Ваша реклама могла б бути тут!
1 млн переглядів на місяць!
Google Page Rank: 5

Пришла бумага про реєстрацію в держ реєстрі обтяжінь рухомого майна

🟡 09:55 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
Статус: Online
Повідом.: 26488
Оголошень: 1
  • 🟡 09:55 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
Пришла бумага про реєстрацію в держ реєстрі обтяжінь рухомого майна

ЕН, получил следующую лабуду:

номер такой то
дата такая то
выдал инф центр

від обтяження: публічне
тип реєстрациї: поточна
тип обтяженгня: податкова застава
підстава: п.п. 8.2.2п8.2 ст 8 ЗУ №2181-III від 21.12.2000р, б.н. 10.06.2010 ДПІ Київському районі

Об'єкт: всі активи

Відомості про обмеження відчудження: За погодженням з обтяжувачем

Обтяжувач: ДПІ у КиЇвському районі

Боржник: Я

Термін дії: 18.06.2015

Звернення стягнення: не зареєстровано

реєстратор: такой то

И все. Исправно платил ЕН, сдавал отчеты. Плачу ЕН вообще вперед. Что это за фиговина??? Куда звонить, подскажите...

• 🟡 09:55 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
Свзывйтесь со своим инспектором. У меня раз прикол был. Еду к родственникам 29 декабря в Москву. Звонок от налогового инспектора. Типа долг. Писец, два слова сказала и денег нету уже - роуминг однако. Оказалось я там здолжал пару гривен в виде штрафа за несвоевеменную уплату налога. Попросил родных - разрулили ситуацию. Оказалась пустяковой, а я на измене был, всё-таки границу пересекать, а у налоговой претензии.

Ясно. Найду своего инспектора, спрошу что за фиговина....

Пообщался с инспектором.
Раз заплатил ЕН на 1 день позже срока, пошла пеня (почему - без понятия)
Сейчас должен аж 25 гривень
прислали бумажку

пеня насчитывается за каждый день просрочки+штраф Вам насчитали 10%

Насколько я знаю, до 3 дней пеня вообще не начисляется

Закон № 2181-ІІІ

Стаття 16. Пеня
16.1. Початок строків нарахування пені
16.1.1. Після закінчення встановлених строків погашення узгодженого податкового зобов'язання на суму податкового боргу нараховується пеня.
16.1.2. Нарахування пені розпочинається:
а) при самостійному нарахуванні суми податкового зобов'язання платником податків - від першого робочого дня, наступного за останнім днем граничного строку сплати податкового зобов'язання, визначеного цим Законом;
б) при нарахуванні суми податкового зобов'язання контролюючими органами - від першого робочого дня, наступного за останнім днем граничного строку сплати податкового зобов'язання, визначеного у податковому повідомленні згідно з нормами цього Закону.

Назад
Зверху Знизу