Статус:
Повідом.: 4826
Повідом.: 4826
- 🟡 20:39 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
Притекс-ребрендинг и новые тарифы?
Как я понимаю в ближайше время должен произойти ребрендинг самого притекса(со всеми поглощёнными компаниями) и официальный переход под глобальную Волю ... в принципе обычным пользователям от этого не кисло не сладко....может даже сервис улучшится (хотя врядли)...но многие уже привыкли к анлиму...а вчера наткнулся на следующие оф.релизы...:
Правила вступающие в силу с 15.01.2010г.
В общем я за пять лет пользования локалками уже привык что перед очередной сменой тарифов, заранее выбрасывают стандартную документацию....потому возможно так будет и в этом случае... ну что же...да здравствует старый, добрый биллинг....епт
зы...инфу кинул просто для людей которые уже на притексе(как и я) или только собираются подключиться.....
Как я понимаю в ближайше время должен произойти ребрендинг самого притекса(со всеми поглощёнными компаниями) и официальный переход под глобальную Волю ... в принципе обычным пользователям от этого не кисло не сладко....может даже сервис улучшится (хотя врядли)...но многие уже привыкли к анлиму...а вчера наткнулся на следующие оф.релизы...:
Правила вступающие в силу с 15.01.2010г.
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
4.5.Особливості обліку споживання Послуги доступу до телепрограм на ОР Абонента:
4.5.1. Нарахування коштів (списання з ОР) відбувається щодоби рівними частинами, у розмірі вартості Плану
Підписки, що ділиться на кількість днів в обліковому періоді (місяці).
4.6.Особливості обліку споживання Послугу доступу до Інтернету на ОР Абонента:
4.6.1. Облік Трафіку, який використав Абонент, здійснюється Білінгом за даними, що знімаються зі спеціального
обладнання. Дані Білінгу у режимі оn-line відображаються на ОР Абонента кожні 20 хвилин.
4.6.2. Трафік вважається прийнятим/відправленим, якщо він зафіксований мережним обладнанням Підприємства.
Підприємство не несе відповідальності за неповну доставку зафіксованого трафіку до Абонента (адресата),
якщо це зумовлене незалежними від Підприємства причинами, зокрема, недостатньою пропускною
спроможністю каналу адресата чи транзитного провайдера, фільтрами, встановленими у Абонента, адресата
або транзитного провайдера або помилками маршрутизації, допущеними Абонентом, транзитним провайдером.
4.6.3. Облік Трафіку, який використав Абонент, ведеться з точністю до байта (одиниці тарифікації). Під час розрахунків
вартості Трафіку застосовуються такі співвідношення:
1 000 байт = 1 Кб, 1 000 Кб = 1 Мб, 1 000 Мб = 1 Гб
4.7.Облік споживання Додаткових послуг та Супутніх додаткових сервісів здійснюється Білінгом на підставі даних про виконані наряди і зареєстрованих замовлень Абонентів. Усі ці обсяги відображаються на Особових рахунках Абонентів.
В общем я за пять лет пользования локалками уже привык что перед очередной сменой тарифов, заранее выбрасывают стандартную документацию....потому возможно так будет и в этом случае... ну что же...да здравствует старый, добрый биллинг....епт
зы...инфу кинул просто для людей которые уже на притексе(как и я) или только собираются подключиться.....