Та работа то таке, тут сделал нормально, а там накосячил...
Тут с Вами не поспориш.После покраски день машину драил,там капля там пятно.Ну это минталитет ничего не поделаеш.Ну я сверавно даволен.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Та работа то таке, тут сделал нормально, а там накосячил...
Так можна було б і самому пофарбуватиПосле покраски день машину драил,там капля там пятно.
На моїй після фарбування інші малярі не змогли визначити, що фарбувалось. 
Вобщем история грустная.Под замену весь комплект сцепления,желательно вилка включения сцепления,нижняя направляющяя вилки и прокладка между коробкой и раздаткой.Вилку решино подшаманить так-как перелопатил весь Харьков нигде нет.Только под заказ 2-3 дня цена в районе 70$.Втулки тоже в харькове не могу найти,надежда только на официалов буду завтра звонить.Ну а причина всему:руконогие или лучше рукожопые мастера менявшие мне сцепление пол года-назад,оставили внутри штук пять шариков от старого выжимного подшипника.Которые молотили мне сцепление пол года.Ну и конечно виноват я сам,так-как решился на ремонт у кого попало!Нужно было срочно ремонтировать, рушились планы на Новый год.Я еще не видел но мастер говорит все в мотлох.Итого работа+запчасти в районе 200$Всем удачи, не повторяйте моих ошибок!

Так можна було б і самому пофарбуватиНа моїй після фарбування інші малярі не змогли визначити, що фарбувалось.
зі нічого не драїв![]()

вмятина как будто головой туда кого то бахнулиили гирю кинули
Это где так красят???Так можна було б і самому пофарбуватиНа моїй після фарбування інші малярі не змогли визначити, що фарбувалось.
зі нічого не драїв![]()
вмятина как будто головой туда кого то бахнулиили гирю кинули

Ночная рыбалка-ЗХ-лес-дерево.

Так можна було б і самому пофарбуватиНа моїй після фарбування інші малярі не змогли визначити, що фарбувалось.
зі нічого не драїв![]()
Можна вгадати товщину, і товщиномер нічого не покаже, з його слів.да ну таке фарбування. Ще і за гроші...Салон залапали руками, толи руки были в растворителе или это мелкая пыль от шпаклевки так въедается в пластик салона.Белой пыли надули в фару,как?
Вопрос не по теме .а сколько прошло сцепление туксона . до его первой замены.
настав час охуєвєртительних історій!Вони очима дивились.
Про товщиномер "мій" маляр розповіл таку історію. Колись він пофарбував клієнту кришу. Той продавав автівку, міряють - по всій автівці одна товщина. Питали, чи то с завода так?Можна вгадати товщину, і товщиномер нічого не покаже, з його слів.
хай буде так. але ж мене задовольнила його робота на 200% як і тих, хто до нього звертався.настав час охуєвєртительних історій!
Послушайте настоящего специалистаПро товщиномер "мій" маляр розповіл таку історію.

)