Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Про неспроможність марксизму

• Автор теми Автор теми Сева
  • Дата створення Дата створення
Термін «люмпен» впровадив Карл Маркс для позначення найзнедоленіших верств пролетарського класу. Під ними розуміються представники суспільних прошарків, що в соціальній ієрархії стоять поряд з пролетаріатом, але зазвичай не наділені «класовою свідомістю».

На сьогоднішній загальноприйнятий погляд, люмпени — це, наприклад: волоцюги, жебраки, безпритульні, наркоторгівці, шулери, професійні злодії, шахраї, авантюристи, повії:ганьба:

Ой, як жe я завидую твоєму мільйону - істи нe можу.

Річ йдe про природні рeсурси, зeмлю, вeлику промисловість - матeріальну основу життя сучасного супільства.
То комуністи ренту хочуть отримувати?
То так і пиши, шо збираєтесь жити за рахунок ренти, а працювати для виду, ну шоб називати себе роботягою.

Повторюсь -Лю́мпени (люмпен-пролетаріат, лумпен-пролетаріат, нім. Lumpen-proletariat, від нім. Lumpen — «лахміття») — декласовані й деморалізовані верстви населення, що опинилися на «дні» суспільства й нездатні до самостійного організованого руху, хоча висувають завищені соціальні вимоги й претензії.

Термін «люмпен» впровадив Карл Маркс для позначення найзнедоленіших верств пролетарського класу. Під ними розуміються представники суспільних прошарків, що в соціальній ієрархії стоять поряд з пролетаріатом, але зазвичай не наділені «класовою свідомістю».

На сьогоднішній загальноприйнятий погляд, люмпени — це, наприклад: волоцюги, жебраки, безпритульні, наркоторгівці, шулери, професійні злодії, шахраї, авантюристи, повії[1].

Збільшення частки таких верств населення та поширення психології люмпенів веде до люмпенізації суспільства.:ганьба:
И?

На сьогоднішній загальноприйнятий погляд, люмпени — це, наприклад: волоцюги, жебраки, безпритульні, наркоторгівці, шулери, професійні злодії, шахраї, авантюристи, повії:збентежений:

Ты только сейчас сделал открытие?.. Это старый термин. Мне не понятно, что тебя так веселит?:confused:

Попробую еще раз написать старый термин-Термін «люмпен» впровадив Карл Маркс для позначення найзнедоленіших верств пролетарського класу. Під ними розуміються представники суспільних прошарків, що в соціальній ієрархії стоять поряд з пролетаріатом, але зазвичай не наділені «класовою свідомістю».

Отсталая часть общества... Это уровень безграмотности и невежества. Что тут удивительного? Маркс понимал, что таковые будут... И что?

Марксизм, коммунизм могут дискредитировать, опошлить только сами коммунисты, но не мелкая торгашня, взбесившаяся от прелестей постсовкового воровского олигархического капитализма - мечущаяся на майданах, она исторически обречена. Крупный капитал - носитель технического прогресса, неумолимо, обьективно отправит мелкую буржуазию в небытие - и марксизм, как знания, здесь не при чем.

Марксизм, коммунизм могут дискредитировать, опошлить только сами коммунисты
То який конкретно вклад комуністів у розвиток суспільства?
Видобуток корисних копалин?
Копіювання чужих винаходів?
Паразити натуральні.
Починали з розграбування приватної власність мільйонів людей.
Закінчили видобутком і продажею ресурсів, а також крадіжкою інтелектуальної власності.
От і все на шо вони здатні.
Паразитувати вони вміють.
Готового майна і природніх ресурсів комуністи хочуть.
Ну розбійники звичайні.

Думал ли я 30 лет назад, что буду, лежа на диване, нажимая пальчиком на небольшую по размерам муйню, держа ее в левой ладони,- ”завидовать” миллионам удачливого торгаша, контролировать свои счета в банке, производить расчеты...!? Это фантастика наяву. И так же придет время, когда человек , через свой компьютер, будет непосредственно заказывать роботизированному производству нужную ему вещь, минуя торговлю.
Есть ум математика, есть ум инженера, есть ум музыканта, есть ум торгаша... Забавно наблюдать, как торгаши, сколотившие себе деньжат, пытаются судить о вещах, где нужно философское мышление - понятийное, а не чувственносозерцательное. Мышление, оперирующее категориями всеобщего-особенного-единичного, различающее их в их единстве.
Хочется пожелать нашим нуворишам - сегодня, когда у вас есть деньги, постарайтесь понять сущность их. Деньги есть очень непростая для понимания вещь, если не останавливаться только на их способности обмениваться на все.
Заставьте свои мозги поработать, и тогда не будете нести всякую хрень, задавать глупые вопросы.

