Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Разводы на знаках "40"

• Автор теми Автор теми ASDev
  • Дата створення Дата створення
Собсно вся суть в том, что надо объяснить Суду, где заканчиваются 100 метров действия первого знака. А они примерно заканчиваются в районе 5-7 дома, после них и была зафиксирована скорость "64", но чья она никому не понятно. :rolleyes:
Реально это сделать без фото, или лучше съездить и нафоткать где стоят знаки, что на них и т.п. и приложить это все к обжалованию ?
В протоколе, в пояснениях я написал - "знак не заметил", без всяких нарушил не умышленно, как-то не сообразил написать, что ничего не нарушал, с протоколом не согласен.
Обжалование собираюсь везти завтра, т.к. дальше начнутся праздники, и пройдут мои 10 дней (обжалование до 4го января)

то ты читал не внимательно.. таких дел полно - я один из тех кто выиграл в суде.. и тут я выкладывал решение суда..
А можно пример вашего обжалования, а то я что-то в этой теме его не нашел.

Вот навоял, из собранных мной позывов, прошу оценить занющих людей.

================================

До Фрунзенського районного суду
міста Харкова
м.Харків, б-р Богдана Хмельницкого, б.32/38

ПОЗИВАЧ: _______________________

ВІДПОВІДАЧ: Інспектор ПДС
служби ДАІ м.Харкова
прапорщик міліції _________________________
Посада відповідача: інспектор ДПС БДПС ВДАІ
Службова адреса: м.Харків, б-р Богдана Хмельницкого, б.32/38
Номер засобу зв’язку: телефон не відомо
Адреса електронної пошти: не відомо

ПРЕДМЕТ ПОЗОВУ: про оскарження рішення відповідача –
постанови серії АХ1 № ______ по справі
про адмін.правопорушення від 24.12.2010 року

АДМІНІСТРАТИВНИЙ ПОЗОВ
про оскарження рішення суб’єкта владних повноважень

Цей Адміністративний позов підлягає розгляду у судах на підставі частини 3 статті 288 КпАП України, яка прямо передбачає право особи оскаржити до районного суду постанову органів державної влади та посадових осіб, до яких належать і органи ДАІ та їх посадові особи.

Приводом для звернення до суду з цим адміністративним позовом є незаконні дії Відповідача – суб’єкта владних повноважень, які полягали у притягненні мене до адміністративної відповідальності шляхом складання Постанови серії AX1 № ______ у справі про адмін. правопорушення від 24.12.2010р.
Відповідно до статті 104 КАС України, оскаржуваною Постановою істотно порушено мої права і законні інтереси у сфері публічно-правових відносин, тобто посадовою особою мене незаконно було притягнуто до адміністративної відповідальності і зобов’язано мене сплатити велику суму штрафу (300 грн.) за порушення, якого я не скоював.

Фактичні обставини справи.
Обґрунтування незаконності Постанови та підстави для її скасування. Докази.

24 грудня 2010р. посадовою (службовою) особою відповідача – __________________________, винесено постанову серія АХ1 ______ у справі про адміністративне правопорушення, передбачене ст.122 ч.1 КпАП України щодо мене.

Я, _________________, паспорт серія __ № _____, ідентифікаційний номер ___________, 24.12.2010р., керуючи автомобілем Peugeot 407, державний номер АХ ____, рухався по вул. Халтуріна, м. Харкова зі сторони вул. Салтівське Шоссе в бік вулиці Краснодарська із дозволенною швидкістю, згідно приладу вимірювання швидкості руху на моєму транспортному засобі, в транспортному потоці інших автомобілів. Однак біля будинку №16 по вул. Халтуріна о 11.20 мій транспортний засіб був зупинений інспектором ДАІ, і було вказано зупинитися біля будинку №18, прапорщиком міліції _____________________ Івановичем (далі - інспектор ДАІ).
Після зупинення інспектор ДАІ підійшов до мого автомобіля, представився і попросив передати йому технічний паспорт, водійське посвідчення. На питання про причину зупинки, я отримав відповідь, що перевищив встановлену швидкість руху на цій ділянці на 24 км\год і за ствердженням інспектора я рухався в зоні дії знаку 3.29 «обмеження швидкості руху 40км/год» зі швидкістю 64км/год.

