4000 грн на місяць

Про місячні.

А поїду ка я в Харков відселя. Знаю один шинок зачотний з чачею, що оті нацмени роблять. Побухаю. Тільки вот валіночки по за печкою достану і поїду.

От ске, спугнули :(

А поїду ка я в Харков відселя. Знаю один шинок зачотний з чачею, що оті нацмени роблять. Побухаю. Тільки вот валіночки по за печкою достану і поїду.

Вали уже, а то всех девственниц перепугала

Сюда можно звонить? 06334698х8

Вали уже, а то всех девственниц перепугала

Сюда можно звонить? 06334698х8

это что за телефон доверия?

Капіталино я. З Вовчанська. Помпезна тьотко. Бабка зі стажем. А ти - малий шмаркач. Будеш бешкетувати, вилупок, кочергою переєбу!

да кому ты нужна старая)))

• Це лайк!
Реакції: jaja
Депутатам. Вони усі вибори тока про нас, старих, і говорять. А ти кому нужен, хлопчику? Невже дурепі якоїсь?

раз у 5 років ти депутатам своїм потрібна, використають та викинуть як шльондру.
а я потрібен но кому.. це тебе стару прошмандовку не стосуєця

раз у 5 років ти депутатам своїм потрібна, використають та викинуть як шльондру.
а я потрібен но кому.. це тебе стару прошмандовку не стосуєця

Дуні кулакової ти потрібен. А я хоч раз на п'ять років, да потрібна! Таким-то людям гарним та великим.

ух ты,яка вэсэла тэма))))))))а про шо балакаемо?))))))

Здоровенькi були бабусю!!!

Вирiшили молодь розважити чи себе?

• Це лайк!
Реакції: jaja
та себя ясен пень ) подарить аккаунт? больше не нужен.

Бабонька так вы от нас сьёбываетесь )) шож вы так, помоши попросили и сьебались...

Бабонька так вы от нас сьёбываетесь )) шож вы так, помоши попросили и сьебались...

та я давно съебался, благодаря сну-сну и компании ) то был так - лёгкий эпизодец ) дело было вечером, делать было впадлу )

Назад
Зверху Знизу