Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Приложение Харенерго требует платную подписку чтобы показать долг

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
Если про доставку газа, то так. Я практически не выхожу за 3 куба (по счетчику). Летом иногда бывает 4 куба, если грею воду при отсутствии горячей.
За доставку было где-то 1.78 ежемесячно.

В двух квартирах нулевой расход уже два года. Транспортировку по 1.67грн считают и, была инфа, что поднимут тариф.

Если про доставку газа, то так. Я практически не выхожу за 3 куба (по счетчику). Летом иногда бывает 4 куба, если грею воду при отсутствии горячей.
За доставку было где-то 1.78 ежемесячно.
...який взагалі сенс у такому платежі?.вони на адміністрування його більше витрачають

...який взагалі сенс у такому платежі?.вони на адміністрування його більше витрачають
Це у мене так. І лічильник більшого не показує.
А у сусідів навпроти - замість 6 кубів на двох за нормою без лічильника - 16. :( :(
Не знаю, що вони там роблять. Навіть перевіряла, як у них лічильник крутиться підігрівом води до кипіння на однаковому рівні газу у себе і у них.
У багатьох більше виходить, аніж за нормою споживання.

Ось обіцяють ввести в цьому році розподіл електрики. А від мене і тут дуля при моїх 40 квт на місяць з найновішим лічильником, встановленим минулого року.
Мені всі казали і тут на ХФ писали, що мій старий лічильник втомився і бреше. Так і новий мать брехливий попався. :)

Це у мене так. І лічильник більшого не показує.
А у сусідів навпроти - замість 6 кубів на двох за нормою без лічильника - 16. :( :(
Не знаю, що вони там роблять. Навіть перевіряла, як у них лічильник крутиться підігрівом води до кипіння на однаковому рівні газу у себе і у них.
У багатьох більше виходить, аніж за нормою споживання.
...******* гонять?

Жеруть, мабуть, як не в себе. Як у останній день. Кажуть, що нічого не печуть у духівці. А відкіля тоді таке ось страшне?
Це тре кожної години щось готувати аб просто ввімкнути газ і дивитись, як горить.

Між іншим, щодо газу.
Була у мене знайома у селі, вже вмерла. У минулому містянка.
Казала, що лічильник взимку вертиться як заведений при виставленій одиниці на опалення будинку.
Може, якість газу інша?

Між іншим, щодо газу.
Була у мене знайома у селі, вже вмерла. У минулому містянка.
Казала, що лічильник взимку вертиться як заведений при виставленій одиниці на опалення будинку.
Може, якість газу інша?
...вона вмерла,бо замерзла, опалення приватного будинку завжди було недешево

...вона вмерла,бо замерзла, опалення приватного будинку завжди було недешево
Та там була інша причина для передчасної смерті. Ходила вдома у бурках та теплій одежині.

Чув про БУРКИ? Моя бабуся під час тієї війни ними заробляла, шила їх на продаж чи на обмін.

Та там була інша причина для передчасної смерті. Ходила вдома у бурках та теплій одежині.

Чув про БУРКИ? Моя бабуся під час тієї війни ними заробляла, шила їх на продаж чи на обмін.
...звичайно чув,іноді сам ношу їх,але у них є недолік, ступні мерзнуть,якщо ходити по холодних поверхнях,бо там майже немає підошви

контролёры порой пишут показания от балды...
соседи за границей с первых дней войны. им в дверь вставили *бумажку с угрозой*.
смотрю, а там долг за электричество больше 7 000 грн. вытащила квитанции из почтового ящика, а там каждый месяц за 300-400 кВ насчитано.

Возможно, выставили счёт на следующий месяц авансом. Гляньте описание в уведомлении.
Кстати, в отличие от потребления газа - за предыдущий месяц - доставку берут за следующий (текущий).

соседи за границей с первых дней войны. им в дверь вставили *бумажку с угрозой*.
смотрю, а там долг за электричество больше 7 000 грн. вытащила квитанции из почтового ящика, а там каждый месяц за 300-400 кВ насчитано.
Печки электрические или газовые?
И от количества зарегстрированных - по норме потребления может такое набежать.

...звичайно чув,іноді сам ношу їх,але у них є недолік, ступні мерзнуть,якщо ходити по холодних поверхнях,бо там майже немає підошви
Раніш у калошах ходили. А знизу щкірою підшивали. Я вже забула, хоч у дитинстві і мені бабуся шила - вдома ходити.

Назад
Зверху Знизу