Статус: Офлайн
Повідом.: 37856
Повідом.: 37856

Романе! Перечитай уважно цитату з вікіпедії.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Не треба пхати сюди своє тлумачення давно визнаного поняття, бо так тільки заплутатись можна.Ресентимент опирається на мораль, на справедливість.
Якщо не в реальності, то хоча би у мріях.
А в політиці справедливості нема і моралі нема.
Навіть у мріях нема.
Політика інтересами керується. Вигодою.
Das Gewissen ist eine jüdische Erfindung, eine Verstümmelungdes menschlichen Wesens. … Ich befreie den Menschen von… der schmutzigen und erniedrigenden Selbstpeinigung einer Gewissen und Moral genannten Chimäre
"_" Ресентиме́нт(⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.ressentiment,⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.«обурення, злопам'ятність, озлоблення») — це термін, що використовується в психології та філософії, під яким розуміють певну форму незадоволення, змішану з ворожістю до чогось, що ідентифікується як причина заподіяної кривди або розчарування. Почуття слабкості, неповноцінності або заздрості до цієї «причини» призводить до її відкидання або нападу. Іноді образа призводить до пошуку «цапів-відбувайлів»⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.. В основі образи зазвичай лежить відчуття постійного безсилля перед обличчям поразки або особистої неповноцінності. Вона може існувати як в індивідуально-психологічній, так і в соціально-психологічній та історичній формах. У філософії образа є предметом моральної критики.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
У мене свій розум є.Романе! Перечитай уважно цитату з вікіпедії.
Це якщо мозок не вмикати, тоді все просто..Мораль очевидна.
На городі бузина, а в Києві картопля по 40...Ти зараз про свій якийсь ресентимент, поняття що сам придумав, а я пропоную використовувати той сенс, що у психологів.У мене свій розум є.
Ресентимент базується на бажанні справедливості.
А для бажання справедливості потрібна мораль.
Якщо моралі нема в принципі, то не може бути мови ні про справедливість ні про ресентимент.
Вкрали у когось машину, якщо є ресентимент, то він хоче не просто машину повернути, а покарати злодія.
А нема ресентименту, то він машину хоче, а злодій його не цікавить.
Він тоді сам може у когось машину вкрасти. Навіть дві, а краще три.
Бо він раніше не знав шо так можна. А раптом дізнався. Тепер сам буде машини красти.
Я й слова цього не знала, поки Славко тему не відкрив.У мене свій розум є.
Ресентимент базується на бажанні справедливості.
А для бажання справедливості потрібна мораль.
Якщо моралі нема в принципі, то не може бути мови ні про справедливість ні про ресентимент.
Рекомендую задуматись над змістом такого епізоду.Я й слова цього не знала, поки Славко тему не відкрив.
Ти точно інфікований ресентиментом.. .А боротьбу проти ресентименту придумали аморальні злочинці.
Злочинці при владі.
Закон вони вже купили.
І нести покарання за злочини не хочуть.
Вони помсти бояться.
Вони бояться шо їх вб'ють.
І вб'ють справедливо.
Вони хочуть ліквідувати саме поняття справедливості.
Простими словами, Ресентимент — це глибоке почуття образи та заздрості, яке виникає, коли людина відчуває себе несправедливо приниженою або ображеною, але не може прямо висловити своє невдоволення чи помститися, тому накопичує ці негативні емоції.
Я так розумію, що ресентимент - це індивідуальна характеристика окремої людини. Особиста риса! Інакше це буде все що завгодно і тільки заплутує розуміння проблем.А боротьбу проти ресентименту придумали аморальні злочинці.
Злочинці при владі.
Закон вони вже купили.
І нести покарання за злочини не хочуть.
Вони помсти бояться.
Вони бояться шо їх вб'ють.
І вб'ють справедливо.
Вони хочуть ліквідувати саме поняття справедливості.
Аби тільки не трапилось такого, що ресентиментносхильні створять більшість у суспільстві.Я так розумію, що ресентимент - це індивідуальна характеристика окремої людини. Особиста риса! Інакше це буде все що завгодно і тільки заплутує розуміння проблем.
Вважається, шо то головна єврейська риса.Аби тільки не трапилось такого, що ресентиментносхильні створять більшість у суспільстві.
Тю, так ти еврей? В одном з своїх попередніх коментарів ти написав, що в тебе все базується на ресентименті - мораль, справедливість ..Вважається, шо то головна єврейська риса.
Шо весь іудаїзм базується на ресентименті.
Рекомендую задуматись над змістом такого епізоду.
читай Книгу "Государь". Никколо МакиавеллиКак это объяснить??