Статус:
Повідом.: 26905
Адреса: Харків
Повідом.: 26905
Адреса: Харків

- 🟡 05:32 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
Вы не поняли мою мысль. Хоть рейтинг на кинопоиске, хоть отзывы тут на форуме - вещи субъективные. Но тут выскажется о фильме 10 человек, а там 10 тысяч. И как не крути, но мнение 10 тысяч объективнее мнения 10.Насправді тут якраз все дуже суб"єктивно, не беручи до уваги відвертий ширпотреб типу сучасних російських серіалів. Було мені багато разів - кажуть про якийсь фільм, що скукота і спати від нього хочеться, а мені дуже сподобалося.
На всілякі рейтинги на кінопошуку чи інших сайтах орієнтуватись я б не радила. Бачила багато відгуків типу "мало спецефектів, бюджет мізерний, нема іншопланетян" про ці ж "Секретні матеріали. Хочу вірити" (Секретні матеріали 2), про які згадує бусинка943, але хіба цим оцінюється вартісність фільму?..
Поэтому какой смысл ориентироваться по 10 мнениям, если можно ориентироваться по 10 тысячам.
И не поспришь же!А еще лучше - слушайте (читайте) Манча.
На простыне можно не только фильмы смотреть.Дней 9,5 в году сэкономите точно. Хотя еще вопрос, как с бОльшей пользой их можно провести