Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Резерв+

• Автор теми Автор теми Ah
  • Дата створення Дата створення
в редкие моменты общения с биомехольдом, начинаешь понимать как не хватает вайкартаны на форуме..... до серпня ждать приходится.....

1ozhy.webp

мне столько тормозной ***кости не нужно.....
так, 150 і на сьогодні вистачить. ти і так бельмочеш, наче усі 400 в"їбав. хоча ти можеш і ректально. у ***дорусів таке зустрічається.

так, 150 і на сьогодні вистачить. ти і так бельмочеш, наче усі 400 в"їбав. хоча ти можеш і ректально. у ***дорусів таке зустрічається.
понятно, уже заплетаться язык начал..., видно что узким поперло....
мне еще уроки делать, так что я тебя все равно не пойму, это может синий птиц поможет с переводом

видно что узким поперло....
що вчергове і підтвердилося.

шизофазія - симптом психічних розладів. виражається в мовній розірваності — порушенні структури мови, при цьому фрази будуються правильно, однак не несуть жодного змістовного навантаження, а зміст мовлення відповідає змісту марення. Цей розлад мови відбиває розірваність мислення хворих. Слова, що вживаються при шизофазії, випадкові й хаотичні

вільний на сьогодні, бульба. гуляй...

що вчергове і підтвердилося.

шизофазія - симптом психічних розладів. виражається в мовній розірваності — порушенні структури мови, при цьому фрази будуються правильно, однак не несуть жодного змістовного навантаження, а зміст мовлення відповідає змісту марення. Цей розлад мови відбиває розірваність мислення хворих. Слова, що вживаються при шизофазії, випадкові й хаотичні

вільний на сьогодні, бульба. гуляй...
не пей больше сегодня, потому что уже начал в доктора играть.... еще операцию себе проведешь внеплановую, что то себе откромсаешь.

мне еще уроки делать,
це так ти свою аутопедерастію називаєш? добре, зробимо вигляд, що "***дорус робить уроки"
так что я тебя все равно не пойму
це тому, що ти ***ово свої уроки вчиш. але сподіватися на прогрес на твоєму 5му десятку вже марно. але ти добре вдеєш свій ідиотизм. скоріше за все, до кінця війни пропетляєш..

це так ти свою аутопедерастію називаєш? добре, зробимо вигляд, що "***дорус робить уроки"

це тому, що ти ***ово свої уроки вчиш. але сподіватися на прогрес на твоєму 5му десятку вже марно. але ти добре вдеєш свій ідиотизм. скоріше за все, до кінця війни пропетляєш..
ты ж попрощался уже, неужели забыл?
обычные уроки, Михайла Коцюбинського читаю, почитай и ты как протрезвеешь.....

так забув. тицни, будь ласка, де я попрощялся?
невже з тобою? міцелієм?
а это ты вольный на сегодня, с цепи сорвался хозяйской?
как раз сейчас образ Остапа читаю

вільний на сьогодні

а это ты вольный на сегодня, с цепи сорвался хозяйской?

я завжди вільний.
але заздрощів багато в тебе відчуваю я...
примирися з тим, що ти - раб, але оточують тебе вільні люди, тобі серед них незручно і соромно. це могло б виправдати твій агресивний довбоєбізм та ганебний нік. якщо ти зміниш belarus на pіdarus ніхто й уваги не зверне... але одразу тебе по сігнатурі впізнають

кто тебя уволил, пьянство тебя погубит или в смысле никому не нужный?
вільний українською "свободный". але у рабів з ***дорусі свій осередочок. малий, брудний, але свій та затишний.

Назад
Зверху Знизу