Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Проста та зрозуміла формула закінчення війни.

• Автор теми Автор теми еюа
  • Дата створення Дата створення
Шановний, sangack, ця тема не про мене, не про Гевару, не про sangackа.

Нагадаю, її назва “ Проста та зрозуміла формула закінчення війни.

Зовсім не важливо хто є її автором Зеленський, еюа або sangack.

Якщо виконання цієї формули призведе до закінчення війни то її і треба виконувати.

Ви згодні зі мною, що контроль Україною свого кордону призведе до закінчення війни?

Дедушка с взором горящим, тебя уже вызвали в СБУ по твоему посту, что я ХНР создавал? Меня вызывают. Написать пояснение и посмеяться со старого придурка.
Подумаю, что с тобой сделать.
Возможно, ты довыступался

Дедушка с взором горящим, тебя уже вызвали в СБУ по твоему посту, что я ХНР создавал? Меня вызывают. Написать пояснение и посмеяться со старого придурка.
Подумаю, что с тобой сделать.
Возможно, ты довыступался
Не зрозумів?
=

На эту проблему у нас противоположные взгляды. Я думаю раньше окончится война.
Те що у вас особиста точка зору — це ваше право мати особисту точку зору, sangack.

Але! Ваша особиста точка зору, sangack, ніяким чином не може поставити під сумнів результативність та правильність моєї формули закінчення війни.

Ця формула спрацює не залежно від вашої особистої думки.

Ця формула спрацює не залежно від вашої особистої думки.

У моих коллег - сотрудников есть одна поговорка на случай, когда кто-либо из них выдвигает необоснованную невыполнимую идею: Борец за идею реализует идею сам.
Давай и ты ступай на выполнение своей , правильнее сказать Зеленского, формулы. А мы посмотрим за твоими успехами.

Путін зробив заяву про бажання рашки відновити "ісконно руськіє причєрноморскіє теріторіі". Тепер черга за Зеленським. Чи захоче "реформатор" підсилювати безпекові фактори країни? Чи готовий він до воєнного стану та загальної мобілізації? Путін розраховує на чутки що Зеленський сцикло. Українці не зможуть сховатись в Ізраїлі під час вторгнення. А ви готові знову відстоювати свободу від москалів зі зброєю?

Путін зробив заяву про бажання рашки відновити "ісконно руськіє причєрноморскіє теріторіі". Тепер черга за Зеленським. Чи захоче "реформатор" підсилювати безпекові фактори країни? Чи готовий він до воєнного стану та загальної мобілізації? Путін розраховує на чутки що Зеленський сцикло. Українці не зможуть сховатись в Ізраїлі під час вторгнення. А ви готові знову відстоювати свободу від москалів зі зброєю?
"Ісконно руські" болота можуть легко вміститись в одну Московську область, - Турчинов про заяву Путіна
Екссекретар РНБО Олександр Турчинов прокоментував висловлювання російського президента про "ісконно руські землі".

Як передає Цензор.НЕТ, про це Турчинов заявив у коментарі журналістам.

Він зазначив: "Якщо від Росії відділити території, які були приєднані до неї через кров, насилля, зраду і брехню, то "ісконно руські" болота, що залишаться після цього, можуть легко вміститись у межі однієї Московської області".

Так Олександр Турчинов прокоментував нинішню заяву В. Путіна про те, що до складу України входять "ісконно руські землі і з цим треба щось робити".

За словами Турчинова, імперський реваншизм Путіна з маніакальним прагненням до перегляду кордонів європейських держав, які сформувалися після Другої світової війни, "є реальною загрозою миру і безпеці в Європі".

"Аналогічні прагнення Гітлера призвели в минулому столітті до багатомільйонних жертв і жахіть найкривавішої війни в історії людства. Історія Європи минулого століття і новітня історія нашої держави доводять непорушну істину - з агресором не можна домовлятися, його потрібно жорстко зупиняти і перемагати", - резюмував Олександр Турчинов. Джерело:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

У моих коллег - сотрудников есть одна поговорка на случай, когда кто-либо из них выдвигает необоснованную невыполнимую идею: Борец за идею реализует идею сам.
Давай и ты ступай на выполнение своей , правильнее сказать Зеленского, формулы. А мы посмотрим за твоими успехами.

