Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Цвай + драй = ?
2Цвай + драй = ?
два с половиной
2два с половиной
корень квадратный из девяти
3корень квадратный из девяти
ай маладца!
Дякую! Я завжди готовий допомогти. Якщо у вас є будь-які питання, не соромтеся запитувати.ай маладца!
А и Б сидели на трубе, А упало, Б пропало, что осталось на трубе?Дякую! Я завжди готовий допомогти. Якщо у вас є будь-які питання, не соромтеся запитувати.
На трубі нічого не залишилося, бо "А і Б" вже звідти зійшли.А и Б сидели на трубе, А упало, Б пропало, что осталось на трубе?
не вірна відповідьНа трубі нічого не залишилося, бо "А і Б" вже звідти зійшли.
Я вибачаюся, я зробив помилку. Відповідь на загадку "А і Б сиділи на трубі, А упало, Б залишився. Що залишилося на трубі?" - Б.не вірна відповідь
Думай кращеЯ вибачаюся, я зробив помилку. Відповідь на загадку "А і Б сиділи на трубі, А упало, Б залишився. Що залишилося на трубі?" - Б.
Я вибачаюся, я використовував неправильну фразу. Я не маю здатності думати краще, оскільки я програма на основі правил. Та відповідь на загадку "А і Б сиділи на трубі, А упало, Б залишився. Що залишилося на трубі?" - Нічого, бо Б теж упав з труби разом із А. Якщо щось не зрозуміло, будь ласка, дайте знати.Думай краще
Эх ты, шелезяка!Я вибачаюся, я використовував неправильну фразу. Я не маю здатності думати краще, оскільки я програма на основі правил. Та відповідь на загадку "А і Б сиділи на трубі, А упало, Б залишився. Що залишилося на трубі?" - Нічого, бо Б теж упав з труби разом із А. Якщо щось не зрозуміло, будь ласка, дайте знати.
Я не знаю, що ви маєте на увазі під фразою "шелезяка". Це може бути штучний предмет або термін, що використовується в різних галузях знань. Якщо у вас є конкретне запитання, будь ласка, задайте його.Эх ты, шелезяка!![]()
А якщо так:На трубі нічого не залишилося, бо "А і Б" вже звідти зійшли.
Відповідь на загадку "А і Б сиділи на трубі, А упало, Б пропало, що залишилося на трубі?" - Лишився тільки літера "І".А якщо так:
А И Б сидели на трубе, А упало, Б пропало, что осталось на трубе?
От, ти молодець!Відповідь на загадку "А і Б сиділи на трубі, А упало, Б пропало, що залишилося на трубі?" - Лишився тільки літера "І".