У якості доказу мого порушення працівник ДАІ пред’явив мені показання приладу контролю швидкості руху «Беркут», реєстраційний №________, на дисплеї якого я побачив цифрове позначення у вигляді числа «64». Час проведення заміру швидкості мені показано не було. Також з огляду на те, що прилад «Беркут» не обладнано функціями фото-відео фіксації порушення, мені не було надано докази того, що вказана швидкість на дисплеї приладу належить саме моєму транспортному засобу.( ст.251 КупАП).
Також саме цей прилад працював не в автоматичному режимі, а з рук ІДПС. На моє прохання навести докази того, що зазначена швидкість є швидкістю саме мого транспортного засобу, інспектором ДАІ таких доказів надано не було.
На питання, чому мене зупинили і намагаються притягнути до адміністративної відповідальності, за знак 3.29, який встановлено без будь яких додаткових знаків та не може бути розцінено як додаткове обмеження швидкості руху, згідно з п.12.10 ПДР, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України №395 від 22.04.2009 року, інспектором було вказано, що знак встановлено сумісно зі знаком 1.34 (обережно діти), на що інспектору було вказано, що такий знак є на початку вулиці Халтуріна сумісно із табличкою 7.2.1 (обмеження зони дії знака), на якій було зазначено "100м" і вимоги цього знака було виконано у повному обсязі (цей знак втрачає своєї сили десь на початку 6го будинку по вулиці Халтуріна, загальна довжина вулиці Халтуріна складає більше ніж 1 (один) кілометр).

Інспектором ДАІ було вказано на другий знак 3.29, якій розташовано на перехресті вулиць Халтуріна (біля будинку 16) та вулиці Крупської, і який не має ніяких додаткових позначень чи знаків, де я і був зупинений. Але зауважуючи на те, що відстань від цього знаку до інспектора ДАІ була не більше ніж 30 метрів, і інспектор ДАІ повинен маті надлюдську реакцію щоб в ручному режимі виміру встигнути виміряти швидкість саме мого авто та вказати на зупинку мого авто, за лічені секунді.
Після чого працівник ДАІ сказав, що все одно проти мене буде складено протокол. Він був попереджений про те що протокол буде оскаржено в суді. Інспектор ДАІ пішов до свого авто для складання протоколу про адміністративне правопорушення, а я залишився чекати інспектора в автомобілі. Відносно мене був складений протокол за правопорушення передбачене ч.1 ст. 122 КупАП, та порушення п.8.4 ПДР Україні.
Після мною були написані пояснення до протоколу, інспектор роз’яснив мені мої права та обов’язки відповідно до ст. 63 Конституції України та ст. 268 КУпАП, я розписався на протоколі та постанові в справі про адміністративне правопорушення та отримав копії відповідних документів, після чого мене більше не затримували. Працівник ДАІ був ввічливий зі мною, не порушував моїх прав, в цій частині я не маю ніяких претензій до пр-а міліції ___________ В.І.
Вважаю, що оскаржуваною постановою АХ1 №______ від 24.12.2010р. на мене неправомірно накладено адміністративне стягнення і вважаю її незаконною з наступних підстав:

1. Відповідно до ст. 251 КУпАП «Доказами в справі про адміністративне правопорушення, є будь-які фактичні дані, на основі яких у визначеному законом порядку орган (посадова особа) встановлює наявність чи відсутність адміністративного правопорушення, винність даної особи в його вчиненні та інші обставини, що мають значення для правильного вирішення справи. Ці дані встановлюються протоколом про адміністративне правопорушення, поясненнями особи, яка притягається до адміністративної відповідальності, потерпілих, свідків, висновком експерта, речовими доказами, показаннями технічних приладів та технічних засобів, що мають функції фото- і кінозйомки, відеозапису чи засобів фото- і кінозйомки, відеозапису, які використовуються при нагляді за виконанням
правил, норм і стандартів, що стосуються забезпечення безпеки дорожнього руху, протоколом про вилучення речей і документів, а також іншими документами.»

Оскільки не має свідків скоєння мною адмін.порушення, а також не має показань технічних приладів та технічних засобів, що мають функції фото- і кінозйомки, відеозапису чи засобів фото- і кінозйомки, відеозапису, які використовують при нагляді за виконанням правил, норм і стандартів, що стосуються забезпеченні безпеки дорожнього руху, оскільки показання приладу «Беркут» не можна вважати, як доказ (ст. 251 КУпАП), то робимо висновок про відсутність такого елементу складу адміністративного правопорушення, як об’єктивна сторона, а саме відсутність події правопорушення, оскільки доказів вчиненого мною правопорушення відповідач не надав, а протокол про адміністративне правопорушення не можна вважати доказом, оскільки він є незаконним на підставі п.1 ч.1 ст. 255 КУпАП, що виключає наявність складу адміністративного правопорушення.