Он трепло. Написал про меня херню, а как СБУ стало его херню проверять, сразу дурака стал включать

Он трепло. Написал про меня херню, а как СБУ стало его херню проверять, сразу дурака стал включать

Ты не волнуйся. Если бы ты был организатором ХНР, тебя бы взяли еще в 14-м. Скорее всего, был простым зевакой, которые тысячами бродили тогда по площади.
Пригласили потому, что делать больше нечего.

Ты не волнуйся. Если бы ты был организатором ХНР, тебя бы взяли еще в 14-м. Скорее всего, был простым зевакой, которые тысячами бродили тогда по площади.
Пригласили потому, что делать больше нечего.

:D волноваться надо старперу, который распространяет лживую информацию. Ибо придется по судам бегать

До речі, хочу нагадати всім громадянам України, що кожен з нас може ввести свої особисті санкції до ворога.

Не купуйте товарів Російської Федерації!
Код окупанта 46.

Не купуючи товарів нашого ворога ви позбавляєте його грошей на виготовлення зброї, яку окупант використовує для вбивства наших співвітчизників, які боронять нашу з вами землю від загарбника.
Навіть на оплату “їхтамнетів”.

Це буде ваша відповідь агресору! Це найменше, що кожен громадянин України може зробити.

Якщо кожен з нас не буде купувати товарів Російської Федерації це призведе до того що ці товари не будуть завозити до нашої країни ті ділки, яким немає різниці що ці кошти окупант витратить на наше знищення.
Немає попиту - немає сенсу їх сюди завозити.

Це ще один крок моєї формули закінчення війни.

Дурака не включай. По твоему посту, что я ХНР, типа, делал, СБУ проводит проверку. Меня вызвали на понедельник. И с тобой общались.
Форумна примара, я вже зовсім нічого не розумію.

Це ж ви, ризикуючи своїм життям, рятували Харків від російської навали у 2014 році?

Ви ж мені розповідали про ті події чи не ви?
Чи може я вас з кимось плутаю?

Ви “Подяку” від СБУ отримували за події у 2014 році?
Якщо ви не отримували “Подяку” СБУ , тоді я дійсно вас з кимось сплутав, вибачте будь ласка.

Тоді, дійсно, це питання:
https://www.kharkovforum.com/showpost.php?p=66846279&postcount=265

не до вас.

Форумна примара, я вже зовсім нічого не розумію.

Це ж ви, ризикуючи своїм життям, рятували Харків від російської навали у 2014 році?

Ви ж мені розповідали про ті події чи не ви?
Чи може я вас з кимось плутаю?

Ви “Подяку” від СБУ отримували за події у 2014 році?
Якщо ви не отримували “Подяку” СБУ , тоді я дійсно вас з кимось сплутав, вибачте будь ласка.

Тоді, дійсно, це питання:
https://www.kharkovforum.com/showpost.php?p=66846279&postcount=265

не до вас.

Так причем тут мое участие в создании ХНР? Залезь на официальный сайт СБУ, и посмотри, за что я награждён, уже не только ведомственной наградой, но и государственной. Вчера вручали, сегодня там новость есть.
Ни в каком ХНР, ни с одной стороны, ни с другой, я участия не принимал.
И не нужно бабушку лохматить, СБУ ведёт проверку по этому сообщению

https://www.kharkovforum.com/showpost.php?p=66841365&postcount=250

Та я її вже давно почав виконувати, ви що не зрозуміли? (ще до 23.10.2019р., коли я відкрив цю тему)
Як би вам це пояснити.

Формулу закінчення війни потрібно було сформулювати та викласти суспільству.
Надалі, якщо це дійсно дієва формула - вона працює вже сама! ЇЇ виконання вже ніхто не зупинить.
Розумієте?

Я свою роботу вже виконав.

Sangack, ви де?
Ви теж співробітник? Не соромтеся , хто ви? (розвідка, контррозвідка, СБУ)
Чи може ви співробітник якоїсь служби іншої держави?

До речі, ви теж приймали участь у розповсюдженні моєї простої та зрозумілої формули закінчення війни. І я вам за це вдячнй.
А як ви її називаєте формула Зеленського чи формула еюа мені байдуже.

