Рада. Що далі ?
цікаво просто
цікаво просто
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
мало. 10 днів це тільки на розпуск коаліції, а раду він може розпустити лише якщо рада за місяць не сформує нової коаліціїпотянуть 10 дней и разогнать вполне конституционно ВР.
мало. 10 днів це тільки на розпуск коаліції, а раду він може розпустити лише якщо рада за місяць не сформує нової коаліції
це теж може бути, але це теж програш для бютуИмпичмент..... это я вам гарантирую. Шото, мне кажетса, тюлька на это замахнулась. Команда от ВВП такая пришла, скорее всего......
Импичмент..... это я вам гарантирую. Шото, мне кажетса, тюлька на это замахнулась. Команда от ВВП такая пришла, скорее всего......
"адекват" не з'явиться. президент України, це така зачарована посада, хто б на неї не приходив, усе одне стає "неадекватом"Да скорее бы, уж достал этот "неадекват"!
Если они достигнут договоренности с Януковичем о президентстве Тимошенко, а россия в этом может им помочь и выступить некоторым гарантом порядочности сторон, то вполне возможен союз. Хотя вероятность этого , как я думаю, процентов 25! Это при условии поддержке БЮТ лозунгов ПР может быть !це теж може бути, але це теж програш для бюту
дострокові вибори які вона організує - вона не виграє, точно януковіч стане презом
Ну уж Кучма , хитрый лис, таким не был!"адекват" не з'явиться. президент України, це така зачарована посада, хто б на неї не приходив, усе одне стає "неадекватом"
Ну уж Кучма , хитрый лис, таким не был!

А кто его знает? Если к власти прийдет пророссийский гарант, то за пророссийство платить надо будет, вот россия может скинуть цену!Далее перегворы по газу. Который будет по 450 с предоплатой - ходят упорные слухи.
тада. лукашенко вже це пізнав на своїй дупіА кто его знает? Если к власти прийдет пророссийский гарант, то за пророссийство платить надо будет, вот россия может скинуть цену!

як ціну скинули 
Блин, интересы более 60 % украинцев являются неукраинскими.У Верховній Раді де-факто утворилася нова парламентська коаліція.
Блок Юлії Тимошенко пішов на союз з Партією регіонів і комуністами і в основі цього утворення - неукраїнські - підкреслюю, неукраїнські і недержавні інтереси.
6% - демократическое большинство!!!Демократична більшість зраджена цим союзом.

Намек?Руками Блоку Юлії Тимошенко, Партії регіонів і комуністів відновлено антиконституційний закон про уряд, який у 2007 році - хочу нагадати - спровокував парламентську кризу і позачергові парламентські вибори.
За вісім місяців роботи з 245 законів, які передбачалися угодою про коаліцію, до парламенту було внесено 41 закон. Із них було прийнято по сьогоднішній день 11. Оце ефективність уряду і урядової коаліції. Тому що домінували інші інтереси, які дуже часто залишалися за шторою.
Это оценка коалиции БЮТ-НУНС!!! Маладец!!!Якщо протягом терміну, передбаченого в Основному Законі України, не відбудеться коаліція депутатських фракцій, я використаю своє право розпустити Верховну Раду та оголосити позачергові вибори.
А ты не хочешь сказать сколько беларусы ьплатят за газ?тада. лукашенко вже це пізнав на своїй дупіяк ціну скинули
![]()