Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Тру.
Але є і нормальні сучасні вели з карданною передачею обертаючого моменту.
Ну а плюси очевидні - повнісю закрита трансмісія, відсутність її обслуговування. Але для наших вело-теоретиків не покатить - бо немає 30 швидкостей. Да й перекос ваги зза планетарки - ні, точно не для наших ідіотів.
Ну - все так і є: 200 на кардан, ще 200 - планетарка. А якщо поставити якогось нувінча - то й півтора кілоtifo сказав(ла):Ну я хз, але думаю, що "зайва вага" там така сама, як і у планетарки - 200 грам максимум..
От початок цієї істроії.Зламав рульову трубу сьогодні. Хз як вона трималася, але лише сів на вел, взявся за руль, а він на бік пішов. Акурат у місці, де вона з штоку вилки виходить, зламалася. Найцікавіше, що на вигляд та вагу силумін
В описаниях ещё упоминается потеря мощности и больший вес, чем у цепной передачи. Хотя скорее всего такие велосипеды просто не выгодно производить - не ломаются![]()
их же ставят на мотоциклы не менее 200 кил весомНу - все так і є: 200 на кардан, ще 200 - планетарка. А якщо поставити якогось нувінча - то й півтора кілоРазом вже досить солідний довісок виходить - як для "спартсмєна"
![]()
Кто сезон уже открыл?![]()
Да все нормальные велосипедисты уже. Ладно еще могли быть вопросы пока холодно было, но сейчас чудесная погода. А неделю назад, когда все массово таяло, наоборот на велосипеде было удобнее ездить, чем пешком.
я по снегу не ездила-глубокоЯ ~15 км по лесу в позапрошлые выходные прокатал в качестве разведки, когда еще снег лежал https://www.kharkovforum.com/showpost.php?p=43104014&postcount=4457
я в январе тоже ездила....приехала вся в грязиСезон был закрыт 31-го декабря вечером (блин, уже традицией потихоньку становится), и открыт новый аж 4-го января (по причине рабочести 2-го и 3-го). На текущий момент за 2014 год на спидометре чуть меньше 400 км - сегодня как раз ездил наверстать упускаемое![]()