2. Немає жодних підстав вважати, що швидкість була виміряна саме в зоні дії знаку 3.29. Наряд ДПС знаходився в кількох десятків метрів від встановленого знаку, тобто у інспектора були лічені секунди задля того, щоб виміряти швидкість та надати сигналу для зупинки ТЗ.
3. Згідно п.12.10 ПДР знак 3.29 повинен бути встановлений у місцях проведення дорожніх робіт разом зі знаком 1.37 «дорожні роботи». Жодних дорожніх робіт на зазначеному відрізку дороги не проводилось, знаку 1.37 не було встановлено. Згідно п.12.10 ПДР в таких умовах водій не може бути притягнутий до відповідальності за невиконання вимог знаку 3.29.

4. п.8.4 ПДР України взагалі не можливо порушити, бо він не містить жодних обмежень, а лише вводить класифікацію дорожніх знаків.

На підставі вищевикладеного і керуючись п.1 ч.1 ст. 255, ч.2, 3 ст. 7, ст. 251, п.1 ч.1 ст. 247 Кодексу України про адміністративні правопорушення, ст. 6, 17, 18, 19 та статтями 104–106 Кодексу адміністративного судочинства

ПРОШУ СУД:

1. Призупинити дію постанови до розгляду справи.

2. Задовольнити моє прохання та скасувати Постанову АХ1 №_____ від 24.12.2010р. в справі про адміністративне правопорушення і закрити справу

До заяви додаються:

До заяви додаються:

1. Копія паспорта позивача

2. Копія ідентифікаційного коду позивача

3. Копія позовної заяви

4. Копія Постанови АХ1№______ від 24.12.2010р. в справі про адміністративне правопорушення

5. Копія протоколу АХ1№______ від 24.12.2010р.

Останнє редагування:
извините вернусь в самое начало, читал не внимательно, но всё же спрошу
а как быть с таким нарушением как -"Невыполнение требований знака", на скорость пусть не накажут а за игнорирование требований знака?
И второй вопрос а как быть с ограничениями скорости со снежинкой??? НА трассах знаков 70 со снежинкой хватает! Они тоже недействительны и попадают под пункт 12.10?

извините вернусь в самое начало, читал не внимательно, но всё же спрошу
а как быть с таким нарушением как -"Невыполнение требований знака", на скорость пусть не накажут а за игнорирование требований знака?
И второй вопрос а как быть с ограничениями скорости со снежинкой??? НА трассах знаков 70 со снежинкой хватает! Они тоже недействительны и попадают под пункт 12.10?
1. Есть понятие частной и общей нормы. Нарушение требования знака об ограничении максимальной скорости движения - общая норма, а 122.1 - частная. В общем, за это штрафовать не должны и обычно они этим не занимаются, т.к. это противоречит законодательству.

2. В 12.10 написано про снежинки? - Нет, ну вот и все. Может быть и тупо, но по правилам.

прапорщик Неймирик Виталий Алексеевич на последней строчке написано.

гы. он и меня в ноябре штрафовал, этот Виталий Алексеевич, нехороший человек :D
пока подавал жалобу в ГАИ. какой будет ответ, конечно знал ,интересно было просто получить сей опус на бумаге. скоро буду подавать иск

Ну шо ,типо, был у меня сегодня суд........скажу - судьи бывают такими же невменяхами ,как и дайцы.
Оно нихера не хотело слушать о том что скорость была на фене не моя,что я двигался в плотном потоке вечером в час пик, что мне не были предоставлены доказательства моей вины и свидетели,типо моего проступка.
Кароч, с самого начала "заседания" всё было ясно,что сверху от гоп-компании во главе с азарычем,спущен план по наполнению бюджета.Гниль всё больше и больше поражает остатки нашего общества---всё прогнило -мусора,прокуратура,суды и всякие гнидосные контролирующие органы...
Думаю,что процент выиграных дел по сравнению с проигранными будет сейчас 5 к 95,(не то что при Юле 90 к 10)ибо нех булки расслаблять,голубые рулят...Коррупция цветёт.