Sangack, ви де?
Ви теж співробітник? Не соромтеся , хто ви? (розвідка, контррозвідка, СБУ)
Чи може ви співробітник якоїсь служби іншої держави?

До речі, ви теж приймали участь у розповсюдженні моєї простої та зрозумілої формули закінчення війни. І я вам за це вдячнй.

Здесь я. Сотрудники бывают не только в СБУ, ФСБ и других подобных органах. Я к этим органам отношения не имею. В распространении твоей формулы участвовал лишь для того, чтобы люди лучше поняли ее суть. На территории ОРДЛО живут тоже не дураки и все понимают. Поэтому реализация подобной формулы ведет лишь к тому, что Донбасс никогда не войдет в состав Украины.

Здесь я. Сотрудники бывают не только в СБУ, ФСБ и других подобных органах. Я к этим органам отношения не имею. В распространении твоей формулы участвовал лишь для того, чтобы люди лучше поняли ее суть. На территории ОРДЛО живут тоже не дураки и все понимают. Поэтому реализация подобной формулы ведет лишь к тому, что Донбасс никогда не войдет в состав Украины.
От бачите, sangack, ви стверджуєте, що ви теж звичайний громадянин України.
Я теж звичайний громадянин України.

Тобто, ми з вами звичайні громадяни України. Що нам ділити?

Але!!!
Ви стверджуєте, що: “ На территории ОРДЛО живут тоже не *****и и все понимают. Поэтому реализация подобной формулы ведет лишь к тому, что Донбасс никогда не войдет в состав Украины.”

А тут у мене щось не складається.
Ви ж начебто досвідчена людина. Для того щоб увійти до складу України, “Донбасу” для початку необхідно було вийти зі складу України.

Щось я не пам’ятаю коли це він виходив?

Те, що частину Донецької та Луганської областей окупувала Російська Федерація — я знаю.
До речі, це знаю не тільки я , але це відомо керівникам майже всіх держав світу.
А ви , як я бачу, у цьому питанні не обізнані.

От ви , наприклад, вжили таке слово “Донбасс” це хто або що?

Я так розумію , якщо ви вживаєте це слово то ви знаєте його значення.
Або вживаєте його у якомусь значенні.
Поясніть, будь ласка, яке його значення. Бо може ми з вами розмовляємо про різні речі.

А тут у мене щось не складається.
Ви ж начебто досвідчена людина. Для того щоб увійти до складу України, “Донбасу” для початку необхідно було вийти зі складу України.

Щось я не пам’ятаю коли це він виходив?

Те, що частину Донецької та Луганської областей окупувала Російська Федерація — я знаю.
До речі, це знаю не тільки я , але це відомо керівникам майже всіх держав світу.
А ви , як я бачу, у цьому питанні не обізнані.

От ви , наприклад, вжили таке слово “Донбасс” це хто або що?

Ты, как страус, прячешь голову в песок. Все ты понимаешь и "пам"ятаешь".

Швейцарская Allseas приостановила укладку "Северного потока-2" из-за санкций США
Швейцарская компания Allseas приостановила работы по газопроводу "Северный поток-2" до разъяснения американскими властями введенных США санкций против строителей российского трубопровода. Источник:

Росія відповість США на санкції проти "Північного потоку-2", - Лавров
Міністр закордонних справ Сергій Лавров заявив, що Росія відповість на санкції США щодо трубопроводів "Північний потік-2" і "Турецький потік", а також так звані "санкції з пекла", схвалені комітетом сенату США. Джерело:

P.S.
Мабуть знову будуть чавити яблука та апельсини з сиром...

Нагадую, кожен громадянин України може ввести свої особисті санкції до агресора та окупанта — Російської Федерації.

Не купуйте товарів виробництва Російської Федерації. Код окупанта 46

Купуйте українські товари та товари країн, які нам допомагають!

Он тебя принял за того сотрудника СБУ, перед которым юлил за свою брехню про меня в этой теме:D

Не купуйте товарів виробництва Російської Федерації. Код окупанта 46

Ты от российского газа уже отказался? Дом отапливаешь соломой или кизяком? Суп варишь на примусе? Хотя, стоп. Примус тоже работает на российском бензине. Давай рассказывай как ты выполняешь свой призыв.

Назад
Зверху Знизу