Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Про любовь

1732362063655.png

Канюк звичайний. Чернівецька обл. 24.11.2024

Канюк звичайний попав в халепу, вдарився в машину і впав у сніг, його підібрали харків'яни та відвезли до ветеринара. Ветеринар сказав все добре, трохи забився, потримайте пару днів та відпустіть.
Я приїхала сьогодні до них у гості, щоби побачити як він полетить на волю. Але на жаль, він не зміг полетіти, тому повезли його до орнітолога-ветеринара (Вікторія Гусарова), яка побачила, травму крила. Пташку залишили на реабілітацію.

1732475596242.png

1732475617078.png

Вот ещё портрет.

IMG-577090084cd558273c5166344663fe9a-V.jpg

P.S. Не политить бідося, розбитий суглоб, він не відновляться.
Шкода, але хоч в нормальних умовах поживе

Останнє редагування:
Це "Поранений янгол" Хуго Сімберга.

1732822195439.png

На картині бачимо дітей, що несуть янгола. Янгол не бачить шляху - його очі зав'язані. Янгол не може летіти – він стікає кров’ю. Погляд хлопчика позаду сповнений докору, у ньому прочитується німе запитання: «Що ви накоїли, люди?». На обличчі хлопчика, який іде попереду, відбилася скорбота. Вони – діти – замість того, щоб рости й пізнавати світ, несуть у руках своє зранене дорослими невідоме майбутнє, несуть саме життя, таке крихке, таке вразливе…

Картина написана 1903 року, художник ніяк не пояснив своєї ідеї, залишивши право інтерпретації нам. І нині вона сприймається так.

Війна написала для нас свою картину світу, зі старих образів, звичних речей створила нову систему символів і сенсів. Її час – її темпи, її теми. І ми мусимо встигати, адаптуватися, не втративши ні віри, ні любові.

Війна стала лакмусовим папірцем, на якому яскраво, аж боляче дивитися, проявилися пороки суспільства: корупція, несправедливість, грабіжництво, визискування, споживацтво, шукання власної вигоди, скупість, цинізм, жорстокість. Кожен щодня прямо чи опосередковано стикається із цим, і в таких умовах украй важливо залишатися людьми, пам’ятати, що ми – діти Божі, ми – християни.

У темні часи нам належить бути світлом для світу, орієнтиром для заблуканих, утіхою для стражденних. Нам належить узяти ноші зі зраненим янголом. Нести надію. Захищати правду, усе чисте й святе, що є у світі. Бути діяльними, бути активними. Адже ми відповідальні не тільки за себе. Майбутнє – у наших руках.

Ну що, можу підтвердити, що це сім'я. Саме та, яка загніздилася у Чернівцях та дала трьох малюків, за якою я стежила минулого року.
Де поділися решта папуг? Можливо, ще їх знайду за два тижні... Але схоже, що осіла лише ця родина 5 папуг. Інші мігрували в інші міста України або подалися до Європи через Румунію.
На останьому фото малюк гризе кору дерева. Точно не можу сказати - смачна вона йому чи корисна, чи просто так чистить дзьобик))

1733162524766.png

1733162554400.png

1733162581026.png

1733162600534.png

Бляха, были же времена... ебаные москали :(

Лісабон.
Останні приготування до святкування в королівстві Ажуда.
Нас впустили як журналістів, мали свідоцтво журналіста одно на двоїх, та побачили на мені фотоапарат та об'єктиви))
Все було шикарно, і жива королівська музика і поклони палацових працівників...
Але ми рано здалися і не дочекалися самої урочистості, і коли вже почали оголошувати гостей з всього світу, нерви здали і вирішили вийти з королівства, хоч на цьому поверсі прошвирнулися, позаглядали у королівські покої, а може це для гостей)) Ледве знайшли вихід
😅
😁

1733513678714.png

1733513696444.png

Ну що, можу підтвердити, що це сім'я. Саме та, яка загніздилася у Чернівцях та дала трьох малюків, за якою я стежила минулого року.
Де поділися решта папуг? Можливо, ще їх знайду за два тижні... Але схоже, що осіла лише ця родина 5 папуг. Інші мігрували в інші міста України або подалися до Європи через Румунію.
На останьому фото малюк гризе кору дерева. Точно не можу сказати - смачна вона йому чи корисна, чи просто так чистить дзьобик))

1733162524766.png

1733162554400.png

1733162581026.png

1733162600534.png

Интересное из мира науки.

