Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Проста та зрозуміла формула закінчення війни.

🔴 20:19 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • 🔴 20:19 Повітряна тривога в Харків.обл.
Як це що.
Якщо ви, звичайнісінька форумна примара, розумієте що Україна веде війну з Російською Федерацією, тоді це розуміють також всі інші!

Керівники країн світу це теж розуміють.
Керівники країн , які будуть зустрічатися у Нормандському форматі, це не тільки розуміють - вони це знають!

Якщо вони згодні з тим що Україна незалежна, суверенна держава треба звертатися до них за допомогою та підтримкою рішення ООН про контроль кордону українського кордону збройними силами ООН.

Тобто, Україна звертається до ООН про ухвалення рішення контролю українського кордону збройними силами ООН, а вони підтримують це рішення.

До речі, думка Російської Федерації з цього питання Не важлива — бо прикордонники Російської Федерації вже на тому кордоні.
Вони теж будуть контролювати цей кордон зі свого боку.

https://www.kharkovforum.com/showpost.php?p=66704621&postcount=1

Саме це призведе до закінчення війни!

Когда приступаешь к реализации плана?
Или попиздели и разбежались?

ТАК ОТОЖ!Всі громадяни України рівні! so все регіоні України, надо снабдить особливим статусом, так и Байден вас учил- стройте СШУ(ПОсл его речь в ВР)

Ви помиляєтеся.
Україна є унітарна держава!
Формула “разделяй и властвуй” не пройде!

Контроль Україною, як незалежною ,суверенною, самостійною державою, свого кордону призведе до закінчення цієї війни?

Теоретически, да. Но практически - этого никогда не будет, без особого статуса Донбасса. Т.к. контроль над границей, без всяких условий, по мнению РФ и поддерживаемых ей донбасцев, приведёт к дискриминации этих самых донбасцев и репутационным потерям РФ.
Дипломатия, как известно, это искусство возможного. Решить вопрос военным путём невозможно. Поэтому Зе делает всё возможное дипломатическим путём. Кроме того, мир в Украине открывает ей дорогу в НАТО.
Иначе - полная зрада...

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Но к вашему вопросу: несомненно, стремление к контролю за своими территориями, своими намерениями и финансами, ведет не только к окончанию войны, но и к процветанию Украины.
Дуже вдячний вам за вашу відповідь.
Але я вас прошу не відходити від теми. Я про контроль кордону!

До речі, ця тема про мою формулу закінчення війни — тобто контроль Україною , як суверенною , незалежною державою своїх кордонів призведе до щонайскорішого закінчення війни.

Ви зі мною згодні і я вам за це вдячний.

Тоді навіщо нам якісь формули Штайнмайєра, які не призведуть до закінчення війни ні в якому разі!

Найбільше що ми досягнемо на шляху виконання формули Штайнмайєра — це можливо, я підкреслюю можливо, призупинення на короткий час цієї війни, яка дуже скоро знову почнеться ще потужніше.

Моя ж формула призведе до закінчення цієї війни, крім того, вже не буде ні в кого бажання її знову розпочинати!

Тоді навіщо нам якісь формули Штайнмайєра, які не призведуть до закінчення війни ні в якому разі!
Окрім легалізації та інплементаціїї сепаратиських структур у нашу державу більш нічого істотного не отримаємо.

Дуже вдячний вам за вашу відповідь.
Але я вас прошу не відходити від теми. Я про контроль кордону!

До речі, ця тема про мою формулу закінчення війни — тобто контроль Україною , як суверенною , незалежною державою своїх кордонів призведе до щонайскорішого закінчення війни.

Ви зі мною згодні і я вам за це вдячний.

Найбільше що ми досягнемо на шляху виконання формули Штайнмайєра — це можливо, я підкреслюю можливо, призупинення на короткий час цієї війни, яка дуже скоро знову почнеться ще потужніше.

