_pasha
P
- 🟠 20:41 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
разница в шаге - 0.04 мм, но прогресс пошел под откос

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
разница в шаге - 0.04 мм, но прогресс пошел под откос
Раньше КБ Южное плотно помогала.раніше системи керування Харківські ставили
Чим? Нормальний клон I8055, навіть дотепер робочі екземпляри трапляються )))КР580ВВ55 ... как оно сцуко заебывало...
как вспомню эти КР580ВВ55 ... как оно сцуко заебывало...
Якось в 90-х трапилась мені ЛОРТівська офісна АТС з ними і 1816ВЕ35, чудила страшно. Виявилося, що там за браком внутрішніх регістрів перечитується стан портів, що працюють на вивід, і якраз єреванці цю фічу не забезпечили )))
Пиздюки блин! космос дебилов не терпит равно как море!
-он улетел-Что случилось с российской подлодкой „Курск“?
-Она утонула
-Что случилось с российским грузовым космическим кораблем "Прогресс"?
-он улетел
Нажаль, unrealесли это упадёт точно в мавзолей?
В мене піввідерка ИР22 було, то я по можливості їх тулив )))))и кстати полезная вещь для того времени.
А Спектруми з ВВ55 Львів робив, у нас Ленінград2 в ходу був
-он улетел
где-то буржуйскую микросхемку впихнули в советскую сокету, разница в шаге - 0.04 мм, но прогресс пошел под откос
Поэтому для DIP40 начинали пинцетом и "утконосами" изгибать выводы, чтобы впихнуть невпихуемое.
Там ще оператива на 2 банки ділилася, нижній 16к(8хРУ6) і верхній 32к(8хРУ5Г, відбраковки-половинки).ВВ55 ще, здається, у "Краснодарi" використовували. Чи, за часом, я його з чимось iншим плутаю
F22 - аккурат на Кипр!Мой выбор Е22
бесконтрольно приземлиться, предварительно развалившись на части.Это в смысле куда он ёбнеца?