Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Промова Байдена над якою варто замислитись Українцям вже сьогодні!

🟠 14:40 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
  • 🟠 14:40 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Re: Промова Байдена над якою варто замислитись Українцям вже сьогодні!

Liberté;69790613 сказав(ла):
А ты уже в части? Конечно, скажи, буду за тебя переживать.
Ну пиши. Хутор Конопельки, пятая точка.

• 🟠 14:40 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада

Государство в лице припиздента нихуя не делает,
Вот потому он и не литсо страны а ото, шо играет...

В Харкові всі вільно володіють українською, але за фактом ніхто нею не користується в побуті - ось це головна причина смерті української мови, смерті України і процвітанню рускоязичного інформаційно-культурного простору від Ужгороду до Владивостоку.
Іншими словами, Україна помирає тому, що ви не користуєтесь в Україні українською мовою, а віддали перевагу кацапській.

Я не буду воевать из-за принципов и убеждений против русскоязычных, ведь я тоже русскоязычный.
Я живу в русскоязычном пространстве, которое тянется от Ужгорода до
Владивостока, и меня все устраевает.
Автор, националист хуев, пускай пиздуй утилизироваться на Донбасс, а не призывает других воевать. Но он хитровыебанный воевать не хочет.

Щось ви дядьку пиздите,або ж ви вже другий дядько,не той що був на зміні до вас.
Чи я в чомусь помилився :незнаю:

:рл: это ж их союзники местные, которые в американских администрациях и разных организациях работали. Их теперь талибан казнит скорей всего. Или думаешь они от хорошей жизни за самолеты целялись и надеялись так до самой америки долететь.

Никто их казнить не собирался. Хотели полететь туда где на пособие можно тунеядствовать.

Президент США Байден виступив з промовою щодо Афганістану:

- ми воювали з терористами, але нашою метою ніколи не була побудова афганської держави.
- ніколи не було і не буде вчасної нагоди для нас піти з Афганістану. Я розумію, що моя позиція буде критикована, але я не хочу відмовчуватися і перекладати проблему цієї війни на наступного, п’ятого Президента США.
- ми евакуюємо наш персонал, персонал наших союзників і тих афганців з їх родинами, які нам допомагали і життя яких у небезпеці.
- ми направляємо 6000 військових для забезпечення безпеки евакуації американців та цивільних афганців. Американські військові забезпечать таку евакуацію і якщо Талібан буде цьому заважати - наша відповідь буде адекватною.
- це не наша війна, я не буду посилати гинути покоління американців в чужій громадянській війні, особливо, якщо самі афганці не хочуть воювати за власне майбутнє. Афганські лідери обіцяли битися до останнього, мали всі можливості об’єднатися і домовитися, але втекли.
- ми витратили більше трильйону доларів. Допомогли створити армію. Дали усе, що могли. Але ми не могли дати бажання боротися. Подальша американська присутність не могла нічого змінити.

- я не буду повторювати помилки минулого, якщо конфлікт не в національних інтересах США.
- я не хочу займатися проблемами вчорашнього дня, моє завдання - відповідати на виклики сьогодення і майбутнього, які стоять перед американською нацією. Китай і Росія можуть не сподіватися, що ми будемо продовжувати витрачати час і ресурси в Афганістані, наші інтереси є в багатьох точках світу.

46f113c4535fa102.jpg

А зараз давайте нам трильон .
Це буде по 10 мильонив на 100000 украинськой елити .
Вот тоди и заживьом !:клас:

Пропонуйти , куди витратимо ци гроши .

Чем таки Баден Хруя задел?

Пропонуйти , куди витратимо ци гроши .

За триллион мы можем лет за двадцать построить Армию, которая отвечает стандартам НАТО:україна:

За триллион мы можем лет за двадцать построить Армию, которая отвечает стандартам НАТО:україна:

ни можемо тому що розкрадемо.....:confused:

ни можемо тому що розкрадемо.....:confused:

Ну почему.:незнаю:
В Афганистане коррупция не слабая, но такую Армию построили за двадцать лет.
Чем мы хуже. Или лучше.