Моя ж формула призведе до закінчення цієї війни, крім того, вже не буде ні в кого бажання її знову розпочинати!

Да хватит пиздеть. Твоя формула проста и понятна. Иди, бери границу под контроль. Если что, мы за тебя отомстим!

Теоретически, да. Но практически - этого никогда не будет, без особого статуса Донбасса. Т.к. контроль над границей, без всяких условий, по мнению РФ и поддерживаемых ей донбасцев, приведёт к дискриминации этих самых донбасцев и репутационным потерям РФ.
Дипломатия, как известно, это искусство возможного. Решить вопрос военным путём невозможно. Поэтому Зе делает всё возможное дипломатическим путём. Кроме того, мир в Украине открывает ей дорогу в НАТО.
Иначе - полная зрада...
Розумієте, є вільні люди, а є раби.
Ви висловлюєтесь , як раб. Ви навіть думаєте , як раб.

Зараз спробую пояснити.

Справа у тому, що вільну людину перемогти не можливо!
Вільну людину можна знищити, але перемогти ні.

Рабу що треба? Попрацювати, поїсти, “потрахатися”, ну може ще й похизуватися між рабами.

У вільної людини інші цінності.
Вільні люди живуть на своїй землі, нікого не чіпають та ніколи не зазіхають на чужі землі.

Чи може ви москаль та намагаєтеся переконати нас у тому, що не треба повертати нашу землю? Начебто не на часі? Начебто теоретично можливо, а практично ні?
Вільній людині похую що там розмірковує ворог! (у нашому випадку Російська Федерація) Ворога на своїй землі треба знищувати у будь який спосіб!

Пам'ятаєте “А король то голый!
Відповідь тут https://www.google.com/url?esrc=s&q...IwCHoECAkQAQ&usg=AOvVaw3Lxn078BFWzELT4_L12iuS

P.S.
До речі, вільні люди ніколи не дадуть рабам продати українську землю.

Чи може ви москаль та намагаєтеся переконати нас у тому, що не треба повертати нашу землю? Начебто не на часі? Начебто теоретично можливо, а практично ні?

Землю возвращать нужно. Только песней "Хуйло - х...ло" не повернешь ни землю, ни живущих там людей. И не огнем и мечем, а в результате грамотной политики по отношению к живущему там населению.

Землю возвращать нужно. Только песней "Хуйло - х...ло" не повернешь ни землю, ни живущих там людей. И не огнем и мечем, а в результате грамотной политики по отношению к живущему там населению.
Більшість мешканців окупованих територій Донецької та Луганської областей змушена була виїхати на контрольовану Україною територію. Ховаючись від знищення та окупації.

Мешканці з паспортами Російської Федерації або зрадники, або хуйловські посіпаки, або громадяни Російської Федерації.

Грамотна політика по відношенню до ворога та зрадників — це знищення ворога та зрадників на своїй землі у будь який спосіб.

У нас війна, шановний.

P.S.
Під час будь якої війни завжди знаходилися поліцаї та зрадники.

Куда этот формуляр простой пропал? Страна в войне, он тему придумал и сьебнул...
Странный тип гражданской наружности

Куда этот формуляр простой пропал? Страна в войне, он тему придумал и сьебнул...
Странный тип гражданской наружности
Готовит руководящие указания Зеленскому на предмет реализации формулы во время переговоров на нормандском формате.

Готовит руководящие указания Зеленскому на предмет реализации формулы во время переговоров на нормандском формате.

Ясно :D тс, кстати, профессиАНАЛЬНЫЙ охранник. Не имеет ни одного дана по каратэ - до, зато имеет все даны по каратэ - после.
Думаю, его можно сделать ещё личным телохранителем президента. Он и охранять будет, и мир в стране наведёт, и профсоюз президентов Украины создаст.

Да хватит пиздеть. Твоя формула проста и понятна. Иди, бери границу под контроль. Если что, мы за тебя отомстим!
Форумна примара, “У вас ус отклеился” (с)

Разведчик Минобороны Матюха 5 лет работал под прикрытием в тылу террористов на Донбассе и был "народным мэром" оккупированной Горловки. ВИДЕО
Украинский разведчик Эдуард Матюха более 5 лет выполнял боевое задание на неподконтрольной территории Донбасса. В свое время он даже был "народным мэром" оккупированной Горловки. Источник:

Форумна примара, “У вас ус отклеился” (с)

Разведчик Минобороны Матюха 5 лет работал под прикрытием в тылу террористов на Донбассе и был "народным мэром" оккупированной Горловки. ВИДЕО
Украинский разведчик Эдуард Матюха более 5 лет выполнял боевое задание на неподконтрольной территории Донбасса. В свое время он даже был "народным мэром" оккупированной Горловки. Источник:

Т. Е. место разведчика вакантно. Давай, пиздуй, разведчик фуеф :D
Нехуй тут бояны постить, эту хрень я читал раньше, чем ты.

Помните о каждом из 13 000 погибших в Украине, когда возникает желание дружить с Хуйлом, - Сенцов в Европарламенте. ВИДЕО
Украинский режиссер Олег Сенцов призвал европейских политиков не верить Хуйлу.

Об этом он заявил в своей речи в Европарламенте в Страсбурге, передает Цензор.НЕТ со ссылкой на "Громадське".

"Сейчас ведется много разговоров о перемирии с россией, каких-то переговорахв. Я не верю Хуйлу и призываю вас не верить ему. россия (страна-террорист) обязательно обманет. Они не хотят мира на Донбассе, не хотят мира в Украине. Они хотят видеть Украину на коленях, хотят влиять на европейскую политику своим силовым методом. Мы этого не допустим. Мы боролись и будем бороться за свою свободу до самого конца", - сказал он. Источник:

Помните о каждом из 13 000 погибших в Украине, когда возникает желание дружить с Хуйлом, - Сенцов в Европарламенте. ВИДЕО
Украинский режиссер Олег Сенцов призвал европейских политиков не верить Хуйлу.

Об этом он заявил в своей речи в Европарламенте в Страсбурге, передает Цензор.НЕТ со ссылкой на "Громадське".

"Сейчас ведется много разговоров о перемирии с россией, каких-то переговорахв. Я не верю Хуйлу и призываю вас не верить ему. россия (страна-террорист) обязательно обманет. Они не хотят мира на Донбассе, не хотят мира в Украине. Они хотят видеть Украину на коленях, хотят влиять на европейскую политику своим силовым методом. Мы этого не допустим. Мы боролись и будем бороться за свою свободу до самого конца", - сказал он. Источник:

К тебе это имеет какое отношение?
Ты не борешься за Украину.
Ты трусливо пишешь всякую чушь, реальных действий - Ноль.

Войну заканчивают победой, а не поражением
Турман, каким ты видишь правильный выход из сложившейся ситуации?
Я думаю мы сходимся с тобой что политика Зе и его окружения не случайность и это целенаправленный постепенный слив.

Турман, каким ты видишь правильный выход из сложившейся ситуации?
Я думаю мы сходимся с тобой что политика Зе и его окружения не случайность и это целенаправленный постепенный слив.

хоча й питання не до мене, але як на мене, то у разі відвертого захоплення України: визнання Недороссіі на умовах Хуйла, введення московітсжких військ на нашу територію та таке - імпічмент президента, національна військова диктатура з відновленням та застосуванням кари смерті, тимчасового припинення дії конституції, розпуском ВР. інакше БлаЗЕнів будуть зміняти Баригі, Кучми та Унітазії

хоча й питання не до мене, але як на мене, то у разі відвертого захоплення України: визнання Недороссіі на умовах Хуйла, введення московітсжких військ на нашу територію
Пмсм, в этом случае уже будет поздно метаться и останется только эмиграция. Все остальное иллюзия и верная смерть.

Назад
Зверху Знизу