Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Це пропозиція?
Нажаль, ні.Це пропозиція?
А ми пару місяців тому з Цифрой, Лейлой і Сплюшею ходили в DAF. Не те, щоб пиво дуже сподобалось, але добре поспілкувались. А Шленккрли я у Києві випив ))Нажаль, ні.
На таке вже нема сил та часу. Та й сам знаєш, що
Можем павтаріть!А ми пару місяців тому з Цифрой, Лейлой і Сплюшею ходили в DAF. Не те, щоб пиво дуже сподобалось, але добре поспілкувались. А Шленккрли я у Києві випив ))
Обов'язково!Можем павтаріть!
Найкращий з них (а також єдиний з лишившихся) - DAF на Сумській біля "дзеркалки"Щось тема геть заглохла... Пити пиво перестали??
Щоб не створювати тему окрему, задам питаннячко тут: а що нинчє по крафтових пабах в центрі міста? Які живі, які не дуже?
Хочеться завіятися в якийсь, в кінці тижня. Сто років вже не був. Який порадите?
Та Vasco нібито під оперним працюєНайкращий з них (а також єдиний з лишившихся) - DAF на Сумській біля "дзеркалки"
Я і забув про нього зовсім! Там ще і Red Cat поруч знаходиться.DAF на Сумській
Придивлявся і до них, бо, начебто, відчинилися доволі недавно, і не встигли зкурвитися, але глянув поточний вибір пива на кранах - щось він не надихає((
Вони нещодавно переїхали. Були раніше на розі Університетської і ПавлівськогоПридивлявся і до них, бо, начебто, відчинилися доволі недавно, і не встигли зкурвитися, але глянув поточний вибір пива на кранах - щось він не надихає((
Нажаль, за дуже невеликим винятком, пити у них нічого. На кранах плодово-ягідні та томатні бормотухи, переважно.Вони нещодавно переїхали. Були раніше на розі Університетської і Павлівського
Ну я ХЗ, чи можна їх пабом вважати...Та Vasco нібито під оперним працює
У Харкові за сучасністю взагалі важко на щось сподіватисьПридивлявся і до них, бо, начебто, відчинилися доволі недавно, і не встигли зкурвитися, але глянув поточний вибір пива на кранах - щось він не надихає((
Відвідав ввечері.