Вячеслав Р
Куратор теми
Статус: Офлайн
Повідом.: 10480
Повідом.: 10480

Багато разів чув, що воювати доведеться всім, але не дуже зрозуміло, як це зробити, коли йде війна технологій... Зрозуміло так само, що тих, хто воює, треба забезпечувати багатьо чим- зброєю, обслуговуванням, лікуванням, відпочинком, реабілітацією... Використав слово утопія ще й для того, щоб спробувати намалювати яким би мало бути суспільство у 2022 році, якби воно мало вже нинішній наш досвід.
Розумію, що тут багато хто шукає спосіб відволіктися від обстрілів, тривожних думок тощо, тож давайте спробуємо зробити це з користю або хоча б без посилення депресії... Тому прошу Дімокса дати мені права модерації, хоча я розумію, що зовсім без флуду тема буде не цікавою для більшості.
До речі , подібна мобілізація суспільства необхідна не тільки під час війни, а й під час епідемій, катастроф техногенних чи природних та іншого лиха..
Розумію, що тут багато хто шукає спосіб відволіктися від обстрілів, тривожних думок тощо, тож давайте спробуємо зробити це з користю або хоча б без посилення депресії... Тому прошу Дімокса дати мені права модерації, хоча я розумію, що зовсім без флуду тема буде не цікавою для більшості.
До речі , подібна мобілізація суспільства необхідна не тільки під час війни, а й під час епідемій, катастроф техногенних чи природних та іншого лиха..
Останнє редагування: