Мальдивский принц
М
Навчався у ці роки, такого не памʼятаю.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Взагалі, повинні були на 3 місяці іти на казарму, підтверджувати звання. але, пішла така тема, що і солдат кормити часто було цема чим, то на тих недолєтьох забили хєр.в 80-ті роки до армії підпадали під призов практично всі студенти ВНЗ, я особисто маю знайомих, яких загребли після першого курсу.
З 1989 року настало суттєве пом'якшення й студентам дозволили закінчувати навчання, після чого призов відбувався лише на один рік.
Студенти ВНЗ з військовою кафедрою закінчували навчання з отриманням звання лейтенанта запасу та до армії вже не призовались.
Не з 82го. Пізніше. Я таких знаю, приблизно 87 рік.Навчався у ці роки, такого не памʼятаю.
может ты в МГИМО учился. оттуда вроде не бралиНавчався у ці роки, такого не памʼятаю.
Училась в 1987, никого не забирали.Я тоді (80-86 роки) абсолютно не памʼятаю такого, щоб когось забирали. Я на військовій кафедрі був у взводі КГБ.
То что ты не помнишь,не значит,что не забирали.Я поступал в 85.Два мес проучился и забрали.Короче,у нас забрали всех пацанов из группы.Наверное,специально так скомплектовали группу.А девок пораспихивали в другие группы.Самое интересное,что в 84 была военная кафедра,в 85 отменили,и в 86 обратно была.Не повезлоЯ тоді (80-86 роки) абсолютно не памʼятаю такого, щоб когось забирали. Я на військовій кафедрі був у взводі КГБ.
Тебе в тему "История и мифы".Емнип в Харькове был один год, когда студентов призвали.
В данном случае я могу и ошибаться. Я слышал за 84 или 85 год.Тебе в тему "История и мифы".![]()
Гребли и в середине 70-х.До 89-го, но не с 82-го. Попозже начали. Как бы даже не при Горбачёве.
А ты чего не программиста пошел? Был бы докторишкой, ставил бы спокойно клизмы и не переживалГребли и в середине 70-х.
Батю забрили со второго курса меда.
Но он мажор был, дед вернулся с командировки, поднял кипиш и его вернули.