Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Проходимость :) БФ

🟠 20:41 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
  • 🟠 20:41 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
YCrjk5L6m7M.jpg

• 🟠 20:41 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Тру.
Але є і нормальні сучасні вели з карданною передачею обертаючого моменту.

Тру.
Але є і нормальні сучасні вели з карданною передачею обертаючого моменту.

А кто-то в "Фотоотчётах" выкладывал карданного американца, владелец вроде был доволен шо слон.

І наші є.
Ну а плюси очевидні - повнісю закрита трансмісія, відсутність її обслуговування. Але для наших вело-теоретиків не покатить - бо немає 30 швидкостей. Да й перекос ваги зза планетарки - ні, точно не для наших ідіотів.

Собі в узяв, але грошей шкода.
А я на мтб наступного сезону планетарку 7-8 повішу, всеодно більше швидкостей не використовую за наявності не багатьох 24.

Alpine02.jpg

Останнє редагування:
Ну а плюси очевидні - повнісю закрита трансмісія, відсутність її обслуговування. Але для наших вело-теоретиків не покатить - бо немає 30 швидкостей. Да й перекос ваги зза планетарки - ні, точно не для наших ідіотів.

В описаниях ещё упоминается потеря мощности и больший вес, чем у цепной передачи. Хотя скорее всего такие велосипеды просто не выгодно производить - не ломаются :)

Ну я хз, але думаю, що "зайва вага" там така сама, як і у планетарки - 200 грам максимум. Для звичайних юзерів - пофіг, для юзерів ХТ - жопа. Але ж на то їм і окремий форум - щоб вивільняти енергію від недостачі покатушок попиздюльками. Проффесура, блять, що з них взяти.

tifo сказав(ла):
Ну я хз, але думаю, що "зайва вага" там така сама, як і у планетарки - 200 грам максимум..
Ну - все так і є: 200 на кардан, ще 200 - планетарка. А якщо поставити якогось нувінча - то й півтора кіло ;) Разом вже досить солідний довісок виходить - як для "спартсмєна" :)

Як раз маю ітем до теми ваго-фільства.
Зламав рульову трубу сьогодні. Хз як вона трималася, але лише сів на вел, взявся за руль, а він на бік пішов. Акурат у місці, де вона з штоку вилки виходить, зламалася. Найцікавіше, що на вигляд та вагу силумін
От початок цієї істроії.
Логічним продовженням була поїздка на барабан та купівля нової рульової труби за 30грн. Такої ж само силумінової - вже пробачте мою англійську, але вийобуватись завумними слівцями аля "6061", "7000" тощо я не люблю - якийсь алюмінієвий сплав, народний китайський катяшний силумін. І от сьогодні батя презентував мені те ж, але зі сталі. Хз скільки важить - довжина 160мм, 22.8мм основна труба, розширення 1.1/8 дюйма, усередині проточений лише "ледащій" отвір десь 10мм, але у ньому бовт з різьбою м8 - кіл є точно :).

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

додано
Зважив, 0,985 :eek:

Останнє редагування:
В описаниях ещё упоминается потеря мощности и больший вес, чем у цепной передачи. Хотя скорее всего такие велосипеды просто не выгодно производить - не ломаются :)
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

коническая передача имеет большие габариты;)
Ну - все так і є: 200 на кардан, ще 200 - планетарка. А якщо поставити якогось нувінча - то й півтора кіло ;) Разом вже досить солідний довісок виходить - як для "спартсмєна" :)
их же ставят на мотоциклы не менее 200 кил весом:rolleyes:

Кто сезон уже открыл?:ги:

Да все нормальные велосипедисты уже. Ладно еще могли быть вопросы пока холодно было, но сейчас чудесная погода. А неделю назад, когда все массово таяло, наоборот на велосипеде было удобнее ездить, чем пешком.

Сезон был закрыт 31-го декабря вечером (блин, уже традицией потихоньку становится), и открыт новый аж 4-го января (по причине рабочести 2-го и 3-го). На текущий момент за 2014 год на спидометре чуть меньше 400 км - сегодня как раз ездил наверстать упускаемое :)

Да все нормальные велосипедисты уже. Ладно еще могли быть вопросы пока холодно было, но сейчас чудесная погода. А неделю назад, когда все массово таяло, наоборот на велосипеде было удобнее ездить, чем пешком.

грязь на голову летит:ги:
а дорожка от моста до героев-вообще-жах в ту среду:рл:
а в воскресение уже чистенько:клас:

но следов велосипеда:незнаю: мои чуть ли не 2-ые:rolleyes::D

Я ~15 км по лесу в позапрошлые выходные прокатал в качестве разведки, когда еще снег лежал https://www.kharkovforum.com/showpost.php?p=43104014&postcount=4457
я по снегу не ездила-глубоко:D
я ж не куды-попадя, а на учёбу, работу......пока тротуары не протаяли-не сильно проедешь:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Сезон был закрыт 31-го декабря вечером (блин, уже традицией потихоньку становится), и открыт новый аж 4-го января (по причине рабочести 2-го и 3-го). На текущий момент за 2014 год на спидометре чуть меньше 400 км - сегодня как раз ездил наверстать упускаемое :)
я в январе тоже ездила....приехала вся в грязи:ги:
не понравилось:D

а сейчас кран закрыт ещё на улице:(
ругался дворник, что я велик мою:rolleyes:.....наверное он:(

Останнє редагування:
...а от развилки на Белгород, Жуки, Салтовку до Троянды через лес можно проехать?...тропинка есть?:)

Назад
Зверху Знизу