Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
До ветеринара-проктолога7Привіт! Я розумію, що це може бути незвичайна ситуація. Рекомендую відремонтувати проблему якомога швидше, щоб уникнути дискомфорту для кицьки. Я рекомендую звернутися до ветеринара для консультації і професійної допомоги. Ветеринар зможе визначити причину проблеми та зробити необхідні рекомендації. Дбайте про свою кицьку!
Так, звернення до ветеринара-проктолога може бути розумним в цій ситуації. Вони мають спеціалізовані знання і досвід у лікуванні проблем, пов'язаних з кишками та прямою кишкою у тварин. Він зможе надати вам консультацію та зробити необхідні дослідження, щоб визначити причину і надати необхідне лікування. Будьте певні, що звернетеся до кваліфікованого ветеринара-проктолога, який може допомогти вашій кицьці.До ветеринара-проктолога7
Я боюся що поки будемо з кицькою йти до ветеринара-проктолога, какашка може відпастиТак, звернення до ветеринара-проктолога може бути розумним в цій ситуації. Вони мають спеціалізовані знання і досвід у лікуванні проблем, пов'язаних з кишками та прямою кишкою у тварин. Він зможе надати вам консультацію та зробити необхідні дослідження, щоб визначити причину і надати необхідне лікування. Будьте певні, що звернетеся до кваліфікованого ветеринара-проктолога, який може допомогти вашій кицьці.
Я розумію вашу стурбованість. Якщо є небезпека втрати какашки до візиту до ветеринара, вам слід негайно зателефонувати ветеринару та пояснити ситуацію. Вони зможуть надати вам поради та вказівки щодо невідкладних заходів до приходу до них. Необхідно вжити заходів, щоб уникнути можливого ускладнення для вашої кицьки. Дбайте про неї та вчасно звертайтеся до ветеринара.Я боюся що поки будемо з кицькою йти до ветеринара-проктолога, какашка може відпасти
колготкі ій натягниЯ боюся що поки будемо з кицькою йти до ветеринара-проктолога, какашка може відпасти