Binance. 100 USD за реєстрацію!

протокол по статье 175-1

• Автор теми Автор теми }|{ENbOK
  • Дата створення Дата створення

}|{ENbOK

Привіт!
Статус: Офлайн
Повідом.: 9
протокол по статье 175-1

Здравствуйте.
Несколько дней назад я курил около урны, свидетелей не было. Ко мне подошел сотрудник милиции, мы прошли для составления протокола. В протоколе он указал 175 статью (хотя на сколько я знаю, дожна быть 175 ч.1). Также он оставил пустыми некоторые поля (что-то про свидетелей и тд). Когда я попросил его поставить прочерки, т.к. нехочу подписывать полупустой документ, он отказался. я подписал, т.к. спешил.

Вопросы: когда теперь ждать письмо по почте? Какой срок для уплаты? через несколько дней я уеду на долгий срок и что будет в случае, если не получу письмо и соответственно не оплачу вовремя? должен ли я ставить роспись в графе "получения" за письмо? Какова вообще дальнейшая последовательность?

Заранее спасибо.

после получения постановления о привлечении к ответственности... заплатите 51 грн. (навряд ли штраф будет не минимальным) и больше не курите в неустановленном месте...

Да, наверное. Но штраф же по этой статье меньше? Или он мне и вторую статью мог дописать?
Ну он Вам и солнышко там мог нарисовать, мне от компа не видно, что там участковый написал))
Всегда внимательно читайте, что подписываете.

А штраф все таки предается уплатить.
За что?
В протоколе он указал 175 статью
За нарушение правил противопожарной безопастности? Так для этого как минимум возле урны, где курил ТС, должны были вывешены эти правила, как на бензозаправке. И составителем протокола должен быть не мент, а пожарник.
Или ТС, используя не по назначению огнетушитель, дубасил им прохожих?
Стаття 175. Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки

Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, а також використання пожежної техніки та засобів пожежогасіння не за призначенням
ТС, вам попался мент-дурак, как минимум он превысил свои полномочия. Его протокол можно элементарно обосрать.
Стаття 223. Органи державного пожежного нагляду

Органи державного пожежного нагляду розглядають справи про адміністративні правопорушення, пов'язані з порушенням встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, невиконанням приписів та постанов посадових осіб органів державного пожежного нагляду (статті 120, 175, 188-8).

Стаття 255. Особи, які мають право складати протоколи про адміністративні правопорушення
...
У справах про адміністративні правопорушення, розгляд яких віднесено до відання органів, зазначених у статтях 222 - 244-19 цього Кодексу, протоколи про правопорушення мають право складати уповноважені на те посадові особи цих органів.

Останнє редагування:
Стаття 175-1 КУоАП. Куріння тютюнових виробів у заборонених місцях
Куріння тютюнових виробів у місцях, де це заборонено законом, а також в інших місцях, визначених рішенням відповідної сільської, селищної, міської ради, -
тягне за собою попередження або накладення штрафу від трьох до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Повторне протягом року вчинення порушення, передбаченого частиною першою цієї статті, за яке особу вже було піддано адміністративному стягненню, -
тягне за собою накладення штрафу від десяти до двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

ст.218,219, 222 КУоАП - органы уполномоченные рассматривать дела об этих правонарушениях.

Стаття 38. Строки накладення адміністративного стягнення
Адміністративне стягнення може бути накладено не пізніш як через два місяці з дня вчинення правопорушення, а при триваючому правопорушенні - не пізніш як через два місяці з дня його виявлення, за винятком випадків, коли справи про адміністративні правопорушення відповідно до цього Кодексу підвідомчі суду (судді).
Якщо справи про адміністративні правопорушення відповідно до цього Кодексу чи інших законів підвідомчі суду (судді), стягнення може бути накладено не пізніш як через три місяці з дня вчинення правопорушення, а при триваючому правопорушенні - не пізніш як через три місяці з дня його виявлення, крім справ про адміністративні правопорушення, зазначені у частині третій цієї статті...

.....................................................................................................................................
А вот - отдельные (последние) изменение в Закон України “Про заходи щодо попередження та зменшення вживання тютюнових виробів і їх шкідливого впливу на здоров’я населення

Стаття 13. Обмеження щодо реалізації (продажу) та вживання тютюнових виробівРеалізація (продаж) тютюнових виробів, предметів, пов’язаних з їх вживанням, особам, які не досягли 18 років, а також реалізація (продаж) тютюнових виробів в упаковках, що містять менше ніж 20 сигарет або цигарок, чи поштучно (крім сигар) забороняються. Законом можуть встановлюватися й інші обмеження щодо реалізації (продажу) тютюнових виробів..
Забороняється куріння тютюнових виробів:
1) у ліфтах і таксофонах;
2) у закладах охорони здоров’я;
3) у навчальних та освітньо-виховних закладах;
4) на дитячих майданчиках;
5) на спортивних майданчиках, стадіонах, у приміщеннях відкритих та закритих спортивних споруд;
6) у під’їздах житлових будинків;
7) у підземних переходах;
8) у громадському транспорті (включаючи транспорт міжнародного сполучення);
9) у закритих приміщеннях закладів громадського харчування;
10) у приміщеннях закладів культури.

Забороняється, крім спеціально відведених для цього місць, куріння тютюнових виробів:
1) виключено
2) у приміщеннях органів державної влади та органів місцевого самоврядування, інших державних установ;
3) виключено
4) виключено
5) у приміщеннях підприємств, установ та організацій всіх форм власності.
У місцях де куріння заборонено, має бути розміщена наочна інформація, яка складається із графічного знака про заборону куріння та тексту такого змісту: “Куріння заборонено!”.
У спеціально відведених для куріння місцях розміщується наочна інформація, яка складається із відповідного графічного знака та тексту такого змісту: “Місце для куріння. Куріння шкодить Вашому здоров’ю!”.
Частину шосту виключено

Толик, на ТС протокол за курение составлен не по ст. 175-1, а по 175:
Стаття 175. Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки

Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, а також використання пожежної техніки та засобів пожежогасіння не за призначенням

Толик, на ТС протокол за курение составлен не по ст. 175-1, а по 175:
ТС просто указал в стартовом посте противоречивую информацию.
Хотя... Он сам на это обратил внимание. Ну, что же? Полагаю, что если работник МВД даст Протоколу ход, то пририсуют там единичку, ведь так?
Очевидно ведь, что в ст.175 нет части 1, а потому речь идет о статье 175-1:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

P.S. Сам курил так на вокзале. Огнетушитель ношу с собой. Ведь знаю про ст.175...

Останнє редагування:
Александр7777; сказав(ла):
ТС, вам попался мент-дурак, как минимум он превысил свои полномочия. Его протокол можно элементарно обосрать.

интересно, а как это делается? Т.е. кому, как и когда я могу пожаловаться?
d_tolik; сказав(ла):
Ну, что же?
Полагаю, что если работник МВД даст Протоколу ход, то
пририсуют там единичку,
ведь так?
а может и не дать ход?

интересно, а как это делается? Т.е. кому, как и когда я могу пожаловаться?
Это делается путем подачи жалобы вышестоящему начальству, либо подачей иска в суд.
а может и не дать ход?
А может и дать. Вы же спешили при подписании полупустого протокола, даже себе не взяли экземпляр? А теперь у оборотня в погонах есть простор для творчества и редактирования сего манускрипта. Со свидетелями тоже проблем нет- в обезьяннике всегда найдутся желающие подтвердить все, даже то, что по вашей вине высохло Аральское море.

Назад
Зверху Знизу