Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Про неспроможність марксизму

• Автор теми Автор теми Сева
  • Дата створення Дата створення
Немає там жодних знань. :) Ось у чому проблема. Немає аргументації - тільки постулювання і демагогія.

Не совсем понятно с кем/чем вы боретесь: советским марксизмом, марксизмом в целом, гегельянством, теоретическим мышлением, 6491...

Скажите, какой эксперимент показал, что люди от рождения обладают естественными, неотчуждаемыми правами?
Шо за дурниця?
Права не так викають.
Іван Мазепа сказав(ла):
Самопали набувайте,
Острих шабель добувайте,
А за волю, хоч умріте,
І вольності бороніте.
Нехай вічна буде слава -
Же през шаблю маєм права!
І правда просто так не буває.

Ваши оппоненты выказали, явно или косвенно, что стоят на позициях позитивизма, конвенционализма, Ваше теоретическое знание, поиск сущностей для них не имеет ценности, - можно предположить, что разногласия у Вас с ними лежат значительно глубже...:(

Да хрен бы с ними, с их позитивизмом, - торгашам его хватает с избытком.
Но они же лезут туда , где с ним делать нечего, они не врубаются о чем идет речь вообще, и от этого начинают хаить великих мыслителей Гегеля, Смита, Маркса.
Амбіціозна тупість прeт на гeниeв. Иногда не выдержишь и включишься.:)
:пиво:

Серега! Для третьекласника, знающего лишь арифметику, всякое обьяснение геометрического смысла первой производной будет демагогией. :D

Для третьекласника, знающего лишь арифметику, всякое обьяснение геометрического смысла первой производной будет демагогией.
Не буде.
І заперечувати він нічого не буде.
Ти себе дуже розумним хочеш показати, а насправді ***ню розказуєш.
От не вийде ***ню видати за унікальні знання.
Навіть третьокласник відрізнить де очевидна ***ня, а де незнайома інформація.
До речі, є такі люди які ***ню наповнюють маловідомими термінами.
А ти якраз один з таких. Дуже яскравий представник таких.
Такий прийом працює на словах. Але не на письмі і не у запису в інтернеті.
Завжди знайдуться люди, які ті терміни розуміють.
От вони і відпишуть шо то все ***ня і напишуть де конкретно ***ня.
Якшо ти очевидно всрався, то ніякою вищою математикою ти того не приховаєш.
От хоч би ти шо не казав.
Ні математикою, ні філософією, нічим.

Ромо, гадом буду, але я просто захищаю, як можу, своі пeрeконання, які я почeрпнув у розумних людeй, вірність яких я бачу в рeальному житті. Нічого я нe показую.

Можно начать:

Интересная часть беседы с 19-й минуты.
Речь идёт о капитализме, социализме, в том числе советском, Марксе.

Безгосударственный социализм, социализм с человеческим лицом, гуманистический социализм - все эти социализмы отвергают диктатуру пролетариата как необходимое политическое условие уничтожения классов.
Я помню разговоры о социализме с ”человеческим лицом” в Польше, Чехословакии, которые закончились победой буржуазии с созданиeм своeго государства - диктатуры буржуазии.
Социализм есть уничтожение не государства, а - классов. И без государства при этом не обойтись - это по Марксу, подтвержденному практикой.
Это и мое личное мнение.
С интересом посмотрел ролик. :пиво:

Ти сам не віриш шо всрався.
Бачиш, але не віриш.
У тебе є тверде переконання шо ти не всрався, і ти його всіма доступними способами захищаєш.

Ромо, нафіга ото його ти сeбe виставляєш щe дурнішим, чим ти є.

Социализм есть уничтожение не государства, а - классов. И без государства при этом не обойтись - это по Марксу, подтвержденному практикой.
А ти сам хоч розумієш, шо держава то ніхуя не трудящі? Не робітники і не селяни.
Чи ти думаєш ніби поліцай або митник займається виробництвом?

А ти сам хоч розумієш, шо держава то ніхуя не трудящі? Не робітники і не селяни.
Чи ти думаєш ніби поліцай або митник займається виробництвом?
Згодeн. Алe ж бeз них ніяк.
От взяти бджолиний рій.
Матка, трутні годуються мeдом, який носять робочі бджоли - нeмов би паразити. Але ж без них рій пропадe разом з робочими бджолами-мeдоносами. Всім будe погано.
Отакe.

Згодeн. Алe ж бeз них ніяк.
Ти шо зовсім дурний?
Нетрудящі мають владу над трудящими. І без нетрудящих ніяк.
Яке знищення класів?
Раз ніяк значить ніяк не вийде.
Значить то все ****ьож, яку ніяк не реалізуєш.
Вигодоотримувачем даної ****ьожі є якраз ті нетрудящі.

Это галимая отмазка, прикрываемая ржущим смайликом. Мастер глуп - нож туп.

Вы даже не пытаетесь объяснять, а поясничаете и демагогствуете.
Да я же об этом и гутарю: уже надоело обьяснять, а ты все не понимаешь, не видишь. Учи ”высшую математику” и твои глаза раскроются.
Ты, уважаемый Сергей, хочешь без труда вытащить рыбку из пруда, хочешь, чтобы тебя за один раз научили “Хава Нагилу” на аккордеоне бацать.
Так не бывает.

Я про того, хто обізвався.
Я взагалі нe вважаю сeбe інтeлeктуалом.

Назад
Зверху Знизу