• Автор теми Автор теми Сітуп
  • Дата створення Дата створення

Рада. що далі ?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    22
Самый благоприятный поворот событий именно для стабильности на украине - создание новой коалиции ПР-БЮТ!
Но гадать на украинских политиках - неблагодарное дело!
Думаю так же что гарант (а это наиболее лучшее для него) потянуть время с Балогой, обещая его уволить, выдвигая встречные неудобоваримые условия, потянуть 10 дней и разогнать вполне конституционно ВР.

потянуть 10 дней и разогнать вполне конституционно ВР.
мало. 10 днів це тільки на розпуск коаліції, а раду він може розпустити лише якщо рада за місяць не сформує нової коаліції

Не ясно.
Мож все и устаканица.
Повторюсь, часть НУНС уже давно фактически вышла из коалиции, или работала против, а ничего трудились - с или без предателей. )))

Импичмент..... это я вам гарантирую. Шото, мне кажетса, тюлька на это замахнулась. Команда от ВВП такая пришла, скорее всего......
це теж може бути, але це теж програш для бюту
дострокові вибори які вона організує - вона не виграє, точно януковіч стане презом

це теж може бути, але це теж програш для бюту
дострокові вибори які вона організує - вона не виграє, точно януковіч стане презом
Если они достигнут договоренности с Януковичем о президентстве Тимошенко, а россия в этом может им помочь и выступить некоторым гарантом порядочности сторон, то вполне возможен союз. Хотя вероятность этого , как я думаю, процентов 25! Это при условии поддержке БЮТ лозунгов ПР может быть !

Далее перегворы по газу. Который будет по 450 с предоплатой - ходят упорные слухи.
А кто его знает? Если к власти прийдет пророссийский гарант, то за пророссийство платить надо будет, вот россия может скинуть цену!

А кто его знает? Если к власти прийдет пророссийский гарант, то за пророссийство платить надо будет, вот россия может скинуть цену!
тада. лукашенко вже це пізнав на своїй дупі :іржач::іржач::іржач: як ціну скинули :іржач:

Тут вот прочел сегодняшний спич гаранта!

Посилання видалено

У Верховній Раді де-факто утворилася нова парламентська коаліція.

Блок Юлії Тимошенко пішов на союз з Партією регіонів і комуністами і в основі цього утворення - неукраїнські - підкреслюю, неукраїнські і недержавні інтереси.
Блин, интересы более 60 % украинцев являются неукраинскими.
А интересы 6% , поддерживающих Ющенко - украинские!
Демократична більшість зраджена цим союзом.
6% - демократическое большинство!!!:eek:
Руками Блоку Юлії Тимошенко, Партії регіонів і комуністів відновлено антиконституційний закон про уряд, який у 2007 році - хочу нагадати - спровокував парламентську кризу і позачергові парламентські вибори.
Намек?
За вісім місяців роботи з 245 законів, які передбачалися угодою про коаліцію, до парламенту було внесено 41 закон. Із них було прийнято по сьогоднішній день 11. Оце ефективність уряду і урядової коаліції. Тому що домінували інші інтереси, які дуже часто залишалися за шторою.
:іржач: Это оценка коалиции БЮТ-НУНС!!! Маладец!!!
Нахер такая коалиция!

А вот и финал!!!
Якщо протягом терміну, передбаченого в Основному Законі України, не відбудеться коаліція депутатських фракцій, я використаю своє право розпустити Верховну Раду та оголосити позачергові вибори.

Назад
Зверху Знизу