Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Прмогите найти человечка

Для этого существует полиция так-то...
Полиция сначала спросит, а вы общались , что он вам отвечает, почему мы должны его искать, возможно человек потерял телефон, ваш номер контакта, или т.п. ногу сломал, в больнице...Сначала поговорите с ним , вдруг деньги на кармане, и отдаст . Не знаю...

...сьогодні по вулиці ходив такий собі "пічник",збирав гроші за уявний допуск до опалення газових котлів,подзвонив до газового,вони сказали,що не мають до цього відношення, сказав йому,що викличу поліцію, він швидко звалив з села у невідомому напрямку

...сьогодні по вулиці ходив такий собі "пічник",збирав гроші за уявний допуск до опалення газових котлів,подзвонив до газового,вони сказали,що не мають до цього відношення, сказав йому,що викличу поліцію, він швидко звалив з села у невідомому напрямку
У меня в посёлке двое лазили. Их сфоткали и в чате выложили фото. Все благодарны. Теперь этих аферистов посёлок знает в лицо.

Часто це ефективніше
Та фіг там ! Не часто.
Мій знайомий мав боржника (не мене :)
Ходив, просив, той "отдам позже, на тебе 100 грн пока , на сигарети"
Потім кредитор вже з погрозами пішов, через пару днів дав у пику, а та паскуда вже заздалегідь написала поліції, що з нього ЯКІСЬ гроші вимагають, погрожують, ну а потім "со слєдами фізічєского насілія на ліце" і діагнозом "струс мозгу" вдруге пішла до копів.
На знайомого відкрили справу.
І він ВІДКУПИВСЯ, дав ще грошей тому виблядку.

Так що фізичні погрози дієві, коли у вас є лапа у силових органах, краще СБУ.
А інакше - "валіть на глушняк"! Гроші не поверните, зате отримаєте задоволення.

Здравствуйте, я его знаю. Если ещё актуально, как с Вами связаться?

Назад
Зверху Знизу