Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Проста та зрозуміла формула закінчення війни.

🟢 18:54 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
  • 🟢 18:54 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
  • 🟢 18:54 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Дурня, будем жити так, як вибрало населення. А гарно жити можна при любій владі, якщо ти дома, в своїй країні і розумієш закони і правила по яким живуть люди.
Що ж до бажання жити по іншому, то, можливо, це бажання, дійсно, ніколи не здійсниться.
Пардон, конечно я имел ввиду тех, кто не готов принимать возврат Украины под контроль Кремля.

Нам, 5-10% населення аж ніяк не вдасся «перемогти» 90-95% населення і направити Україну європейським шляхом.
Вважаю що ви помиляєтеся стосовно 5-10 відсотків.

Президента Порошенко можна звинувачувати у будь чому , але не в прихильності до Російської Федерації.
Саме завдяки його зовнішній політиці Україну стали поважати у світі та вона стала пізнаваною та відомою своєю позицією у міжнародних організаціях.

За Порошенко віддали 25% голосів виборців.
Це ті 25 відсотків, які розуміють що Російська Федерація є ворогом, який намагається знищити Україну та ті , яким не треба пояснювати що ворога на своїй землі треба винищувати.

З 73% тих хто віддав свій голос за діючого президента З0 відсотків це ті хто голосував проти помилкової політики Порошенко у внутрішній політиці країни.

Це вже майже 50 відсотків.

Якщо додати відсотків 10, які голосували за Свободу та інші партії то буде майже 60 відсотків.

Тобто 60 відсотків тих кому не треба пояснювати що війна іде з Російською Федерацією.

Вважаю що ви помиляєтеся стосовно 5-10 відсотків.

Президента Порошенко можна звинувачувати у будь чому , але не в прихильності до Російської Федерації.
Саме завдяки його зовнішній політиці Україну стали поважати у світі та вона стала пізнаваною та відомою своєю позицією у міжнародних організаціях.

За Порошенко віддали 25% голосів виборців.
Це ті 25 відсотків, які розуміють що Російська Федерація є ворогом, який намагається знищити Україну та ті , яким не треба пояснювати що ворога на своїй землі треба винищувати.

З 73% тих хто віддав свій голос за діючого президента З0 відсотків це ті хто голосував проти помилкової політики Порошенко у внутрішній політиці країни.

Це вже майже 50 відсотків.

Якщо додати відсотків 10, які голосували за Свободу та інші партії то буде майже 60 відсотків.

Тобто 60 відсотків тих кому не треба пояснювати що війна іде з Російською Федерацією.

Дальше что, математик фуеф?
Закинуть тебя а кремль, что бы ты там порядок навёл? Или пластику тебе сделать под Пу и заменить тебя на него о? :) По росту и возрасту ты подходишь

А гарно жити можна при любій владі
Бачу як ваш дід вітав німецькі підрозділи з квітами. Для мене будь-яка влада має відповідати перед людьми. Безкарність, яку так плакає кожен наступний президент, має бути припинена. Майдан налякав "кровосісів" саме перспективою відповідальності за свої вчинки. Що робить Богдана та Коломойського такими сміливими? Абсолютна безкарність! Треба припиняти цей цирк.

Без коментарів...
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Бачу вже немає ні у кого ніяких заперечень проти моєї простої та зрозумілої формули закінчення війни.

Інакше кажучи, всі згодні з тим, що контроль Україною свого кордону призведе до закінчення цієї війни. Так?

Якщо так, тоді це і треба робити.
Тобто:
По-перше, треба заявити офіційну позицію держави Україна — ніяких “особливих статусів” ніяким територіям України Верховна Рада надавати не буде!
Така заява призведе до того, що втрачається будь який сенс продовження з боку Російської Федерації цієї війни!

По-друге, вимагати у всіх хто хоче закінчення війни, підтримки України у контролі українського кордону.
Ні хто ж не заперечує, що вільна, незалежна, суверенна держава Україна має невід’ємне право контролю свого кордону!

