Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Произведен успешный запуск РН "Союз" с космодрома "Восточный"

• Автор теми Автор теми Досифея
  • Дата створення Дата створення
А шо щас *****асня кинулась уводить тему от "ЗАПУСКА"?????????

І жодного поста без помилок, особливо обдароване, що тут скажеш...

А шо щас *****асня кинулась уводить тему от "ЗАПУСКА"?????????
Та від самого початку, сторінки з 5-ї десь, всрались.

Ти краще зав'язуй, бо у *****ів алкоголізм не лікується, хіба що "кулявлоб".

А у кого це лікується? Батько каже: якщо з малолецтва труїти клітини мозку, то до зрілості вони стануть загартованими. Може і куля не візьме.

І жодного поста без помилок, особливо обдароване, що тут скажеш...

Я скажу своїй вчительці, що інтелектуали з ХФ вказали мені на помилки. Сподіваюся вона зможе мені пояснити.

Я скажу своїй вчительці, що інтелектуали з ХФ вказали мені на помилки. Сподіваюся вона зможе мені пояснити.
Прийшов починаючий програміст до крутого девелопера:
- допоможи, де у мене помилка?
-... в ДНК...

ти про себе? А-а-а ! Знає кіт, чиє сало з'їв.
От тільки крутий девелопер, в даному випадку, - це я, а ти починаючий програміст, з помилкою в ДНК.

и опять повторюсь - сам себя не обманывай хоть
Він же написав що ****** першого сорту, сам про себе :D

От тільки крутий девелопер, в даному випадку, - це я, а ти починаючий програміст, з помилкою в ДНК.

Він же написав що ****** першого сорту, сам про себе :D

Тільки не лусни. Бо я ****** першого сорту, а ти краще за мене.
Усе! Батько наказав спати лягати! А ви тут далі піднімайте патріотичні настрої громадян Росії, що пробігають через ХВ.

Він же написав що ****** першого сорту, сам про себе
я понял про кого и что он написал. Если у чувака завышенная самооценка, это не повод не указать ему, что у него завышенная самооценка.

Во, уже чё-то по делу.
У вас, конечно же, есть ссылочка на официальный документ, в котором эта магистраль действительно обещалась? Не какая-то мурзилка-плакат, непонятно откуда взявшийся, а именно программа партии или чё-нить в этом духе? А то я искал-не нашёл...

На тебе, бывший брат, ежели у тебя память отбило
JZBwmGjCd_QX8zVpC4v37PB6vnItKp_eVkI-SMKuKTk47C6_Rw.webp

гугл то все помнит.
Именно так тебе твой "появившийся" путин обещал.
Да память у тебя коротка. Если интересно, загугли сам "обещания единой россии".
гугл то тоже "журнал мурзилка", этовяьо мериканцы, ложь, ****ежь и провокация, канешна...

Своим очком распоряжайтесь сами, нравится стоять в коленно-локтевой, стойте ****, у вас это называется "с колен вставать".
Но к нам не лезьте. Ибо кровью умоетесь. ****, даже такие тыловые гниды как ты. Это все чего мы просим от вас, как от быших "братьев".
Но вы, ****, никак не успокоетесь....
На вас, на таких как ты лежит вина за кровь на донбассе. И на тебе лично, за твое молчаливое согласие, за вашего "появившегося" путина. И за это мы, ****, именно мы вас спросим, гниды продажные...

Назад
Зверху Знизу