Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Прост (Lifelog для относительно умственно сохранных)

• Автор теми Автор теми Оris
  • Дата створення Дата створення
Вот куда бы я это понесла? В поэзию?

3baeff.webp

Как раз коптю остатки грудей над плитой )))

Ищу синие замшевые сапоги на каблуке 5-7 см в офлайн магазине. Отзовитесь, кто что-то об этом знает :)

Алисатор.

.webp  (1).webp

В мясе cherchez la Denny. А тут я со своей сгущенкой. Право, не ловко. Отнести ее, что ли, в женский неизлечимый алкоголизм

А подпись моя тебя не смутила, что ты побежала ко мне со своей сгущенкой(вареной) в вытянутых лапках?

cherchez la Denny не имеет геолокации.

- Где Денни?

gabc1j.webp

Вот Мама из футурамы :D

«Любі мої! Це я - Мама!» :)

Мама_%28Футурама%29_публічний_імідж.jpg

Мама (англ. Mom) — персонаж мультиплікаційного серіалу Футурама. Тримає 99,7% акцій Momcorp — великого промислового конглометрату, найвідомішим підрозділом якого є компанія «Мамині дружні роботи». Найбагатіша людина на Землі. Підтримує публічний імідж лагідної, сповненої любові «матусі» у старомодному капоті та з зачіскою у формі серця на голові. Насправді ж є надзвичайно худою, злостивою, любить лихословити і давати оточуючим ляпаси. Її нетерплячість інколи виказує на публіці її справжню вдачу.

Вот Мама из футурамы :D

«Любі мої! Це я - Мама!» :)

Мама_%28Футурама%29_публічний_імідж.jpg

Мама (англ. Mom) — персонаж мультиплікаційного серіалу Футурама. Тримає 99,7% акцій Momcorp — великого промислового конглометрату, найвідомішим підрозділом якого є компанія «Мамині дружні роботи». Найбагатіша людина на Землі. Підтримує публічний імідж лагідної, сповненої любові «матусі» у старомодному капоті та з зачіскою у формі серця на голові. Насправді ж є надзвичайно худою, злостивою, любить лихословити і давати оточуючим ляпаси. Її нетерплячість інколи виказує на публіці її справжню вдачу.

а я чего-то с Симпсонами перепутала. Спросила же еще.
Ну ладно. На эту правда 2 шапки надо.

Ня.

Вкладення

• .webp
    .webp
    7 КБ · Перегляди: 100
Спасибо! шарпкадэнни рискует составить конкуренцию Николаю :D

https://www.kharkovforum.com/ims/2018/02/13/dj5bhe.jpg[ /IMG][/QUOTE]
Николай как бы спрашивает:
-Это всё в шапке дело, да? А мне пошла бы?

[ATTACH=full]14108626[/ATTACH][/QUOTE]

Кузя вас не одобряет.

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу