ЗАЯВА про скоєння злочину
** жовтня 2013 року мною було отримано рекомендованого листа з Київського районного суду м. Харкова.
У конверті знаходилися такі папери:
1. Заява про видачу судового наказу за підписом представника КП «Жилкомсервіс» ФИО. на 2-х аркушах;
2. Довідка з місця проживання про склад родини та прописка на 1 аркуші;
3. Довідка про нарахування та оплату житлово-комунальних послуг на 1 аркуші;
4. Ксерокопія якоїсь газети на 1 аркуші ;
5. Ксерокопія газети «Харьковские известия» за 2009 рік на 1 аркуші;
6. Рішення про вирішення виконавців послуг в житловому фонді міста Харкова - на 1 аркуші;
7. Копія Договіру купівлі-продажу моєї квартири - на 1 аркуші;
8. Копія технічного паспорту моєї квартири - на 2 аркушах;
9. Копія мого паспорту на 1 аркуші;
10 Копія мого ідентифікаційного коду
11. Судовий наказ від --- вересня 2013 р., справа №************за підписом судді****************. -1 аркуш
Заявник КП «Жилкомсервіс» при поданні заяви використав мої персональні данні: прізвище, ім`я, по батькові, адресу, ІПН, дату народження, паспортні данні, зняв ксерокопію паспорту, договір купівлі-продажу, та інше, не надавши ніякого посвідчення про мою згоду на таке збирання цих відомостей. Згідно ст. 32 Конституції України, рішення Конституційного Суду України № 2-рп/2012 від 20 січня 2012 року та Закону України «Про захист персональних даних» збирання та обробка персональних даних про особу не допускається без згоди особи. Таким чином заявник КП «Жилкомсервіс» порушило низку законодавчих документів, навіть Конституцію України.
Прошу розглянути питання про правомірність виготовлення Позивачем такого Додатку до Позовної заяви.
Прошу вжити до посадовців ЖУ ФИО відповідних заходів згідно із законодавством України.
До заяви додаю копії таких документів:
(перечень документов)