1731064870210.jpg

Отец кибернетики Норберт Винер славился чрезвычайной забывчивостью. По легенде, когда его семья переехала на новую квартиру, его жена положила ему в бумажник листок, на котором записала их новый адрес, — она отлично понимала, что иначе муж не сможет найти дорогу домой.

Тем не менее, в первый же день, когда ему на работе пришла в голову очередная замечательная идея, он полез в бумажник, достал оттуда листок с адресом, написал на его обороте несколько формул, понял, что идея неверна и выкинул листок в мусорную корзину.

Вечером, как ни в чем не бывало, он поехал по своему прежнему адресу. Когда обнаружилось, что в старом доме уже никто не живет, он в полной растерянности вышел на улицу...

Внезапно его осенило, он подошел к стоявшей неподалеку девочке и сказал:
— Извините, возможно, вы помните меня. Я профессор Винер, и моя семья недавно переехала отсюда. Вы не могли бы сказать, куда именно?
Девочка выслушала его очень внимательно и ответила:
— Да, папа, мама так и думала, что ты это забудешь.
Ученые могут учудить, хотя не узнать свою дочку - это мозги должны быть сильно формализованы)
Однажды на нашей кафедре был случай: двое молодых ученых в субботний день, когда на кафедре уже никого не было, яростно спорили по какому-то научному вопросу.
Надо сказать, что телефоны тогда еще были только стационарные, и вот один из них, решив, что пора домой, и находясь "на своей волне" как ни в чем не бывало на автомате взял ключи и амбарный навесной замок, и закрыл кафедру вместе со своим оппонентом) отнес ключ в охрану, поставил на сигнализацию). Второй кадр, когда уже стемнело, долго искал ключи, не нашел, потом кинулся к двери и все понял...Позвонил в охрану, его выпустили.
Но как же он выражался своему оппоненту по телефону, и обещал что при первом удобном случае навернет его диссертацией по голове :)

Бабушка: — Если ты действительно нужна этому мужчине, он не только будет сам говорить, но еще и внимательно тебя слушать. Свою женщину всегда слушают очень внимательно. Всегда!
Та ну. В этом месте бабушка преувеличивает.
До свадьбы, может, и будет слушать. Большинство мужчин в браке могут слушать только приятное, и еще чтоб их гладили, кормили, хвалили, и особо не перечили))
А то как с ней жить, если она все время права?)

Мими в ахуе - первый раз в поезде. Глаза - с два пятака.
В машине (причем любой), она абсолютно спокойна, чувствует себя как дома, даже не мявкнет. А тут... просто офигела.

1734557514133.png

1734557541325.png

1734557556067.png

Були часи, коли мене називали "єгиптолог" десь до 2012 року)) Літала на дайвінг по 2-3 рази на місяць. Котів знайшла у себе у Харкові з того часу, десь ще є тут енциклопедії та книги по коралам та рибам екзотичним, всі риби і досі знаю як виглядають та їх повадки, а ще є два гідрокостюми, взуття спеціальне, підводна фототехніка...

1734789065423.png

Харків. Мімі півдня відпочивала, поки я прибираю (це вже третій день поспіль прибираю
🫣
)
А ввечері Мімі врятувала горіхи, які майже не згоріли(( Мімі молодець, голосно нявкає
😅

1734981487074.png

1734981505740.png

1734981518708.png

Харків. Мімі півдня відпочивала, поки я прибираю (це вже третій день поспіль прибираю
🫣
)
А ввечері Мімі врятувала горіхи, які майже не згоріли(( Мімі молодець, голосно нявкає
😅

1734981487074.png

1734981505740.png

1734981518708.png
Так на втором и третьем фото не Мими, а кот Базилио !

Так на втором и третьем фото не Мими, а кот Базилио !
;) Это Таня заскочила как-то в Болгарии в зоомагазин (уж не помню за чем конкретно) и увидела эти "очила за домашни любимци" ;) ну и не смогла пройти мимо.

Назад
Зверху Знизу