Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Знижка на баннерну рекламу 30%! Банер на всіх сторінках сайту, в мобільній та десктопній версії за 14 тис. грн на місяць. Статистика сайту. Контакт: [email protected]

Relocated sectors после 22 часов работы.

Статус: Офлайн
Повідом.: 817

Купил вчера такой винт:

Вкладення

• .webp
    .webp
    79.2 КБ · Перегляди: 146
  • 2017-12-31_154609.webp
    2017-12-31_154609.webp
    111.3 КБ · Перегляди: 151
  • 2017-12-31_154542.webp
    2017-12-31_154542.webp
    105.2 КБ · Перегляди: 150
пздц ... и где вы такое только находите

по ходу винт бушный, вот по этому пошлый владелец его и слил, а смарт по ходу отредактирован

Это рефурбишед. Не прокатило-вычеркиваем (с)

Это рефурбишед. Не прокатило-вычеркиваем (с)

Продавался-как новый.
1)Я читал,что эта "фирма" i.noris толи заказывает свои винты у WD и seagate,толи продаёт их восстановленные винты под своим брендом.
2)При нынешней зарплате и ценах. Нужен был не дорогой винт с гарантией.
Брать б/у за эту-же цену и без гарантии не хотелось.
По-этому взял этот. На него гарантия 2года. :D
Думал-будет работать. А,получил геморой.
Завтра-послезавтра понесу его в сервис. :кручусь:

i.noris толи заказывает свои винты у WD и seagate,толи продаёт их восстановленные винты под своим брендом.
я подчернул. п.с. 250гб винты сейчас не делают,и уже давно. сейчас насколько я знаю минимальная емкость 1й пластины 320гб,и то уже редкость. в основном 500ки идут

в обмен по гарантии, однозначный брак.

Носил в сервис. Просканировали викторией,сказали битых секторов -нет.
Принять его не можем. А,переназначеный сектор мог появится от просадки напряжения,когда к винту был запрос.

Носил в сервис. Просканировали викторией,сказали битых секторов -нет.
Принять его не можем. А,переназначеный сектор мог появится от просадки напряжения,когда к винту был запрос.

бред. по смарту есть перенесенный сектор? есть.
и какое в **** просадка с ремапом.
**** головки от смеха сейчас по диску херачат.

Требуйте письменного заключения от сц. напишите тут представителю эл мира тут, на хф.

На сколько критичен параметр Raw read error rate?
На первом скрине он равен нулю,а теперь начинает расти...

Вкладення

• .webp
    .webp
    67.2 КБ · Перегляди: 95
Скажіть, це ппц?
jdabe3.webp
gb6cee.gif

Вкладення

• jdabe3.webp
    jdabe3.webp
    10.2 КБ · Перегляди: 48
Пипець буде, коли втратиш цінну для тебе інформацію, а поки є час - треба цю інформацію зливати на більш надійний носій. А з такою "тривогою" в мене винт системний жив років за 2. (хоча тут як карта ляже\барабан револьвера обернеться :))

Да це не системний, музло та всілякий треш на ньому шкода буде звичайно, але не смертельно. Може хоч так від непотрібу почиститься комп :D

Проблема, що зайобує саме він схоже.
Історія така.
Він був системним. Потім я купив поставив ссд, звичайно він системним став. Стару систему не вбив бо впадлу було, а потім вона згодилась - на новій мав проблеми з дровами на деяке залізяччя робоче, інколи завантажувався зі старої системи та працював. Не часто, тож нормально.
Кожен раз запитує яку систему грузити, але автоматом грузиться ссд - тож норм.

А зараз хня якась почалась. Грузиться біос, вилазить стандартний чорний екран десятки з синіми вікнами, але знизу іконки завантаження немає, нічого не пише, і висить так. Вирубається одним натисненням на павер. Вмикаєш знову - те саме. І так поки живлення зі старого вінта не висмикнеш - або повністю комп рубильником, або сату ***. Тоді завантажується, врубається відновлення, фейлиться, відкат - грузиться та нормально все працює:незнаю:. Вимикаєш, вмикаєш - знову висить.

Якщо висмикнути старий вінт залишивши лише ссд, то взагалі не завантажується система - "boot failure, insert boot disc and press enter".
На ссд ставив систему з відключеним старим вінтом, потім його підключив.
Якщо відключити ссд залишивши лише старий вінт, то теж ніхера не грузиться.
Що взагалі завантажується та питає мене яку вінду грузити? Це явно вже вінда, але яка?

imho завантажувач системи знаходиться на проблемному диску
Я так розумію, що на старому диску система накшталт W7, а на новому - W10?

У меня такое было, алгоритм проблемы тот же. У тебя загрузчик винды на старом винте

Назад
Зверху Знизу