Есть ум математика, есть ум инженера, есть ум музыканта, есть ум торгаша....
Та ти фільозоф.
Бухаєш?
Розкажи свою фільозофію про те чого то совок продавав жигулі буржуям, а свої громадяни по 10 років в черзі стояли?
І чого експортні жигулі робились значно краще ніж жигулі для своїх?
Чого буржуйський покупець міг купити жигулі кращі і без черги, а совковий покупець тільки погані і тільки в черзі?

Весьма интересно!...

Та ти фільозоф.
Бухаєш?
Розкажи свою фільозофію про те чого то совок продавав жигулі буржуям, а свої громадяни по 10 років в черзі стояли?
І чого експортні жигулі робились значно краще ніж жигулі для своїх?
Чого буржуйський покупець міг купити жигулі кращі і без черги, а совковий покупець тільки погані і тільки в черзі?
Братe, а чого ж ти так працював фуйово, чи руки з жопи виросли, чи макітра нe варить?Ти ж виробляв всe. Чи хтось для тeбe повинeн був робити якісні рeчі?
Я тобі по дружньому скажу - ця гілка нe для тeбe - нe в коняку корм, тобі робити на ній нічого. Хоча, з нашим успішним мільйонeром-торгашом ви будeтe на рівних.

а чого ж ти так працював фуйово, чи руки з жопи виросли, чи макітра нe варить?Ти ж виробляв всe. Чи хтось для тeбe повинeн був робити якісні рeчі?
Ти *** чи якийсь хитровиїбаний *****?
Замість того шоб відповісти на запитання, сам запитуєш якусь херню.
На серйозні питання треба серйозно відповідати, а не якісь туманні натяки невідомо про шо.
Якшо ти хочеш сказати, шо машину треба самому робити, а не купувати, то так і скажи.
От Брєжнєв, наприклад сам собі машини робив. Сам точив, фрезерував запчастини, варив кузов і сам збирав. Електрику сам не робив, йому Черненко трохи помагав.
Правильно? Так було?

Пішло про ”***-*****”....Всe ясно.Ти, братe, мабуть, спeціяльно видаєш сeбe за тупого жлоба, щоб дискрeдитувати нашу Рeволюцію Гідності - можe ти агeнт Пуйла.
Нe буду на тeбe витрачати свій час.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

последняя часть НАДЕЖДА

Есть ум математика, есть ум инженера, есть ум музыканта, есть ум торгаша... Забавно наблюдать, как торгаши, сколотившие себе деньжат, пытаются судить о вещах, где нужно философское мышление - понятийное, а не чувственносозерцательное. Мышление, оперирующее категориями всеобщего-особенного-единичного, различающее их в их единстве.
Аполитично рассуждаешь, честное слово. Разве не торгаши думают - в каких средствах потребления ты нуждаешься острее всего? А математику разве не торгаши придумали? Клянусь абаком. И чем это мышление торгашей чувственносозерцательнее, чем мышление музыкантов? Ну, вот, например, гири, о которых думают торгаши, разве не ведет к мышлению о всеобщем? Да разве не торгаши придумали основу технического мышления - метрологию?

Братe, а чого ж ти так працював фуйово, чи руки з жопи виросли, чи макітра нe варить?Ти ж виробляв всe. Чи хтось для тeбe повинeн був робити якісні рeчі?
Я встряну.
По-перше. Руки в мене, як і у всіх, дійсно для виробляння всього не виросли. Дещо я можу задовільно, при деяких умовах, сам собі та й людям зробити тими руками. А решту мені можуть зробити інші люди або й інші країни.
По-друге, мене заставляли комуняки робити те, що я вимагав у них не робити, як безперечну нісенітицю. Потім вони ту ж нісенітицю закидали на мою адресу. У комуняк така властивість - винуватити невинних.
А якісні речі робляться й використовуються там, де неякісні не робляться. Та комуняки вели справи так, що абсолютна більшість продуктів була невдалою ні для споживання, ні для продажу за кордон.

Назад
Зверху Знизу