Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Раздел "Рабы"

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
235973.jpeg

Это тот что помоложе.У второго вставная челюсть.Тот что по моложе, если его помыть,подстричь, то вполне нормальный раб.Можно ещё его как мужчину использовать.

Сдавал в аренду одной одинокой 38 летней женщине. Осталась довольна.Делал все что она хотела...Не больной ,перед сдачей в аренду прошел полный медицинский осмотр.вердикт врачей-годен!Техпаспорт в порядке.

ну второй хуже по качеству чем первый,но мужик с опытом.Может ремонт делать.

манибэк возможен в течении 3 дней.Гарантия месяц.Только кормить и поить нужно каждый день.

росіяни точно залишки розуму втратять, якщо хтось з них випадково наткнеться на цю тему. ТС, ви хоча б смайлик десь вліпили, чи уточнили, що це жарт. хоча якщо ви, мабудь, будете божитись, ніхто не повірить.

Прочитав сьодні у тижневику " Хунта тудей" оголошення, що рабовласникам, які не зроблять своїм рабам щеплення від сказу до 1.12.14р.," буде нарахований адмінштраф у розмірі трьох неоподаткованих мінімумів, а раби примусово вилучені та спалені фтопкє во ізбіжаніє зараженія окружающчих". Як вважаєте, це тенденція? Завтра буде треба ще робити щеплення від поліоміеліту, післязавтра-від вати головного мозгу, потім ще щось утнуть... Так грошей на утримання двох рабів не вистачить, щеплення зараз зовсім не три копійки. По собаці знаю. Хто що чув?

росіяни точно залишки розуму втратять, якщо хтось з них випадково наткнеться на цю тему. ТС, ви хоча б смайлик десь вліпили, чи уточнили, що це жарт. хоча якщо ви, мабудь, будете божитись, ніхто не повірить.

:confused: какие же шутки:confused: не не туть фсе сурьезные:rolleyes:

Та хай кращє подохнуть, чим на них гроші витрачать.

точно, щеплення дороге. кота прививали - дох..я дєнєг пішло
Так отож. На котэ скільки тієї вакцини треба? А на двоїх довбойобів по 9о кг.вагою та 1,80 на зріст? Та ще з першого разу може не подіяти, по мої точно бухали усе життя, як коні, імунітет, пілять. Один третього дні бензопилкою собі пальця відрізав, так наркоз тільки з третьої дози подіяв. Отакі справи. Я думаю, може ліпше продать, ніж щеплення робить? Да й жруть багато, майже уся"ботвинья",яку давали з рабами, як бонус, скінчилась. Чим замінити- збагнути не можу. Ця мерозота тільки у ***лостані виробляється, звязківв там не маю, а іншого вони не жруть, рила воротять.....

Это тот что помоложе.У второго вставная челюсть.Тот что по моложе, если его помыть,подстричь, то вполне нормальный раб.Можно ещё его как мужчину использовать.
зубы норма, десны здоровые, цинги нет Пожалуй возьму. Как мужчину не нужно, но спасибо за рекомендацию, может буду разводить их на продажу и выставки рабов.

Сдавал в аренду одной одинокой 38 летней женщине. Осталась довольна.Делал все что она хотела...Не больной ,перед сдачей в аренду прошел полный медицинский осмотр.вердикт врачей-годен!Техпаспорт в порядке.

ну второй хуже по качеству чем первый,но мужик с опытом.Может ремонт делать.
второго возьмем для работы, он же здоров у вас?

манибэк возможен в течении 3 дней.Гарантия месяц.Только кормить и поить нужно каждый день.
Питание организуем, водки купим, электрошокер уже взяли. Завтра свяжусь с вами.

На правах рекламы:

Уважаемые рабовладельцы! РП "КАРАТЕЛЬ" продолжает радовать Вас и Ваших рабов высококлассным сервисом. Мы рады пригласить на открытие ресторана "Укроп". Меню нашего ресторана отличается разнообразием и приятными ценами.

В честь открытия проводится дегустация наиболее популярных среди рабов блюд:

- Суп из ботвы красной свеклы приправленный кровью молочного младенца;
- Греча с курой пассированные мелкорубленными ополченцами;
- Поребрик запеченный Градом.

На правах рекламы:

Уважаемые рабовладельцы! РП "КАРАТЕЛЬ" продолжает радовать Вас и Ваших рабов высококлассным сервисом. Мы рады пригласить на открытие ресторана "Укроп". Меню нашего ресторана отличается разнообразием и приятными ценами.

В честь открытия проводится дегустация наиболее популярных среди рабов блюд:

- Суп из ботвы красной свеклы приправленный кровью молочного младенца;
- Греча с курой пассированные мелкорубленными ополченцами;
- Поребрик запеченный Градом.

Мои без лаптей и ******а отказываются идти в ресторан,у вас есть сервис доставки на дом?

Шановна хунта!
Потрібна допомога!

Наразі постала велика проблема: дитина побралася з місцевим *****ом-ярускім. Зареєструвалися з ним в райхунтосов"єте як "яруські". Тепер з РХС надійшла бумага, де сказано: що замість 4 рабів, які мали припасти на нашу фамілію на дочку та зятя, мені належить взяти на облік це подружжя у 10-денний строк в якості рабів.

Мені здається, що мої права порушено. Що мені робити?

японская мама)) 18 сторінок вже накидали. руські точно повісяться або в дурдом попадуть, якщо це прочитають.
я просто не можу собі уявити руську людину, яка це читає. що в неї в голові робиться в цю мить? і ваще, чому до сих пір кісель-тв не доніс суть цієї теми до росіян? спить чи путлєра ублажає після невдалого вояжу в Австралію?

японская мама)) 18 сторінок вже накидали. руські точно повісяться або в дурдом попадуть, якщо це прочитають.
я просто не можу собі уявити руську людину, яка це читає. що в неї в голові робиться в цю мить? і ваще, чому до сих пір кісель-тв не доніс суть цієї теми до росіян? спить чи путлєра ублажає після невдалого вояжу в Австралію?

та это ниче, ты воть сюдой сатри:rolleyes::D:D:D:D
https://www.kharkovforum.com/showthread.php?t=4020335

Вы себе рабов тоже присматриваете:rolleyes: У нас не обманывают на форуме:rolleyes: Товар для своих всегда отличный:клас:

Мои без лаптей и ******а отказываются идти в ресторан,у вас есть сервис доставки на дом?

Заказывайте доставку по телефону горячей линии - 565. Кроме того, при одновременном заказе всех вышеперечисленных блюд, Вы получаете 2 блюда в подарок от нашего шеф-повара - барона фон-Яроша.

- Нежные медальоны "Дедывоевали" под православным соусом,

а также!!!

Для гурманов - Легендарный распятый мальчик из Славянска на дуле автомата. Глаза, как у Иисусика подаются отдельно.

А прокат будет?А то,два попугая и рыбки..аж четыре.Не потяну содержание рабов.Только на прокат.Выгодней.
Вы чего их содержать собрались??? Не надо так извращать смысл рабов!!!ОНИ ДОЛЖНЫ работать!!! А Вы их за это покормите......чтоб они смогли работать дальше)))

Назад
Зверху Знизу