По-трете, нам (громадянам України) треба підтримати нашого президента!

Тому саме під час зустрічі нашого президента у нормандському форматі потрібно по всій країні провести мирні акції проти виконання формули Штайнмайєра з вимогою контролю кордону України.

Це надасть змогу нашому президенту зробити тверду заяву:
Бачите, громадяни України проти формули Штайнмайєра, але вимагають від мене контролю кордону України.
Мені подобається у Київі. Я не хочу до Ростову.”

P.S.
Мы поднимем вопрос о формате и сроках возвращения контроля над границей с РФ, - Зеленский о переговорах в Париже
Президент Владимир Зеленский планирует во время встречи "нормандской четверки" поставить вопрос о формате и сроках передачи под контроль Украины российско-украинской границы. Источник:

По-перше, треба заявити офіційну позицію держави Україна — ніяких “особливих статусів” ніяким територіям України Верховна Рада надавати не буде!
Така заява призведе до того, що втрачається будь який сенс продовження з боку Російської Федерації цієї війни!

По-друге, вимагати у всіх хто хоче закінчення війни, підтримки України у контролі українського кордону.
Ні хто ж не заперечує, що вільна, незалежна, суверенна держава Україна має невід’ємне право контролю свого кордону!

1. Не знал, что россия (страна-террорист) воюет из-за того, что Украина обещала особый статус.

2. россия (страна-террорист) контролирует свою сторону границы, а кто-то мешает контролю Украиной своей стороны. Вот с теми, кто мешает, и нужно договариваться.

1. Не знал, что россия (страна-террорист) воюет из-за того, что Украина обещала особый статус.
По-перше, ніхто нічого нікому не обіцяв.

По-друге,

Мені байдуже, що ви знаєте, а що ні.

Я можу припустити, що ви також не знаєте що Російська Федерація анексувала Крим.

Можу також припустити, що ви не знаєте, що військові Російської Федерації, за наказом Російської Федерації, своєю зброєю збили “Боинг”.

Ви мабуть не знаєте, що військові Російської Федерації воюють на окупованих Російською Федерацією територіях Донецької та Луганської областей України.

Ви ж з луни...
Вам можна пробачити. (на перший раз)

Давайте ближче до теми.
Вам подобається моя формула Закінчення війни?

https://www.kharkovforum.com/showpost.php?p=66704621&postcount=1

https://www.kharkovforum.com/showpost.php?p=66704795&postcount=2

Зауважень немає?

Форумна примара, ви краще розкажіть, як ви у 2014 році тут планували створити ХНР.

Де, з ким, за яких обставин?

Бо може люди не знають.

Это как?
Поподробнее, очень интересно...

Форумна примара, ви краще розкажіть, як ви у 2014 році тут планували створити ХНР.

Де, з ким, за яких обставин?

Бо може люди не знають.

Ух ты! Фантазер какой. Или просто буйнопомешанный.

Это как?
Там немає нічого цікавого.
Я просив розповісти форумну примару про ті події з однією метою — він міг би розповісти, як підступно діє ворог.

Тоді від тієї історії може була б хоч якась користь та може ця розповідь зупинила когось від потрапляння у халепу. Але...

Вам подобається моя формула закінчення війни?

До речі, хочу звернути Вашу увагу, що багато політиків говорять про припинення війни. “Формула Штайнмайєра” теж про припинення цієї війни лише на деякий маленький термін.

У мене немає ні якого бажання брати у руки зброю та захищати себе , вас, мою землю вже тут у Харкові. Але я буду змушений це зробити. Тому у мене величезне прохання не треба мене змушувати це робити.

Моя формула — це формула закінчення війни.
Припинення війни і закінчення війни — це різні речі!

Это как?
Там немає нічого цікавого.
Я просив розповісти форумну примару про ті події з однією метою — він міг би розповісти, як підступно діє ворог.

Тоді від тієї історії може була б хоч якась користь та може ця розповідь зупинила когось від потрапляння у халепу. Але...
=

Вам подобається моя формула закінчення війни?

