Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Расход дров в частном доме

• Автор теми Автор теми kpasotka87
  • Дата створення Дата створення
"стопил" КАМАЗ тополя - на счет жара- конечно не сравнить с дубом.
больше наверное проблема в пепле и в том, что быстро прогорает, нужно подбрасывать. а так, за неимением дуба, топил бы аж бегом тополем
Муж выкинул на хрен вообще этот тополь, с фразой -эта ***ня вообще не горит [emoji23]

Муж выкинул на хрен вообще этот тополь, с фразой -эта ***ня вообще не горит
топором рубить тяжело - вязкий, но горит отлично. может он свежеспиленный в топку бросал, так кто ему доктор?

топором рубить тяжело - вязкий, но горит отлично. может он свежеспиленный в топку бросал, так кто ему доктор?
Не свежеспиленный был, но все равно горел плохо. Даже сырые дрова других пород горят на ура.

Это бред. Все приблизительно одинаково в рассчете на килограмм веса.
Зрозумів, по масі так, майже однаково. Але дрова частіше на об'єм рахують.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

За стоимость брикетов уж лучше угольные брикеты или сам уголь,что куда лучше древесных.
це якщо опалювальний пристрій дозволяє. В мене піч під дрова. Та й вугілля на дачі мені не потрібно, а з брикетами чистенько :)

тонна? чи складометр? чи кубометр? навалом чи складені, сушені чи сирі?

Прикалываешься????Или чукча писатель,не читатель?Ты же процитировал меня-там ТОННА ,а не СКЛАД.Про влажность писал еще выше или ты читаешь только то,что тебе выгодно для "дискуссии"?Я пересчитал на ТОННУ.Что не так?

це якщо опалювальний пристрій дозволяє. В мене піч під дрова. Та й вугілля на дачі мені не потрібно, а з брикетами чистенько :)

Ну,якщо піч не дозволяє опалювати вуглем,то так,тільки дровами або брикетами.Але брикети майже втричі дорожче коштують.Хоча,може ти Рокфеллер і тобі ці гроші нічого не коштують,то чому б і ні?:)

Але брикети майже втричі дорожче коштують.Хоча,може ти Рокфеллер і тобі ці гроші нічого не коштують,то чому б і ні?
Брикети довше горять/тліють, сухі, можна купити від 10, на дачі їх не потрібно багато, тому поки зупинився на них.
А от 1 складометр навряд чи хто привезе мені на дачу, або доставка буде коштувати більше, ніж дрова :)

Ліс неподалеку, але там є лісник і ліс вирубають промисловими. Мені простіше купити 50-100 кіл брикетів, ніж потім за одне полено качатись ще щось. Воно ж так - лісовозами возити нормально, а одну дровиняку - ні-ні :) Пробував дровами топити - вони горять швидше. Весною та по осені скільки тих брекетів треба? Але горять 5-6 годин, раз вночі підкинув і далі спатки (піролізна пічка) :)

Ліс неподалеку, але там є лісник і ліс вирубають промисловими. Мені простіше купити 50-100 кіл брикетів, ніж потім за одне полено качатись ще щось. Воно ж так - лісовозами возити нормально, а одну дровиняку - ні-ні :) Пробував дровами топити - вони горять швидше. Весною та по осені скільки тих брекетів треба? Але горять 5-6 годин, раз вночі підкинув і далі спатки (піролізна пічка) :)
50 кил брикетов на одни выходные?

ні, я ж там не зимую, а живу там коли вже більш-менш тепло (не заїхати та світло відключають на зиму) В тому році весною купив кіл 100-150, половина ще залишилось.

Назад
Зверху Знизу