Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
И вас тем самым , да по тому же месту !И, снова я,здравствуйте!!!
У християнстві кульбаба, як одна з "гірких трав", стала символом страстей Господніх, і саме в такій якості її малюють в сценах розп'яття. Але, як, практично, у всіх рослин, його символізм неоднозначний. І хоча кульбаба - традиційний символ горя взагалі, в той же час за народними повір'ями вона символізує силу сонця і світла, вважається квіткою вірності, щастя. Її насіння, що летять від найлегшого подуву, символізують швидкоплинність і тлінність людського життя. Мовою квітів кульбаба означає щастя вірність і відданість.
На фото теж присутній символізм, кульбабу зняла на тлі иудового дерева.
![]()
А я всегда думала, что иудово дерево- это осина.А это ж не оно? Красиво цветет как сакура.
![]()
Спасибо. Уже через полчасика и домой![]()

А я всегда думала, что иудово дерево- это осина.У християнстві кульбаба, як одна з "гірких трав", стала символом страстей Господніх, і саме в такій якості її малюють в сценах розп'яття. Але, як, практично, у всіх рослин, його символізм неоднозначний. І хоча кульбаба - традиційний символ горя взагалі, в той же час за народними повір'ями вона символізує силу сонця і світла, вважається квіткою вірності, щастя. Її насіння, що летять від найлегшого подуву, символізують швидкоплинність і тлінність людського життя. Мовою квітів кульбаба означає щастя вірність і відданість.
На фото теж присутній символізм, кульбабу зняла на тлі иудового дерева.
![]()
А это ж не оно? Красиво цветет как сакура.
![]()
Даже не знаю, почему он так называется.
Спасибо , друзья !
Все что от меня зависит будет исполнено![]()
И мои поздравления прими, пожалуйста.
Интересный рабочий график![]()
Обычный, заводской. С 7 до 15- 30. Можно с 8 до 16-30, т.к. я в отделе работаю. Но хожу ,как привыкла за многие годы ,с самого рання. Пока разрешают, так и хожу.

удобно для жаворонка![]()
удобно для жаворонка![]()
Новая луна апреля осветила небОСВОДДоброго утречка.
Луна полная, но не совсем удачно в этот раз получилась. Снимала жена аж в 4 утра, по ходу дрожание рук так полностью и не победила. Попробуем сегодня часов в 10 вечера на улицу выбраться, может будет лучше.
![]()