4000 грн на місяць

Прописать ребёнка

• Автор теми Автор теми mihail.jac
  • Дата створення Дата створення
Статус: Офлайн
Повідом.: 25
Прописать ребёнка

Могу ли я прописать своего месячного ребёнка в приватизированном доме без согласия прописанных в этом доме (хозяин - отец), где я прописан. Дайте ссылку на Закон.

Да, можете.

Жилищный кодекс:

Стаття 156. Права і обов'язки членів сім'ї власника жилого будинку (квартири)

Члени сім'ї власника жилого будинку (квартири), які проживають разом з ним у будинку (квартирі), що йому належить, користуються жилим приміщенням нарівні з власником будинку (квартири), якщо при їх вселенні не було іншої угоди про порядок користування цим приміщенням.
За згодою власника будинку (квартири) член його сім'ї вправі вселяти в займане ним жиле приміщення інших членів сім'ї. На вселення до батьків їх неповнолітніх дітей згоди власника не потрібно.
Члени сім'ї власника будинку зобов'язані дбайливо ставитися до жилого будинку (квартири). Повнолітні члени сім'ї власника зобов'язані брати участь у витратах по утриманню будинку (квартири) і придомової території та проведенню ремонту. Спори між власником та членами його сім'ї про розмір участі у витратах вирішуються в судовому порядку.
До членів сім'ї власника будинку (квартири) належать особи, зазначені в частині другій статті 64 цього Кодексу. Припинення сімейних відносин з власником будинку (квартири) не позбавляє їх права користування займаним приміщенням. У разі відсутності угоди між власником будинку (квартири) і колишнім членом його сім'ї про безоплатне користування жилим приміщенням до цих відносин застосовуються правила, встановлені статтею 162 цього Кодексу.

Это теретически. А практически нет. Ибо паспортист не уполномочен устанавливать является ли кто-то из родителей ребёнка членом семьи собственника или нет. То есть без согласия собственника только через суд.

То есть без согласия собственника только через суд.
Что в итоге может навсегда испортить отношения с отцом (подобные суды укреплению родственных отношений не способствуют) и в будущем вместо получения этого дома или его части в наследство - ТС получит фигу.

Могу ли я прописать своего месячного ребёнка в приватизированном доме без согласия прописанных в этом доме (хозяин - отец), где я прописан.
Из спортивного интереса - зачем Вам прямо сейчас этого ребенка прописывать?

Что в итоге может навсегда испортить отношения с отцом (подобные суды укреплению родственных отношений не способствуют) и в будущем вместо получения этого дома или его части в наследство - ТС получит фигу.

Из спортивного интереса - зачем Вам прямо сейчас этого ребенка прописывать?
Нужна в собесе справка о прописке.

Назад
Зверху Знизу