Як це що.
Якщо ви, звичайнісінька форумна примара, розумієте що Україна веде війну з Російською Федерацією, тоді це розуміють також всі інші!
Керівники країн світу це теж розуміють.
Керівники країн , які будуть зустрічатися у Нормандському форматі, це не тільки розуміють - вони це знають!
Якщо вони згодні з тим що Україна незалежна, суверенна держава треба звертатися до них за допомогою та підтримкою рішення ООН про контроль кордону українського кордону збройними силами ООН.
Тобто, Україна звертається до ООН про ухвалення рішення контролю українського кордону збройними силами ООН, а вони підтримують це рішення.
До речі, думка Російської Федерації з цього питання Не важлива — бо прикордонники Російської Федерації вже на тому кордоні.
Вони теж будуть контролювати цей кордон зі свого боку.
https://www.kharkovforum.com/showpost.php?p=66704621&postcount=1
Саме це призведе до закінчення війни!
ТАК ОТОЖ!Всі громадяни України рівні! so все регіоні України, надо снабдить особливим статусом, так и Байден вас учил- стройте СШУ(ПОсл его речь в ВР)
Контроль Україною, як незалежною ,суверенною, самостійною державою, свого кордону призведе до закінчення цієї війни?
Дуже вдячний вам за вашу відповідь.Но к вашему вопросу: несомненно, стремление к контролю за своими территориями, своими намерениями и финансами, ведет не только к окончанию войны, но и к процветанию Украины.
Окрім легалізації та інплементаціїї сепаратиських структур у нашу державу більш нічого істотного не отримаємо.Тоді навіщо нам якісь формули Штайнмайєра, які не призведуть до закінчення війни ні в якому разі!
Дуже вдячний вам за вашу відповідь.
Але я вас прошу не відходити від теми. Я про контроль кордону!
До речі, ця тема про мою формулу закінчення війни — тобто контроль Україною , як суверенною , незалежною державою своїх кордонів призведе до щонайскорішого закінчення війни.
Ви зі мною згодні і я вам за це вдячний.
Тоді навіщо нам якісь формули Штайнмайєра, які не призведуть до закінчення війни ні в якому разі!
Найбільше що ми досягнемо на шляху виконання формули Штайнмайєра — це можливо, я підкреслюю можливо, призупинення на короткий час цієї війни, яка дуже скоро знову почнеться ще потужніше.
Моя ж формула призведе до закінчення цієї війни, крім того, вже не буде ні в кого бажання її знову розпочинати!
Розумієте, є вільні люди, а є раби.Теоретически, да. Но практически - этого никогда не будет, без особого статуса Донбасса. Т.к. контроль над границей, без всяких условий, по мнению РФ и поддерживаемых ей донбасцев, приведёт к дискриминации этих самых донбасцев и репутационным потерям РФ.
Дипломатия, как известно, это искусство возможного. Решить вопрос военным путём невозможно. Поэтому Зе делает всё возможное дипломатическим путём. Кроме того, мир в Украине открывает ей дорогу в НАТО.
Иначе - полная зрада...
Чи може ви москаль та намагаєтеся переконати нас у тому, що не треба повертати нашу землю? Начебто не на часі? Начебто теоретично можливо, а практично ні?
Більшість мешканців окупованих територій Донецької та Луганської областей змушена була виїхати на контрольовану Україною територію. Ховаючись від знищення та окупації.Землю возвращать нужно. Только песней "Хуйло - х...ло" не повернешь ни землю, ни живущих там людей. И не огнем и мечем, а в результате грамотной политики по отношению к живущему там населению.
Мысленно-гибридно, лёжа на диване!
Готовит руководящие указания Зеленскому на предмет реализации формулы во время переговоров на нормандском формате.Куда этот формуляр простой пропал? Страна в войне, он тему придумал и сьебнул...
Странный тип гражданской наружности
Готовит руководящие указания Зеленскому на предмет реализации формулы во время переговоров на нормандском формате.
Форумна примара, “У вас ус отклеился” (с)Да хватит пиздеть. Твоя формула проста и понятна. Иди, бери границу под контроль. Если что, мы за тебя отомстим!
Форумна примара, “У вас ус отклеился” (с)
Разведчик Минобороны Матюха 5 лет работал под прикрытием в тылу террористов на Донбассе и был "народным мэром" оккупированной Горловки. ВИДЕО
Украинский разведчик Эдуард Матюха более 5 лет выполнял боевое задание на неподконтрольной территории Донбасса. В свое время он даже был "народным мэром" оккупированной Горловки. Источник:⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Помните о каждом из 13 000 погибших в Украине, когда возникает желание дружить с Хуйлом, - Сенцов в Европарламенте. ВИДЕО
Украинский режиссер Олег Сенцов призвал европейских политиков не верить Хуйлу.
Об этом он заявил в своей речи в Европарламенте в Страсбурге, передает Цензор.НЕТ со ссылкой на "Громадське".
"Сейчас ведется много разговоров о перемирии с россией, каких-то переговорахв. Я не верю Хуйлу и призываю вас не верить ему. россия (страна-террорист) обязательно обманет. Они не хотят мира на Донбассе, не хотят мира в Украине. Они хотят видеть Украину на коленях, хотят влиять на европейскую политику своим силовым методом. Мы этого не допустим. Мы боролись и будем бороться за свою свободу до самого конца", - сказал он. Источник:⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Турман, каким ты видишь правильный выход из сложившейся ситуации?Войну заканчивают победой, а не поражением
Турман, каким ты видишь правильный выход из сложившейся ситуации?
Я думаю мы сходимся с тобой что политика Зе и его окружения не случайность и это целенаправленный постепенный слив.
Пмсм, в этом случае уже будет поздно метаться и останется только эмиграция. Все остальное иллюзия и верная смерть.хоча й питання не до мене, але як на мене, то у разі відвертого захоплення України: визнання Недороссіі на умовах Хуйла, введення московітсжких військ на нашу територію