Разочарование в Зеленском.

• Автор теми Автор теми Tabula_rasa
  • Дата створення Дата створення

Если бы сейчас состоялись выборы я проголосовал

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    495
Странная у тебя логика. Если у тебя что-то отдаленно напоминающее на **** телепается между ног, то это не делает из тебя мужика:D

Не ну у меня хоть что то телепается,у тебя уже все отвалилось наверное,ты единственный кто не захотел на ****** глянуть.

Не ну фантазировать на Петра могут только настоящие **********.

Питання було стосовно вашего кумира, яким боком ти Петька тулиш, зовсім не зрозуміло. То тобі напевно зашквар не дає змогу зрозуміти суть питання?

Да, разочарование - это как очарование, только наоборот

А если так?:

Президент Володимир Зеленський заявив, що не буде голитися допоки три українські судна, які захопила росія у листопаді 2018 року, не повернуться додому.

"Ми щодня з чимось боремося… Я вам чесно скажу, я хочу вибачитися, що я не поголився. Це не просто так. Є таке українське слово "забобони". Дуже класне слово я його дуже люблю. Зараз я очікую кораблі. Кораблі повернуться, тоді поголюся".

Так у чому проблема, ****уй в Рашу й сиди там у полоні! А доки ти там сидітимеш, українська пропаганда звинувачуватиме ***ла у всьому. Чи ти тільки інших людей хочеш у тюрмі бачити, а сам бздиш?

проблема у тому, що коли БлаЗEнь "перднув": "нада проста пєрєстать стрєлять", то отакі як ти або повірили (у кращому випадку) у цю формулу пропаганди ***ла, або з радістю її використовують, щоб й далі колоти українців, тим паче, що московітській пропаганді зараз взагалі не перешкоджають.
гадаю, що ти - з 2 випадку, бо постійне вдаєш з себе маленьке блазеня, бо "нє панімаєш", що йде війна, де кожен має свій фронт й отих моряків слід було визволяти на умовах рішення міжнародних судів, а не на умовах ***ла, котрі оті рішення судів на користь України скасовують й виставляють ***ла безвинною жертвою санкцій "Запада".

а якщо ти ся вдаєш ad personam - то запитай себе сам, що TИ власне зробив для визволення України? чи ти "проста пєрєстал стрєлять", або продовжуєш інфо-війну на боці Mосковії? як на то й виглядають твої дописи

Ли Куан Ю за полтора года избавил Сингапур от коррупции.У Зеленского ещё есть время.

Нашёл кого сравнивать! :D Вонь подретузную выбранную *****ами тупорылыми (ради прикола) ... и мудрого деда, который только в браке с женой прожил 60 лет:клас:... не говоря уже о его политическом и жизненном опыте (многодесятилетнем).

и здесь большинство юзеров вменяемые и адекватные.какие *********и?

из газети ua:

70e2818d8e15bd1e02ff1.webp

Ну це взагалі.
Як мисляча людина може сприймати на серйоз маріонетку- актора, який грає роль преЗе!дента і ще чогось від нього очікувати?(((

да тебе и не угодишь

https://www.kharkovforum.com/showpost.php?p=66640293&postcount=1

Ли Куан Ю за полтора года избавил Сингапур от коррупции.У Зеленского ещё есть время.

А можно вопрос? Что любитель сравнения с Ли Куан Ю думает о зарплате Коболева, главы нафтогаза?

Назад
Зверху Знизу