До речі, хочу звернути Вашу увагу, що багато політиків говорять про припинення війни. “Формула Штайнмайєра” теж про припинення цієї війни лише на деякий маленький термін.

У мене немає ні якого бажання брати у руки зброю та захищати себе , вас, мою землю вже тут у Харкові. Але я буду змушений це зробити. Тому у мене величезне прохання не треба мене змушувати це робити.

Цю війну між агресором — Російською Федерацією та Україною, яка захищає свою незалежність, треба закінчувати там де вона йде.
Виконання “формули Штайнмайєра” може привести до розповсюдження війни на більшу територію України. (Це моя особиста думка)

Припинення війни і закінчення війни — це різні речі!

Ты неправ. Твою формулу реализовать невозможно. Ты плохо разбираешься в политике. Наоборот, нужно принимать любые условия росиии и сепаратистов. Нужно внести изменения в Конституцию, предоставить особый статус, пусть существуют русские школы и пр. Главная цель – получить контроль над границей и территорией с их согласия. Пройдет пару лет, вся власть на той территории будет в руках украинской власти. Потом можно будет отменить особый статус, закрыть русские школы, признать изменения в Конституции неконституционными и т.д. При этом никто не пикнет.
Есть множество примеров, когда законы, договора, соглашения, решения референдумов нарушались и все это спокойно принимают. В марте 91-го население Союза и Украины проголосовали за сохранение союза. Через полгода Союз развалили. В августе 91-го приняли декларацию о суверенитете. В ней нейтральный статус и опять же обновленный Союз. Первого декабря декларацию утвердили референдумом. Где теперь Декларация? В 1993-м принимается Будапештский меморандум. Кто выполняет положения меморандума? В 2003-м Кучма организует новый референдум. Где его решение? 21 февраля 2014 представители Майдана в присутствии иностранных представителей договариваются с Януковичем о прекращении Майдана и проведении досрочных выборов президента. После чего Янукович едва унес ноги.
Поэтому принятие любых условий – самый надежный путь к миру и получению контроля Украины над сепаратистской территорией.

Ты неправ. Твою формулу реализовать невозможно.
Це у чому ж я помиляюся?

У тому що Російська Федерація анексувала Крим?

Чи може у тому, що військові Російської Федерації окупували територію Донецької та Луганської областей та ведуть бойові дії проти збройних сил України? (під керівництвом Російської Федерації та її зброєю)

Чи може у тому, що окупанти та зброя надходить саме через не контрольований Україною кордон?

Саме тому, контроль Україною , як не залежною , суверенною державою свого кордону призведе до закінчення цієї війни. І тут ніхто не зможе заперечувати. Навіть “хуйло”.
Закінчення розумієте!

Якщо “хуйло” буде заперечувати проти контролю Україною свого кордону у світової спільноти є дієвий механізм — санкції (від яких РФ пищить вже сюди чутно)

У нашого президента (у разі заперечень “хуйла” проти контролю Україною свого кордону) виникає право звернутися до світової спільноти про посилення санкцій!

А санкції зроблять свою справу...

7. Резюме: эти переговоры, с нашей стороны, не имеют никакого рационального смысла и призваны закрепить иллюзорную картину мира у Зе и поклонников, простыми словами - усилить ложь самим себе; с российской стороны - являются частью путинского замысла, направленного против Украины.

Все это чушь несусветная. Зеленский был инициатором данного Нормандского формата. Хуйло не очень-то туда рвался.

Все это чушь несусветная. Зеленский был инициатором данного Нормандского формата. Хуйло не очень-то туда рвался.

:)

b993cf2ba7cc12a6d.jpg

Сподівання РФ на зняття санкцій не здійснилися, це хороша новина!

Лидеры стран-членов ЕС одобрили продление санкций против РФ на полгода, - президент Евросовета Мишель

ca3b939725b57c610daee8f6.jpg

Назад
Зверху Знизу