Ресентиме́нт всемирный..

16 декабря то дата мумификации потужного гепи

Да, все э то понятно, эта дата, когда формально доктор зафиксировал ******. Но это единственная офицальная дата.
И если уже руководствоватсья буквой закона - на момент голосвания лудший был жив.

Тут треба диференціювати точні науки і гуманітарні. В одних тобі дадуть відносно вільно дихати і навіть заохочуватимуть до прояву креативності, в інших застосовуіатимуть простий метод - танцюй враже, як пан каже.
Гуманітарні науки філософію поважають, на філософію опираються, від філософії походять.
А філософія то ж не наука зовсім, а натуральна релігія.
Там любов до мудрості не просто так, а тому шо мудрість дає безсмертя.
Хочеш безсмертя, бери вивчай мудрість.
А шо таке мудрість? От шо я тобі скажу, те і є мудрість, ти бери вивчай і виконуй.
Ніякого іншого підходу там ніколи не було.

А ось король українського ресентименту
Очень интересное высказывание.
Последняя фраза мне понравилась
Тут нужно различать коллективный ресентимент и индивидуальный.
Если ты разобрплся что перед тобой коллективный, равный сумме индивидуальных, а ты этим не страдаешь, беги подальше, ибо благая якобы цель не является истинной.

Независимо от того, названа ли маска фашизмом, демократией или диктатурой пролетариата, нашим великим противником остается аппарат — бюрократия, полиция, армия. Не тот, кто стоит перед нами через границу боевых линий, который является не столько нашим врагом, сколько врагом наших братьев, а тот, который называет себя нашим защитником и делает нас своими рабами. Какими бы ни были обстоятельства, худшим предательством всегда будет подчинение себя этому аппарату и попирание на его службе всех человеческих ценностей в себе и других.

Симона Вейль
Последняя фраза понравилась

І тим не менше, ніхто в Україні стільки не жує тему ресентименту як Дацюк.
Він жує тему заради самопіару.
Він вважає шо знайшов хитровиїбаний спосіб як спаплюжити українську національну ідею.
Або попіаритись на цьому.
От і все.

физиологически может быть и был, но ментально нит. вот не знаю по закону можно баллотироваться если ты в коме????
по сути человек собой не владеет и за свои поступки отвечать не может, равно как и осуществлять никаких действий.
Было бы решение Суда о признании его недееспособным - я бы еще понял..

Гуманітарні науки філософію поважають, на філософію опираються, від філософії походять.
А філософія то ж не наука зовсім, а натуральна релігія.
Там любов до мудрості не просто так, а тому шо мудрість дає безсмертя.
Хочеш безсмертя, бери вивчай мудрість.
А шо таке мудрість? От шо я тобі скажу, те і є мудрість, ти бери вивчай і виконуй.
Ніякого іншого підходу там ніколи не було.
Мудрецы прошлого тебя бы не поддержали. Тогда размышления о мире и его изучение шли рука об руку.
До сих пор на западе понятие - доктор философии. :)

физиологически может быть и был, но ментально нит. вот не знаю по закону можно баллотироваться если ты в коме????
по сути человек собой не владеет и за свои поступки отвечать не может, равно как и осуществлять никаких действий.
А кто видел, что он в коме? :)

Ответа на вопрос -почему вы выбрали после Гепы его первого ученика, не будет.
Попахивает ресентиментом. :)

А я тобі скажу шо тут справа у *****ізмі вчителів.
Звичайна тупість і обмеженість.
Один вчитель математики буде цінувати нестандартні способи розв'язку задачі.
І цінувати високо. Заохочувати учнів знайти свій варіант.
А інший, нестандартний розв'язок оцінить як незнання стандартного і бажання надурити вчителя.
Що учень не готувався, не вивчив, і тепер хоче вчителя надурити, на ходу придумує як би то схитрувати.
І краще би він чесно признався що не знає, ніж шукав свій варіант розв'язку.
Це ти про свою звичайну тупість і обмеженість...Мабуть дурив вчителів. ))) Ти хоч один-два рази пропонував своєму вчителю нестандартний спосіб розв'язку задач з фізики чи математики?? :D:браво::ги::узі: от нахіба все це придумав, чому саме таку хх?? :as is::as is:

Ответа на вопрос -почему вы выбрали после Гепы его первого ученика, не будет.
Попахивает ресентиментом. :)
Потому что выбирать то не было из кого.
И меня это особенно растроило. Не то, что победил топчи а то, что за непонятно откуда вылешего допу, которого отроквенно *****нули из команды лудшего за *******изм, набрал туеву хучу голосов.

Мудрецы прошлого тебя бы не поддержали. Тогда размышления о мире и его изучение шли рука об руку.
До сих пор на западе понятие - доктор философии. :)
От я тобі дешо розкажу.
Були такі філософи піфагорійці. Вони десь дізнались про геліоцентричну модель всесвіту.
І записали її у свою релігію.
А потім був такий філософ Платон, йому геліоцентрична модель не подобалась, він записав в свою релігію геоцентричну.
І всі послідовники Платона її мусили притримуватись.
Підганяли як могли реалії під ту модель.
Потім був такий Коперник, який нічого нового не відкрив, ніяких нових приладів не мав, просто він почитав ті книжки, зрозумів шо то підгонка була і продемонстрував де була підгонка.
Отакий був вклад філософа Платона у світову науку.

От я тобі дешо розкажу.
Були такі філософи піфагорійці. Вони десь дізнались про геліоцентричну модель всесвіту.
І записали її у свою релігію.
А потім був такий філософ Платон, йому геліоцентрична модель не подобалась, він записав в свою релігію геоцентричну.
І всі послідовники Платона її мусили притримуватись.
Підганяли як могли реалії під ту модель.
Потім був такий Коперник, який нічого нового не відкрив, ніяких нових приладів не мав, просто він почитав ті книжки, зрозумів шо то підгонка була і продемонстрував де була підгонка.
Отакий був вклад філософа Платона у світову науку.
Гигант простых мыслей..!!! Все философы - жулики. А ученые так тем более.:d:******:

Потому что выбирать то не было из кого.
И меня это особенно растроило. Не то, что победил топчи а то, что за непонятно откуда вылешего допу, которого отроквенно *****нули из команды лудшего за *******изм, набрал туеву хучу голосов.
А можно перевести на гражданский язык последнее предложение?

Бл, едва не прозевал..Тема живет, кипит и брызгает ядреным ресентиментом ..:здивований:

Назад
Зверху Знизу