И благодаря вам, русскоязычным людям, чувствую себя очень комфортно. Ибо вокруг украинской идеологической наполняющей - ноль. Обычное русскоязычное пространство из желто-синими флагами. Но флаги поменять - минутное дело. Что тогда останется от Украины, ведь Украина это только цвета на коробке с русским содержанием.

А ты одень колорадку и пройдись с ней хотя бы по парку :D
А еще можешь рассказать там,где пойдешь гулять,что -Мышебратья и укрАинскАга языга нет!
А рузькие буряты тут всех будут кормить блинами с лАпАты.
Мне очень понравилось,когда у нас в вагонах метро один глухонемой пидор,ну типа немой,в 2014 пытался раздавать российские флажки.Он и сейчас иногда проходит по чагонам с иконками и прочей хуетой.
И ему пацаны,лет 16-17, надавали подсрачников и отобрав флажки выкинули в мусор :клас:
ПыСы Мне один такой рассказывал,приезжая из Белгорода,на выходные торговать у нас на рынке ГерТр
Он еще и на БТРе сюда обещал приехать,защищать языг и рузких от украины и бэндэривцив

но такую Армию построили за двадцать лет.
Так , мицна армия по здаванию своей территории терористам .
Не дай божЕ такой армии !

Президент США Байден виступив з промовою щодо Афганістану:

- ми воювали з терористами, але нашою метою ніколи не була побудова афганської держави.
- ніколи не було і не буде вчасної нагоди для нас піти з Афганістану. Я розумію, що моя позиція буде критикована, але я не хочу відмовчуватися і перекладати проблему цієї війни на наступного, п’ятого Президента США.
- ми евакуюємо наш персонал, персонал наших союзників і тих афганців з їх родинами, які нам допомагали і життя яких у небезпеці.
- ми направляємо 6000 військових для забезпечення безпеки евакуації американців та цивільних афганців. Американські військові забезпечать таку евакуацію і якщо Талібан буде цьому заважати - наша відповідь буде адекватною.
- це не наша війна, я не буду посилати гинути покоління американців в чужій громадянській війні, особливо, якщо самі афганці не хочуть воювати за власне майбутнє. Афганські лідери обіцяли битися до останнього, мали всі можливості об’єднатися і домовитися, але втекли.
- ми витратили більше трильйону доларів. Допомогли створити армію. Дали усе, що могли. Але ми не могли дати бажання боротися. Подальша американська присутність не могла нічого змінити.

- я не буду повторювати помилки минулого, якщо конфлікт не в національних інтересах США.
- я не хочу займатися проблемами вчорашнього дня, моє завдання - відповідати на виклики сьогодення і майбутнього, які стоять перед американською нацією. Китай і Росія можуть не сподіватися, що ми будемо продовжувати витрачати час і ресурси в Афганістані, наші інтереси є в багатьох точках світу.

Так , мицна армия по здаванию своей территории терористам .
Не дай божЕ такой армии !

Ну не смешивайте Армию созданную по стандартам НАТО и Армию, которая будет воевать.

Допустим у Швеции или Дании армии даже очень соответствуют, но могут ли они воевать?
Конечно нет.

Также как и прекрасновооруженные и обученные армии Франции, Голандии, Дании, Чехии и прочих некоторых во Вторую Мировую.

хуета какая то..
явно пахнет сговором...талибан какой то странный..

якщо самі афганці не хочуть воювати за власне майбутнє. Афганські лідери обіцяли битися до останнього, мали всі можливості об’єднатися і домовитися, але втекли.
73 відсотки населення Афганістану палко підтримують Талібан.
Так вирішив мудрий афганський нарід

Назад
Зверху Знизу