на себе відповідальність, потрібен лише дозвіл від керівництва + документи про офіційну відпустку і т.д. Ну і звісно ж, ніяких проблем з тцк та бронюванням. Все.
Интересно, было любопытно, работает ли это на практике.

Интересно, было любопытно, работает ли это на практике.
мои коллеги "выше по званию", но не "в самих верхах", ездили.
подтверждение выдали со скрипом.
потому и думаю, что простым коллегам у меня "задвинут за щеку без скрипа" за такую просьбу ...
но опять-же, всё индивидуально по организации, начальникам и по людям ...

Назад
Зверху Знизу