Збір на FPV! Спільнота Стерненка

Психосоматика: вірите чи ні?

• Автор теми Автор теми Perehudova
  • Дата створення Дата створення

Perehudova

Привіт!
Статус: Офлайн
Повідом.: 18
Добрий день, дівчата!
Мене звати Олена, я практикуючий психолог. Останні пару років помітила, що дуже багато людей цікавляться психосоматикою. Точніше шукають зв‘язок своїх захворювань чи окремих симптомів (онеміння деяких ділянок тіла, ком в горлі, нестача повітря, тремор та інші)

Ось стала цікава ваша думка. Як ви відноситесь до психосоматики? Чи вірите в цей зв‘язок емоцій і тілесних недугів?

Проводжу дослідження і прошу вас пройти анонімне анкетування (на 5 хвилинок вашого часу) щоб я краще розуміла потреби та запити. Масова думка завжди важлива!

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Залишаю посилання на анкету і буду дуже вдячна всім, хто відгукнеться!

Чи вірите в цей зв‘язок емоцій і тілесних недугів?
А це ще досі на рівні вірю - не вірю? Я вважала, що це науково доведений факт. Принаймні лікарі цим словом оперують, отже воно не з розряду "погадати на кришталевій кулі".
:)

Останнє редагування:
Тут дурних нема. Пишіть чесно: шукаю клієнтів.
P.S. А реклама на форумі платна
Клієнти в мене є, дякую що перживаєте. я проводжу дослідження, щоб розуміти які краще підтеми розвивати та які проблеми розкривати у себе в соц мережах. А накшталт "вірю-не вірю" це щоб запустити дискусію, мабуть. Бо не всі такі обізнані як ви

Клієнти в мене є, дякую що перживаєте. я проводжу дослідження, щоб розуміти які краще підтеми розвивати та які проблеми розкривати у себе в соц мережах.
А схоже на те, що людей заманююте :)

Screenshot_20240317-220419.webp

Якщо у вас є клієнти, то ви від них маєте знати що цікавить людей найбільше :)

Як ви відноситесь до психосоматики? Чи вірите в цей зв‘язок емоцій і тілесних недугів?
верю в социально дифференцированную психосоматику. каждый день ощущаю ее на себе в прямом смысле.

Як переконати людей, які накручують себе переглядом новин до панічних атак і серцевих нападів, перестати дивитись ці новини в такій кількості?
У меня соседка такая - классика жанра в этой теме.
Верующая, возраст 65, кажется.
То есть ей нужно полагаться на бога и быть слегка философом. Главное и лучшее в жизни уже позади.

Она вся в этих новынах.
И если видит страшные картины, то видит себя ВНУТРИ, а не снаружи.
Это не значит, что не нужно эмоционально реагировать, ужасаться.
Не нужно погружать себя внутрь "чужого" события, если время "твоего" еще не пришло.
Говорю ей - если придет время твоего события, ты об этом уже не узнаешь.
Паничные атаки и серцеви напады - это про нее. :(

А схоже на те, що людей заманююте :)

Screenshot_20240317-220419.jpg

Якщо у вас є клієнти, то ви від них маєте знати що цікавить людей найбільше :)
Припустимо в мене n клієнтів, стільки скільки зараз фізично можу консультувати. А хочу дізнатись думку наприклад 300+ людей

Як переконати людей, які накручують себе переглядом новин до панічних атак і серцевих нападів, перестати дивитись ці новини в такій кількості?
Перемкнути на хобі чи роботу не вийде.
Лишити в спокої теж не варік, бо коли йобне інсульт чи інфаркт, воно осяде на руки родичів.
А навіщо їх переконувати? Доки вони хочуть це робити - вони будуть??‍♀️

Припустимо в мене n клієнтів, стільки скільки зараз фізично можу консультувати. А хочу дізнатись думку наприклад 300+ людей
То ви тільки почали працювати з клієнтами? Якби довго працювали, то знали б які найпоширеніші проблеми :)

То ви тільки почали працювати з клієнтами? Якби довго працювали, то знали б які найпоширеніші проблеми :)
Я почала працювати у цьому напрямку нещодавно, читайте уважніше. Я так зрозуміла, що повинна пройти допит? Чи у вас особиста нелюбов до психологів?

Чи вам потрібна моя особиста біографія що і коли я починала? Можу дати посилання на свою сторінку, там все є. І дипломи і сертифікати і багато ще чого?

Чи вам потрібна моя особиста біографія що і коли я починала?
Не потрібна. Ви ж самі хотіли спілкування в темі :) Я відчуваю до вас недовіру, бо мені схоже, що це рекламний хід, от і спілкуюся. Та на цьому все :)

Я написала навіщо.
Якщо ви кажете про близьку людину, то так і розкажіть про причинно-наслідкові зв‘язки і про свої страхи. Якщо про чужих, то в цьому не має сенсу, якщо від них не має такого запиту. Це спроба вплинути на їх вольові рішення без їх на то бажання

Не потрібна. Ви ж самі хотіли спілкування в темі :) Я відчуваю до вас недовіру, бо мені схоже, що це рекламний хід, от і спілкуюся. Та на цьому все :)
Так, багато людей не довіряють психологам. Адже їх навики та роботу можна оцінити тільки прийшовши на консультацію. Ну менталітет в нас такий. ну і ще один фактор - це популяризація професії, особливо коли можна вивчитись онлайн за 3 місяці і називати себе психологом

Назад
Зверху Знизу