Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Про любовь

• Автор теми Автор теми Гаити
  • Дата створення Дата створення
Было немного картинок моих.
По названиям файлов восстановил.
Закину вот ещё: Bronx Zoo

20230811_141846.jpg

Останнє редагування:
Дело было в Ветрене близ Бургаса. Поехала моя сегодня с друзьями (хорошая пара, несколько лет уже знакомы) на барбекю. Ветрен - культовое место для бургазлиев. Там есть красивый парк, в котором стоят много-много печек-барбекюшниц. До Болгарии я такое раньше только в Эмиратах видел, но и у болгар тоже есть во многих местах (у нас такое тоже кое-где есть, но там - это бесплатно). А мясо ей уже настоеб..о. В общем купила себе 2 цепуры, замариновала их с лимоном. Вкус говори - спецфисский. Но тут таке. Дали котегу рыбов. А котег в Ветрене видать совсем их есть не умеет, ну нет у него привычки рыбов есть - людей много приезжает, но если и покормит кто котега - то мясом, в общем застряла у котега косточка между зубов и очень он смешно выглядел, бедняга, когда эту косточку выковыривал. Но выковырял удачно. Котеги не пострадали. ;)

1694462658607.png

ЗЫ Завтра я вам еще богомола покажу. Красивое ;)

• Це лайк!
Реакції: KRAK
Дело было в Ветрене близ Бургаса. Поехала моя сегодня с друзьями (хорошая пара, несколько лет уже знакомы) на барбекю. Ветрен - культовое место для бургазлиев. Там есть красивый парк, в котором стоят много-много печек-барбекюшниц. До Болгарии я такое раньше только в Эмиратах видел, но и у болгар тоже есть во многих местах (у нас такое тоже кое-где есть, но там - это бесплатно). А мясо ей уже настоеб..о. В общем купила себе 2 цепуры, замариновала их с лимоном. Вкус говори - спецфисский. Но тут таке. Дали котегу рыбов. А котег в Ветрене видать совсем их есть не умеет, ну нет у него привычки рыбов есть - людей много приезжает, но если и покормит кто котега - то мясом, в общем застряла у котега косточка между зубов и очень он смешно выглядел, бедняга, когда эту косточку выковыривал. Но выковырял удачно. Котеги не пострадали. ;)

1694462658607.png

ЗЫ Завтра я вам еще богомола покажу. Красивое ;)
Хоть и не пострадал котик, а все равно жалко его.🥺

Богомол самка. Для чого самка вбиває свого партнера під час парування? Найвідоміший факт про богомолів пов’язаний з їхнім інтимним життям. В абсолютній більшості випадків для самців акт запліднення самки є першим і одночасно останнім, у їхньому житті. Наймовірніше, самка позбавить свого партнера життя, відкусивши йому голову безпосередньо під час запліднення. Така традиція пов’язана з необхідністю самки отримання великої кількості поживних речовин. У цьому насіння партнера продовжує залишатися у ній деякий час, у результаті процес відкладання яєць відбувається у кілька етапів.

1694504682359.webp

Пісочник великий, зуйок великий, галстучник (Charadrius hiaticula ) — прибережний птах ряду Сивкоподібних (Charadriiformes). Атанасовське озеро.

1694809592417.webp

Та сама дереза або повій. Багато видів — отруйні рослини.
На фото здається, що квіти великі, а насправді квіточки і плоди маленьки - від 6 мм до 10.

1694877911049.webp

Кільчаста горлиця одне гніздо використовують для повторних циклів розмноження, що я зараз і спостерігаю на балконі. У Південній Європі зими теплі, тому птахи не побоюються холодів та висиджують яйця практично до листопада місяця.

1695143498765.webp

• Це лайк!
Реакції: KRAK
Кільчаста горлиця одне гніздо використовують для повторних циклів розмноження, що я зараз і спостерігаю на балконі. У Південній Європі зими теплі, тому птахи не побоюються холодів та висиджують яйця практично до листопада місяця.

1695143498765.png
Это все теже на манеже? Или другая парочка, интересно.

Это все теже на манеже? Или другая парочка, интересно.
Те же, они у нас напротив балкона уже несколько лет живут, но прошлые годы - не размножались. Видать молодые были, гуляли - пока молодые ;)

Назад
Зверху Знизу