Разговор с гаером

• Автор теми Автор теми Егор76
  • Дата створення Дата створення
ну какбы уже есть такой закон ;)

И есть закон задержать на 3 часа для установления личности;)
Стаття 260. Заходи забезпечення провадження в справах про адміністративні правопорушення

У випадках, прямо передбачених законами України, з метою припинення адміністративних правопорушень, коли вичерпано інші заходи впливу, встановлення особи, складення протоколу про адміністративне правопорушення у разі неможливості складення його на місці вчинення правопорушення, якщо складення протоколу є обов'язковим, забезпечення своєчасного і правильного розгляду справ та виконання постанов по справах про адміністративні правопорушення допускаються адміністративне затримання особи, особистий огляд, огляд речей і вилучення речей та документів, у тому числі посвідчення водія, талона про проходження державного технічного огляду, ліцензійної картки на транспортний засіб, тимчасове затримання транспортного засобу, відсторонення водіїв від керування транспортними засобами, річковими і маломірними суднами та огляд на стан алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння, а також щодо перебування під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції. Порядок адміністративного затримання, особистого огляду, огляду речей і вилучення речей та документів, у тому числі посвідчення водія, талона про проходження державного технічного огляду, ліцензійної картки на транспортний засіб, тимчасове затримання транспортного засобу, відсторонення водіїв від керування транспортними засобами, річковими і маломірними суднами та огляд на стан алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння, а також щодо вживання лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції, з метою, передбаченою цією статтею, визначається цим Кодексом та іншими законами України.

На Яруге стоят почти всегда. Поморгать некому + рельеф. Мне када-то в старые добрые времена (2008 г.) выписали Протокол на 15 грн. С тех пор лететь - ни-ни.

по-поводу 1000 метров... оно было не просто так. радары бьют порядка 600 метром по прямой. поэтому при некоторых условиях гайцы могут ловить скорость еще до знака, если стать ближе, чем 600 метров. поэтому в конкретной обстановке можно на этом сыграть. надо только в протоколе указать марку прибора и место дислокации. и если обстановка характерная, то можно обжаловать. хотя конечно проще сказать, что фен не может установить соответствие показания прибора твоему авто.

Я там очень редко езжу, пару раз в году. Думал, что они там стоят, но не думал, что так близко от знака.

они там практически постоянно стоят:) так шо постоянно сбавляю скорость и назло им еду 60:D

Вообще у меня было еще 2 отмазки.
1. Рассказал бы, что сзади ехала машина и если бы я вытормаживался, то создал бы аварийную ситуацию.
2. Впереди меня ехала Октавия, я бы рассказывал, что скорость её. Тем более, ехал с пассажиром (свидетелем).

Всем желаю здравствовать. Ехал вчера по трассе. При въезде в Каменну Яругу (населенный пункт перед Харьковом) был остановлен работниками ГАИ. Инкременировали превышение скорости. 84 км/час. Но. Они стояли метрах в 200-300 от знака. Я ехал со скоростью 90 и постепенно вытормаживался. Въехал со скоростью 84. Я говорю, не имеете права. Вы должны стоять не менее одного километра от знака. Прапор поведал мне, что этот закон (даже не закон, а какое-то внутреннее распоряжение) отменили. В новых правилах его нет. Так ли это? Или соврал, сабака?

Так я знаю, они там постоянно стоят. Я в начале всегда притормаживаю или чёла пропускаю на проверку.
Сейчас их там два поста стоит, один в начале , один вверху. И меняются. И прячутся.

12.4. У населених пунктах рух транспортних засобів дозволяється із швидкістю не більше 60 км/год.

но, нигде в ПДД не сказано ни про какие расстояние от знака населенного пункта. Так что знак надо проезжать со скоростью 60 :)

Это по логике.
Зайдём с другой стороны.
Дальность действия радара? Отож, до 1000м.
Выходит он мог скорость снять "за знаком". Значит как "доказ" какбе не катит.
По идее радар с фиксацией делает снимок там где снята скорость.

Назад
Зверху Знизу