4000 грн на місяць

Протєстую (о брєдє)

Re: Протєстую (о брєдє)

Не вважаю лінгвістичну формалістику за щось конче необхідне. Принаймні тут.
метафізична досі йобає по голові але не ньютона проте його рандомно названу вулицю

При квантовой запутанности фотон не перестает быть фотоном)
коли з'явивсь зігота зі своїм "новоязом" - це було смішно. Коли полізли таргани-"підробки під зіготу" - це стало противно.

"Нє смєшно", панове.

піпл почуття хумору йок
піпл не має почуття міри. Тому з'являються підробки.

У тих же "обстрілах" я ТС-а забанив нещодавно - бо він не розуміє, куди, та з чим, лізе .... :/

ps от тільки не треба мені вішати на вуха "у мене немає російської клави на ...." Немає - то пиши українською, або встанови додатково російську. Є в нас такі "розумні", букву "Ы" малюють, як "ЬІ"......

коли з'явивсь зігота зі своїм "новоязом" - це було смішно. Коли полізли таргани-"підробки під зіготу" - це стало противно.

"Нє смєшно", панове.
Плєвал я на Зіготу (прі всєм уважєніі). Я так пішу в память о вєліком пісатєлє землі ізюмская Георгіє Міхайловічє.

У тих же "обстрілах" я ТС-а забанив нещодавно - бо він не розуміє, куди, та з чим, лізе .... :/
Я брав приклад з туєвої хучі народу, який там пише про що заманеться, але не про обстріли і навіть не завжди про Харків.

При квантовой запутанности фотон не перестает быть фотоном)
Ві бі, мілостівій государь, потруділісь бі із'яснять свої місліъ яснєє, поскольку нєпонятно ніхуя.

українською, або російською. Мову, якою пишеш ти - можна назвати "гоблінською"? :)
А, тобто писати маячню, але неодмінно однією з мов — нормально? Ясно.

Назад
Зверху Знизу