Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Дитинка самостверджується.пошел ТС на хуй!
Не думаю, що давно - років півтора максимум. Як до школи пішов. А Майка можуть забанити.Вот там пусть и самоутверждается
fravus Гитлер капут. И давно
Знал бы я ваши настоящие имена, наложил бы анафему!

ТСа мамка до ліжка відправила. Цікаво, а Проповедник чий клон?Проголосовал. Что дальше? Хотелось бы услышать от ТС, в чём смысл этого опроса. И почему в Политике.
Точно. Семен Семеныч.Клоны запрещены Московским патриархатом.

моя думка, посередині між першим і другим пунктом. ближче до першого.А вірмени і грузини хто? Просто так спитав.
їхне правоздається мені що усі хто забажають проголосувати - проголосують за перший пункт
не турбуйся, за 11 поколінь предків що мені відомі ніхто не затесався.а от мені цікаво - fravus проголосував що він білий, а чи має він докази що за останні 10-12 століть у його предках не затесався якийсь монгол, чи то навіть єврей ?
от яскравий доказ про культурні відмінностіпошел ТС на хуй!

вітаю. а чого не голосував? даю підказку - третій пунктfravus Гитлер капут. И давно
для статистичного аналізу, і просто цікавов чём смысл этого опроса
Из оппортунизма проголосовал - шо еврей.
Не люблю расистов.

Где ты девять нормальных пацанов найдешь в своей деревне?Не-не! Так просто не пойдёт. Надо соблюсти все правила! Вообщем, приезжай, я тебя обрежу.![]()

не удивлюсь, если узнаю что ты тайный поклонник Путина... (почти что Цэ) Бриллиантовая рука, управдом-друг человека.Не-не! Так просто не пойдёт. Надо соблюсти все правила! Вообщем, приезжай, я тебя обрежу.![]()