Незадовольнити...

Штраф заплатить. Пойду "гасить" с понедельника в областное...
Подними правую руку повыше,резко взмахни ее и крикни:"Ну и фиг с ним !!!":)
Деньги - дело наживное.А вот свои нервы и здоровье - желательно не тратить зря.:пиво:

я в принципе не особо-то и в трансе,просто меня возмутило как вёл себя судья.
Да,йух с ним,надеюсь счётчик всем считает...Оно своё когда-нибудь где-нибудь найдёт,так сказать "по совокупности"...Высший разум ещё никто не отменял...

Спасибо,Юра:пиво:;)

Зы. тут людей разводят на 20 косарей зелёных-вот где пипец:eek:, а это так,семки ,мелкие-мелкие...:)

мне пришло уведомление завтра на почте заберу письмо - это меня в суд зовут по поводу знака 40. Расскажу что они там решили в отношении меня - если реально прижучат платить не собираюсь. Или по знакомствам сниму за рублей 50-100 через 2 года когда ТО или ... пока забью

Да,йух с ним,надеюсь счётчик всем считает...Оно своё когда-нибудь где-нибудь найдёт,так сказать "по совокупности"...Высший разум ещё никто не отменял...

Спасибо,Юра:пиво:;)

Зы. тут людей разводят на 20 косарей зелёных-вот где пипец, а это так семки мелкие-мелкие...

так ты человек хуевый - это показали гигабайты вранья в мой адрес. Вот ты и отвечаешь за свои мерзкие выводы. правильно тебя Бог наказал:)

Пердул ,желаю тебе спокойной ночи:банан:,хуеносец резиновый:іржач::іржач::іржач::іржач::іржач::іржач:

Ты даже не представляешь,как Бог наказал нас всех ,когда ты родился,нихуёвый ты наш розовомикрофооный пердуляко... Пасть не закроешь---будут террабайты ****а ...
:попкорн:

Пердул ,желаю тебе спокойной ночи:банан:,хуеносец резиновый:іржач::іржач::іржач::іржач::іржач::іржач:

Ты даже не представляешь,как Бог наказал нас всех ,когда ты родился,нихуёвый ты наш розовомикрофооный пердуляко... Пасть не закроешь---будут террабайты ****а ...

И тебе не хворать - сыночек Цаплиенко) Не забудь в понедельник штраф оплатить, правильный ты наш. ;)

Оплачу, с удовольствием,многим будет плюс от моего штрафа-может кому-то пенсию чуть повысят:пятниця::кисс:

:нудно:а ты,давай ,продвигай в массы коррупцию:молись:

Пришло уведомление, что в суде письмо получили (отсылал заказное с уведомлением). Дальше, ждать повестки в суд или обратного письма ?

Пришло уведомление, что в суде письмо получили (отсылал заказное с уведомлением). Дальше, ждать повестки в суд или обратного письма ?

по опыту - лучше съезди в концелярию и спроси на когда назгначено заседание

Оплачу, с удовольствием,многим будет плюс от моего штрафа-может кому-то пенсию чуть повысят:пятниця::кисс:

:нудно:а ты,давай ,продвигай в массы коррупцию:молись:

разделят твоих 300 грн на 1 миллион пенсионеров.)))))

Не совсем понятно, что тебя возмутило в поведении судьи. То, что он не отменил законный протокол, то есть его справедливое решение? Ведь правила то ты нарушил, и за это тебе выписали штраф.

Не совсем понятно, что тебя возмутило в поведении судьи. То, что он не отменил законный протокол, то есть его справедливое решение? Ведь правила то ты нарушил, и за это тебе выписали штраф.
Законный? Ты уверен? А я нет. Васик тебя там не было(не на месте события и не было в суде), и давай ты меня лечить не будешь.Выше я всё написал.

Законный? Ты уверен? А я нет. Васик тебя там не было(не на месте события и не было в суде), и давай ты меня лечить не будешь.Выше я всё написал.

Меня там не было. О том , что протокол законный, я сужу только с твоих слов, да ты и сам это не отрицал выше. Ты просто поверил провокационным утверждениям про отмену знаков ограничения скорости.

Я составлял позыв на основе того ,что скорость на приборе ,типо фен, не моя и у них нет прямых доказательств проезда данного участка дороги с превышением мною скорости. Про знаки я ничего не писал.

Назад
Зверху Знизу