4000 грн на місяць

Расее конец?

• Автор теми Автор теми shniffer
  • Дата створення Дата створення
Т.е. в Америке надо знать Американский язык, в Канаде - Канадский, в Индии - Индийский?
У Украины серьезные проблемы, которые не могут быть решены многократным повторением этой мантры.:)

Зачем утрировать??? Тебе какой раздниц какой язык в УКРАИНЕ??? Ты совсем русский??

А ты оказывается совсем забитый и неграмотный.

Ще не вмерла УКРАЇНИ
Ні слава, ні воля.

И кстати, не "молодії", а

Ще нам браття-УКРАЇНЦІ
Посміхнеться доля.

А останній 4-й куплет знаєш?

Ну а если в этом государстве изначально было ДВА языка, а теперь заставляют забыть тот, на котором разговаривает большинство?;)

НІКОЛИ в УКРАЇНСЬКІЙ державі не було двох мов!!!!!! Завжди тільки одна! Але до чого тут Українська держава?

Т.е. в Америке надо знать Американский язык, в Канаде - Канадский, в Индии - Индийский?
У Украины серьезные проблемы, которые не могут быть решены многократным повторением этой мантры.:)

З чого ти взяв, що у нас проблеми? За якими ознаками? Тебе били за російську мову?

А останній 4-й куплет знаєш?

Відверто кажучи, не пам'ятаю.
Я б звісно міг пошукати в інети та сказати, що знаю, але вважаю краще сказати правду.

От пошукав, там багато версій.

Маєте на увазі це?

Наші браття Славяне
Вже за зброю взялись;
Не діжде ніхто, щоб ми
Позаду зістались.
Поєднаймось разом всі,
Братчики-Славяне:
Нехай гинуть вороги,
Хай воля настане!

Останнє редагування:
Я б звісно міг пошукати в інети та сказати, що знаю, але вважаю краще сказати правду.
Взагалі кілька варіантів існувало, а Раді западло співати хочаб три куплети (які політично коректні :) ), а взагалі треба було б!!!!

Так, я з вами абсолютно згоден. Хай співають і по кілька разів! До обіду- разів з 10, і після обіду- до вечора. Все одно з цієї Ради толку ніякого немає . Ось, майже пів-року не було її і що? В державі щось від цього змінилося?

Та недай Господь!! Тоді ж Ющенко може владу захопити!!! Це ж смерть!!!
Одразу УПА повилазить і до НАТО приєдаємось!!! :D :D :D

Як жи ви тоді будете?? А ще бджіл розведеться!!! Ведмедям це не на руку!!!

Ну а если в этом государстве изначально было ДВА языка, а теперь заставляют забыть тот, на котором разговаривает большинство?;)

Странно, что заставляют забыть именно тех, кто его так любит. А нас, украинофилов, почему-то никто не заставляет - разговариваем себе. Что я делаю не так? :D

От пошукав, там багато версій.

Маєте на увазі це?

Наші браття Славяне
Вже за зброю взялись;
Не діжде ніхто, щоб ми
Позаду зістались.
Поєднаймось разом всі,
Братчики-Славяне:
Нехай гинуть вороги,
Хай воля настане!

:апплодисм:апплодисм:апплодисм:україна:украина:украина

Назад